Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …
Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl
Opinia
12 maj 2024
Wszystko super 🤩
30 lip 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom modę najwyższej jakości i miło nam słyszeć, że nam się to udało. Będziemy nadal ciężko pracować, aby dostarczać Ci najnowsze i najbardziej stylowe produkty. Udanych zakupów!
Menedżer Mody Hollywooddream.pl
Szybka wysyłka.
13 maj 2024
Polecam super❤️
30 lip 2024
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i rekomendację! Cieszymy się, że masz z nami wspaniałe doświadczenia. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić naszym klientom najlepsze opcje modowe. Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie na Hollywooddream.pl! ❤️
Menedżer Mody Hollywooddream.pl
Super, polecam
1 maj 2024
Super polecam
1 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z naszą marką modową. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić naszym klientom najlepsze produkty i usługi. Dziękujemy za polecenie nas! Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziesz naszym cennym klientem.
5 kwi 2024
31 sty 2024
28 maj 2024
POLECAM :)
29 lip 2024
Droga Marleno, dziękujemy za polecenie nas! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami. Dążymy do zapewnienia wyjątkowych usług modowych i doceniamy Twoje wsparcie. Życzymy miłego dnia! menedżer Hollywooddream.pl