lanomeble.pl- Logo - Opinie

lanomeble.pl

Opinie (825) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1191)

5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.

30 maj 2024
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera

Opinie nt. sklepu lanomeble.pl

26 kwi 2024
Solidność wykonania i łatwość montażu. jedna osoba w 1,5 h złożyła podwójne łóżko :)
29 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa ciepłe słowa! Bardzo nas cieszy, że łóżko sprostało Waszym oczekiwaniom pod względem solidności i łatwości montażu. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
17 lut 2024
Bardzo miły i profesjonalny pan monter, który szybko i sprawnie skręcił łóżko dla syna
20 lut 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że nasz monter sprostał Państwa oczekiwaniom i zapewnił profesjonalną obsługę podczas montażu łóżka. Dziękujemy za wybór naszych usług i życzymy wszystkiego dobrego!
7 lut 2024
Łóżko super, stabilne porządne i pięknie wykonane. Materace bardzo wygodne. Polecamy 🤩
8 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko spełnia Państwa oczekiwania i dostarcza wygodę. Doceniamy również rekomendację. To dla nas niezwykle ważne. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia!
11 lut 2024
Solidne łóżko piętrowe Ignas, jestemy bardzo zadowoleni. Szybka realizacja i dostawa.
13 lut 2024
Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko piętrowe Ignaś spełniło Państwa oczekiwania i przyczyniło się do zadowolenia. Szybka realizacja i dostawa są dla nas priorytetem, dlatego bardzo się cieszymy, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Pozdrawiamy serdecznie!
26 mar 2024
Wszystko ok szybka wysyłka i dobry kontakt. Łóżeczko bardzo fajne. Pozdrawiam! :-)
27 mar 2024
Dzień dobry! Dziękuję za miłe słowa! Cieszymy się, że wszystko poszło sprawnie i że jesteście zadowoleni z łóżeczka. Pozdrawiamy serdecznie!
25 mar 2024
Łóżeczko solidne. Proste w montażu. Kolory jak na zdjęciu. Serdecznie polecamy.
26 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że łóżeczko spełniło Wasze oczekiwania pod względem solidności i prostoty montażu. Serdecznie polecamy nasze produkty i życzymy miłego użytkowania łóżeczka! Pozdrawiamy gorąco!
8 gru 2023
Bardzo polecam szybko sprawnie przyszło, łóżko piętrowe dla dzieci bardzo dobre
12 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za pozytywną rekomendację! Cieszymy się, że zakup przebiegł sprawnie, a łóżko piętrowe dla dzieci spełnia Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
12 mar 2024
Bardzo porządne łózka polecam i montaż bardzo łatwy Pozdrawiam firmę Lanomeble
21 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze łóżka spełniły Państwa oczekiwania i były łatwe w montażu. To dla nas ogromna satysfakcja, że nasze produkty są doceniane. Pozdrowienia od całego zespołu Lanomeble!
6 gru 2023
Szybka realizacja zamówienia, towar bardzo dobrej jakości. Polecam Lano Meble.
7 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy za tak świetną opinię! To dla nas motywacja do dalszego doskonalenia naszych usług. Jesteśmy podekscytowani, że udało nam się spełnić Wasze oczekiwania. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!
24 mar 2024
Świetna, szczegółowa instrukcja, czas dostawy, szeroki wybór modeli na plus!
26 mar 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania. Nasza firma zawsze stawia sobie za cel zapewnienie klientom najlepszej jakości usług, dlatego doceniamy Państwa słowa uznania. Pozdrawiamy!
2 kwi 2024
Jakość wykonanego produktu. Szybki i łatwy montaż. Dobry kontakt z dostawcą.
3 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania pod względem jakości wykonania. Dodatkowo, miło nam słyszeć, że montaż był szybki i łatwy. Jakość obsługi klienta oraz zadowolenie klientów są dla nas bardzo ważne, więc bardzo doceniamy Państwa opinię. Pozdrawiamy serdecznie!
1 sty 2024
Super jakość i precyzja wykonania. Do poprawy - instrukcja montażu łóżka )
5 sty 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Państwa pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania. Jednocześnie doceniamy, wskazówkę w kwestii instrukcji. Przekażemy Państwa uwagę odnośnie instrukcji do naszego działu technicznego. Jesteśmy wdzięczni za konstruktywną opinię i zaufanie, jakim obdarzono naszą firmę. Pozdrawiamy serdecznie!
22 lis 2023
Świetna jakość. Solidne wykonanie. Dostawa i montaż na czas. Gorąco polecam.
22 lis 2023
Dzień dobry! Jesteśmy radośni, że nasz produkt spełnił Wasze oczekiwania pod względem jakości i solidnego wykonania. Również cieszymy się, że dostawa i montaż przebiegły zgodnie z planem. Gorąco dziękujemy za polecenie naszych usług – to dla nas ogromna satysfakcja! Pozdrawiamy!
4 kwi 2024
Bardzo szybki czas realizacji, profesjonalna obsługa i bardzo miły dostawca
5 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkiego czasu realizacji zamówienia i profesjonalnej obsługi. Dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy!
25 lut 2024
Bardzo fajne łóżko ,dziewczynki szczęśliwe i w końcu wszyscy śpimy osobno 😀
28 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko przyczyniło się do szczęścia Państwa córek i umożliwiło spokojny sen każdemu z domowników :) Wasze zadowolenie jest dla nas najlepszą nagrodą. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy!
15 lut 2024
Świetne łóżko, takiego właśnie szukaliśmy, spełnia nasze oczekiwania w 100%
15 lut 2024
Dzień dobry! To dla nas niezwykle budujące słyszeć, że nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania w pełni. Dziękujemy za zaufanie i za możliwość współpracy. Pozdrawiamy serdecznie!
5 kwi 2024
Super solidna konstrukcja łatwa do samodzielnego montażu. Bardzo polecam
5 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za opinie! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z solidnej konstrukcji naszego produktu oraz łatwości montażu. Państwa rekomendacja jest dla nas bardzo ważna. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość!
3 mar 2024
Łóżko solidnie wykonane, czytelna instrukcja obsługi. Dzieci zadowolone:)
5 mar 2024
Dzień dobry! To dla nas ogromna radość, że nasze łóżko spełniło Państwa oczekiwania pod względem wykonania i czytelności instrukcji obsługi. Jest nam niezmiernie miło, że dzieci są zadowolone - to dla nas najlepsza nagroda! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy!
21 cze 2024
Polecam łóżko piętrowe dawid , piękne , stabilne a dzieci wniebowzięte 😀
21 cze 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za polecenie naszego łóżka piętrowego Dawid! Cieszymy się, że jego piękno i stabilność spełniły Państwa oczekiwania. Największą radość sprawia nam to, że dzieci są zachwycone! Jeszcze raz dziękujemy i życzymy miłego dnia!
17 cze 2024
To już moje drugie łóżko z tej firmy. To powinno wystarczyć za opinię.
17 cze 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za ponowny wybór naszych produktów oraz za pozytywną opinię. To dla nas ogromne wyróżnienie, że po raz kolejny zdecydowali się Państwo na nasze łóżko. Cieszymy się, że spełnia ono Państwa oczekiwania i satysfakcjonuje swoją jakością. Państwa zaufanie jest dla nas niezwykle ważne i motywuje nas do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie!