marbo-sport.pl- Logo - Opinie

marbo-sport.pl

Opinie (589) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1811)

16 paź 2024
Ogólne wrażenie dobre, na pewno na plus zasługuje całość konstrukcji, która jest stabilna i robi wrażenie wytrzymałej. Użyte materiały, grubość profili , wg mnie wszystko ok. Na pewno na plus obecność skosu ujemnego i ogólnie szeroki zakres regulacji ławki. Trochą słabo rozwiązany mechanizm samej regulacji, taki trochę na wyczucie, ale pewnie do przyzwyczajenia z czasem. Trochę ułatwiłoby samo oznaczanie graficzne (choćby naklejkami) stopni skosów zwłaszcza, że jest ich sporo. Jedyny wg mnie istotny minus tej ławki to spora szczelina pomiędzy siedziskiem i oparciem (9cm), niestety da się to odczuć leżąc . Na plus obsługa klienta , która pomogła mi trochę na zasadzie może trochę improwizacji, ale jednak w jakimś stopniu wyeliminować tą niedogodność. Modlitewnik - super , szeroki , wygodny, niczym nie ustępuje tym na siłowniach publicznych, jedyny minus to natury estetycznej , uchwyty na gryf nie mają żadnych osłon , praktycznie po 2 krotnym odłożeniu gryfu powłoka malarska schodzi, aż dziw, że producent nie wpadł na to by coś było w ramach osłony rurek , przecież to groszowe sprawy i byłaby ta wisienka na torcie :)

30 sie 2024
Sprzęt fajny, ale jakość wykonania niektórych elementów mogłaby być lepsza. Powierzchnia drążka do podciągania wyglądała jak cera nastolatka z zaburzeniami hormonalnymi. Było na niej tyle strupów i zadziorów po malowaniu proszkowym, że można było sobie ręce pokaleczyć, nie wiem jak to przeszło jakąkolwiek kontrolę jakości, o ile taka się w ogóle odbywa. Musiałem piłować to wszystko pilnikiem i zamalować fragmenty gołej stali. Prawdopodobnie reklamacja by to uwzględniła, ale nie miałem zamiaru czekać kolejnych tygodni na sprzęt, więc zająłem się tym sam. W każdym razie duży minus dla marbo-sport za wypuszczenie takiej sztuki do sprzedaży. Spawy gdzieniegdzie też mogłyby być lepsze. Nie jest to co prawda sprzęt za 10k, ale jako estetę razi mnie takie małe partactwo. Z pozytywów to maszyna działa jak należy, ogółem wygląda na solidną i stabilną, poza tymi małymi niedoróbkami wymienionymi powyżej.

Opinie nt. sklepu marbo-sport.pl

22 mar 2024