hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1125) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2216)

Obejmuje Ochronę Kupującego

27 kwi 2024
Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że dres ma na nogawce z tyłu plamę (nie wiem czy tłusta i czy zejdzie po praniu)...

22 lut 2024
Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

29 sie 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą linią modową. W Hollywooddream.pl staramy się zapewnić wysokiej jakości i modne elementy, które zaspokoją wszystkie style. Dziękujemy za wybranie nas i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie!
29 sie 2024
Tragiczne produkty!! Inne niż na zdjęciu w necie
29 sie 2024
Dziękujemy za Twoją opinię. Nieustannie staramy się ulepszać nasze produkty i doceniamy Twoją szczerość. Przepraszamy, jeśli produkty nie spełniły Twoich oczekiwań. Zapewniamy jednak, że filozofią naszej firmy jest dostarczanie wysokiej jakości i unikalnych elementów mody. Mamy nadzieję, że dasz nam kolejną szansę w przyszłości.
Ubrania kiepskiej jakości Szycie tragedia
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami. Cieszymy się, że doceniasz nasze wyczucie mody. W Hollywooddream.pl staramy się dostarczać najnowsze trendy w przystępnych cenach. Będziemy nadal ciężko pracować, aby zapewnić najwyższą jakość każdej oferowanej przez nas odzieży.
2 wrz 2024
1 wrz 2024
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami. Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że podoba Ci się nasz wybór mody. Dążymy do doskonałości i będziemy nadal dostarczać najwyższej klasy style w przyszłości. Życzymy Ci wspaniałego dnia! Najlepsze, Hollywooddream.pl
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi przemyśleniami. Doceniamy Twoją szczerą opinię i wykorzystamy ją do dalszego ulepszania naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję przekroczyć Twoje oczekiwania. Życzymy Ci wspaniałego dnia!
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cenimy wszystkie opinie i doceniamy Twoją szczerość. Nasz zespół nieustannie pracuje nad zapewnieniem naszym klientom najwyższej jakości opcji modowych. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję przekroczyć Twoje oczekiwania. Najlepsze, Hollywooddream.pl
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że nasza kolekcja mody jest dla Ciebie inspirująca. Jako zespół nieustannie dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszych doświadczeń zakupowych. Dziękujemy za wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie! Najlepsze, Hollywooddream.pl
27 kwi 2024
27 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu, ale przepraszamy za plamę z tyłu spodni. W Hollywooddream.pl staramy się dostarczać produkty wysokiej jakości, ale niestety czasami rzeczy wymykają się naszej kontroli jakości. Z przyjemnością pomożemy Ci w wymianie, jeśli zajdzie taka potrzeba. Dziękujemy za zwrócenie nam na to uwagi. Z wyrazami szacunku, Hollywooddream.pl
29 sty 2024
Sklep Hollywood Dream ma najlepsze ciuchy jakie można sobie wymarzyć, moim zdaniem nie ma lepszego sklepu niż Państwa. Dziękuję że Jesteście 💝 nie zawsze oczywiście produkt jest trafiony do naszych sylwetek , ostatnim razem zamówiłam dresik który niestety nie leży na mnie tak , jak na Pani Sylwii , gdyż na Pani Sylwii, wszystko leży ślicznie ,jest piękną kobietą. Każdy Państwa ciuch jest oczywiście fantastyczny, tylko po prostu , każda z nas ma inną sylwetkę i nie zawsze akurat musi dana rzecz pasować , dresik ktory zamowilam jest bardzo ładny, ale musi być na szczuplejsza osobę 💞🤩pozdrawiam serdecznie, nic nie zmieniajcie i Zostańcie z nami. Dziękujemy💝💝💝💝
14 kwi 2024
Artykuły rewelacyjne, wysoka jakość. Mam zastrzeżenia do formy przesyłania produktów, które do tanich nie należą. Upchnięte do foliowego worka- koperty docierają pogniecione, pomięte - jak "psu z gardła". Nie pasuje mi to do ich jakości.
27 sie 2024
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię na temat naszych wysokiej jakości produktów! Przepraszamy za wszelkie niedogodności spowodowane opakowaniem. W "Hollywooddream.pl" staramy się zapewnić najlepsze wrażenia z zakupów i weźmiemy pod uwagę Twoją opinię. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie obsłużyć Cię w przyszłości.
21 gru 2023

Ponocna obsługa klienta.

Szybka realizacja zamówienia. Panie z działu obsługi klienta bardzo serdeczne i pomocne. Na szczegółowe pytanie dotyczące kompletu odpowiedziały bardzo szybko. Dzięki temu dokonałam właściwego wyboru. Polecam serdecznie 🩷
14 maj 2024
Jesteście najlepsi, szybki kontakt telefoniczny, telefon odebrany po krótkiej chwili, na prośbę wysyłka tego samego dnia, a dostawa juz następnego, jakościowo sztos. Nie mam zastrzeżeń.
30 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej recenzji! Cieszymy się, że miałeś wspaniałe doświadczenia z naszym zespołem i że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić szybką i sprawną obsługę przy jednoczesnym zachowaniu wysokich standardów jakości. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem. Jeszcze raz dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl. Pozdrawiamy, Fashion Manager w Hollywooddream.pl
1 maj 2024
Print sukienki bardzo ładny, ale sukienka nie układa się tak jak na zdjęciu na stronie sklepu. Bardzo oversize i szczupła osoba wygląda dziwnie
1 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że spodobał Ci się nadruk sukienki. Naszym celem jest tworzenie wyjątkowych ubrań, które mogą mieć luźniejszy krój, ale nadal emanują pewnością siebie i pięknem na wszystkich typach sylwetki. Doceniamy Twoją opinię i mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie na Hollywooddream.pl. Z poważaniem, Hollywooddream.pl
1 kwi 2024
Jeśli chodzi o top beżowy z hokerem to niestety jakość a cena niestety pozostawia wiele do życzenia … reszta jak najbardziej w porządku 😌
27 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z reszty zakupu. W naszej firmie staramy się dostarczać wysokiej jakości produkty w przystępnych cenach. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości. Życzymy miłego dnia!