Opinie nt. sklepu paxis.pl Koszulka bardzo dobrze wykonana,wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.
Pokaż więcej Polecam kubki śliczne.Zapkowne tak dobrze że nic sie nie uszkodziło .polecam
Pokaż więcej Przesyłka przyszła bardzo szybko. Pudełko jest śliczne. Polecam wszystkim
Pokaż więcej Ekspresowa wysyłka nawet w weekend, towar zgodny z opisem.Goraco polecam!
Pokaż więcej Polecam, bardzo szybka dostawa, super komunikacja, towar zgodny z opisem.
Pokaż więcej Błyskawiczna realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem, polecam! :)
Pokaż więcej wszystko super Szybki czas dostawy, po prostu ekspresowo. Kubeczek pięknie zapakowany
Pokaż więcej Bardzo szybka i konkretna komunikacja. Zakupiona pieczątka-wszystko ok
Pokaż więcej Szybka wysyłka, wywiązanie się z umową. Jakoś extra . Gorąco polecam.
Pokaż więcej Super - wykonanie,przesłanie na czas.
Wywołał uśmiech i łzy. POLECAM
Pokaż więcej Piękne nadruki. Szybka dostawa. Piękne nadruki. Bardzo dobrze zabezpieczona paczka :)
Pokaż więcej Produkty zgodne z oczekiwaniami, bardzo szybka realizacja zamówienia.
Pokaż więcej Zamówienie szybko zrealizowane. Jakość pudełka bardzo dobra. Polecam
Pokaż więcej Zakupy robię tu poraz 3 ,wykonanie na 6+ bardzo szybko dostarczone 🙂
Pokaż więcej SZYBKA WYSYŁKA, TOWAR DOBRZE ZABEZPIECZONY I ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM
Pokaż więcej Super szybka wysyłka. Piękne pudełeczko, zgodne z oczekiwaniami. Bardzo szybka wysyłka.
Pokaż więcej Gorąco polecam bardzo ładne i solidnie wykonane nie zawiodłam się
Pokaż więcej Szybka wysyłka produkt wysokiej jakości bardzo dobrze wykonany
Pokaż więcej Niespodzianka udana,wszystko zgodne z opisem. Bardzo dziękuję:)
Pokaż więcej Kubeczek jest śliczny, bardzo dobrej jakości. Polecam w 100 % 😊