5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera
Opinie nt. sklepu lanomeble.pl
22 kwi 2024
Montażysta łóżka był bardzo miły, uczynny i szybki w działaniu. Szacunek dla jego profesjonalizmu.
23 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Doceniamy zauważenie naszego profesjonalizmu i efektywności w działaniu. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i wybór naszych usług! Pozdrawiamy!
21 kwi 2024
Łóżko Marcin jest solidne jak na swoją cenę,jedna gwiazdka mniej za wysłanie niekompletnego łóżka
22 kwi 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za szczere podzielenie się swoim doświadczeniem z zakupem łóżka Marcin. Doceniamy zarówno pozytywne uwagi dotyczące solidności tego łóżka, jak i zwrócenie uwagi na wysłanie niekompletnego produktu. Państwa opinia jest dla nas niezmiernie cenna. Obiecujemy przekazać informację o problemie z dostawą producentowi, aby podjął odpowiednie kroki w celu uniknięcia podobnych sytuacji w przyszłości. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za zaufanie i zaangażowanie! Pozdrawiamy!
4 mar 2024
Łóżko wygodne. Z łatwością sobie poradziłam ze złożeniem łóżka, dodatkowego spania oraz szuflad.
5 mar 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za opinię! Jest nam niezmiernie miło, że nasze łóżko spełniło Państwa oczekiwania. Wasza satysfakcja jest dla nas najważniejsza, więc bardzo się cieszymy z pozytywnych doświadczeń. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i wybór naszego produktu! Pozdrawiamy!
8 lut 2024
Łóżko zgodne z opisem. Nie jest lakierowane czego nie doczytałam ale jest ok. Dzieci zadowolone.
9 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Waszą opinię na temat naszego produktu. Doceniamy czas i wysiłek, które Państwo poświęcili na podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Chcielibyśmy zaznaczyć, że zamówione przez Państwa łóżko zostało wykonane zgodnie z wybranym przez Was wariantem - lakierowaną sosną. Być może po prostu nie zostało to zauważone, ponieważ lakier jaki wykorzystujemy jest półmatowy, czyli nie będzie tutaj mocno charakterystycznej powłoki błyszczącej. Cieszymy się, że dzieci są zadowolone z nowego łóżka, bo to dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
6 gru 2023
Piękne łóżko. Mimo informacji że kurier nie wnosi Pan pomógł mi wnieść za co jestem Wdzięczna :)
7 gru 2023
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za entuzjastyczną opinię! Wasze słowa są dla nas niezwykle ważne i dodają nam skrzydeł do dalszego doskonalenia. Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do Państwa satysfakcji. Dziękujemy za zaufanie i życzymy udanego dnia!
15 gru 2023
Bardzo dobra jakość łóżka, dostawa w terminie. Instrukcja montazu mogłaby być bardziej pomocna.
18 gru 2023
Dzień dobry! Chcieliśmy wyrazić wdzięczność za Państwa uprzejme słowa! Z radością przyjmujemy informację, że byliśmy w stanie przyczynić się do Państwa satysfakcji. Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej firmy. Pozdrawiamy serdecznie!
22 gru 2023
szybka realizacja zamówieni, produkt bardzo dobrej jakości, zapakowany dobrze nie uszkodzony.
5 sty 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej szybkiej realizacji zamówienia, wysokiej jakości produktu oraz solidnego opakowania. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
Aby dać najwyższą ilość gwiazdek zabrakło mi możliwości wyboru koloru tkaniny na pokrowiec.
12 cze 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Państwa opinię! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z materaca. Informujemy, że nasze materace są w komplecie z białym pokrowcem, ponieważ biały to kolor uniwersalny, który pasuje do każdego wnętrza. Dziękujemy za sugestię dotyczącą wyboru koloru tkaniny – przekażemy ją do naszego zespołu. Pozdrawiamy!
19 maj 2024
Wszystko wporządku materac dobrej jakości lekko warstwa wybuliła się ale nie przeszkadza.
20 maj 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za Państwa opinię oraz cieszymy się z zadowolenia z zakupu. Pragniemy również przypomnieć, że nasze produkty objęte są 2-letnią gwarancją, więc w przypadku jakichkolwiek problemów, które mogłyby się pojawić, zachęcamy do kontaktu z naszym działem reklamacyjnym. Jesteśmy tutaj, aby pomóc i zapewnić pełną satysfakcję. Pozdrawiamy serdecznie!
20 kwi 2024
Super kontakt, zamówiony produkt z najwyższej półki, wszystko jak najbardziej na plus :)
22 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania, a kontakt z nami był satysfakcjonujący. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy!
21 mar 2024
Polecam serdecznie :)
Polecam, bardzo dobry kontakt. Szybka dostawa i przede wszystkim świetna jakość łóżka :)
22 mar 2024
Dzień dobry! Jesteśmy zachwyceni, że mogliśmy dostarczyć Państwu pozytywne doświadczenie podczas zakupu. Szybka dostawa i wyjątkowa jakość naszych łóżek są dla nas niezwykle ważne, dlatego cieszymy się, że udało się spełnić Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
4 mar 2024
Super meble, piękne drewniane. super spedycja co przewozi meble. Polecam dobry kontakt.
5 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasze meble spełniły Państwa oczekiwania, a dostawa przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
16 kwi 2024
Łóżko jest idealne, podoba się dzieciom :) funkcja montażu przebiegła szybko i sprawnie
16 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy bardzo za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze łóżko spełniło Państwa oczekiwania i przypada do gustu dzieciom. To dla nas ogromna radość widzieć, że nasze produkty przynoszą radość i zadowolenie. Dodatkowo, bardzo się cieszymy, że proces montażu przebiegł sprawnie i szybko. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
19 lis 2023
Meble solidnie wykonane, szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt.
20 lis 2023
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i pozytywną opinię dotyczącą mebli. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że są Państwo usatysfakcjonowani zarówno z solidnego wykonania produktów, jak i z szybkiej realizacji zamówienia. Naszym celem zawsze jest zapewnienie klientom satysfakcji i wysokiej jakości obsługi. Doceniamy także docenienie dobrej komunikacji. Staramy się utrzymywać otwarty i efektywny kontakt z naszymi klientami, aby zapewnić kompleksową obsługę na każdym etapie współpracy. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
26 kwi 2024
Solidność wykonania i łatwość montażu.
jedna osoba w 1,5 h złożyła podwójne łóżko :)
29 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa ciepłe słowa! Bardzo nas cieszy, że łóżko sprostało Waszym oczekiwaniom pod względem solidności i łatwości montażu. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
17 lut 2024
Bardzo miły i profesjonalny pan monter, który szybko i sprawnie skręcił łóżko dla syna
20 lut 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że nasz monter sprostał Państwa oczekiwaniom i zapewnił profesjonalną obsługę podczas montażu łóżka. Dziękujemy za wybór naszych usług i życzymy wszystkiego dobrego!
7 lut 2024
Łóżko super, stabilne porządne i pięknie wykonane. Materace bardzo wygodne. Polecamy 🤩
8 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko spełnia Państwa oczekiwania i dostarcza wygodę. Doceniamy również rekomendację. To dla nas niezwykle ważne. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia!
11 lut 2024
Solidne łóżko piętrowe Ignas, jestemy bardzo zadowoleni. Szybka realizacja i dostawa.
13 lut 2024
Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko piętrowe Ignaś spełniło Państwa oczekiwania i przyczyniło się do zadowolenia. Szybka realizacja i dostawa są dla nas priorytetem, dlatego bardzo się cieszymy, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Pozdrawiamy serdecznie!
26 mar 2024
Wszystko ok szybka wysyłka i dobry kontakt.
Łóżeczko bardzo fajne.
Pozdrawiam! :-)
27 mar 2024
Dzień dobry! Dziękuję za miłe słowa! Cieszymy się, że wszystko poszło sprawnie i że jesteście zadowoleni z łóżeczka. Pozdrawiamy serdecznie!
25 mar 2024
Łóżeczko solidne. Proste w montażu. Kolory jak na zdjęciu. Serdecznie polecamy.
26 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że łóżeczko spełniło Wasze oczekiwania pod względem solidności i prostoty montażu. Serdecznie polecamy nasze produkty i życzymy miłego użytkowania łóżeczka! Pozdrawiamy gorąco!