Opinie nt. sklepu montax.pl
16 lip 2024
11 lip 2024
7 mar 2024
Bardzo satysfakcjonujące zakupy
Zamówione białe ramy aluminiowe Standard w największym rozmiarze 70 x 100 cm dotarły na drugi koniec Polski szybko i bez szwanku. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Duży plus za zdjęcie tyłu ramy na stronie sklepu, z różnych przyczyn zależało mi na tym, żeby z góry znać system zawieszenia. Zarówno rama, jak i klipsy mocujące w rzeczywistości prezentują się dużo lepiej niż na zdjęciach i wizualizacjach. Bardzo dobra jakość i świetny wygląd, co tym bardziej istotne, że tak duże ramy zawisły w niedużym pomieszczeniu.
24 cze 2024
Aluminiowa rama
Szybka dostawa, świetnie zabezpieczona, przesyłka zgodna z zamówieniem, bez wad, solidnie wykonana, szczegółowy opis montażu i pielęgnacji. Bez problemu sama oprawiłam plakat. Polecam sklep :)
26 cze 2024
najbardziej zadowoliło mnie to , ze zapomniałam zakupić docisków do ramy a ktoś pomyślał za mnie i zadzwonił spytać czy dołożyć / dziękuje
15 mar 2024
Szybka realizacja, a problem z pękniętą szybą rozwiązany w mgnieniu oka. Na drugi dzień kurier o godz. 10.30 z wymienionym produktem.
19 gru 2023
szybkość realizacji - bardzo dobra jakość artykułu - kolejny raz zamawiamy, co świadczy o tym, że spełniają Państwo nasze oczekiwania
18 gru 2023
Perfekcyjna obsługa
40 lat pracuję, ale z taką perfekcyjną obsługą nigdy się nie spotkałem. Gratuluję i zazdroszczę właścicielom firmy
14 lis 2023
zamówione kartony dotarły w idealnym stanie dzięki doskonałemu opakowaniu
gratuluję sprzedawcy
11 mar 2024
Fachowe doradztwo, bardzo dobra jakość wykonania i docięcia profili, szybka przesyłka.
3 kwi 2024
Wyjątkowo sprawna i miła obsługa. Szybka wysyłka. System galeryjny łatwy w montażu.
3 kwi 2024
Firma i jej obsługa na duży + !!! zależało mi na czasie i ogarnęli szybko
6 gru 2023
Towar zgodny z zamówieniem , świetnie zabezpieczony. szybko i skutecznie
12 mar 2024
Bardzo dobra obsługa sprzedażowa oraz wsparcie po procesie zamówienia.
7 gru 2023
Wszystko ok !!!
szkoda że nie ma historii z wcześniejszego konta
Odpowiedź ze sklepu montax.pl
8 gru 2023
Dziękujemy za przesłanie opinii!
Strona Montax.pl została całkowicie przeprojektowana i rozszerzona o wiele nowych funkcji. Ze względu na dużą ilość danych, historia zamówień nie mogła zostać przeniesiona. Zespół MONTAX® chętnie Państwu pomoże, jeśli nie mogą Państwo znaleźć poprzednich zamówień w swoich wiadomościach e-mail.
27 lut 2024
Rama świetnie wykonana, zgodna z opisem. Szybka dostawa. Polecam