lanomeble.pl- Logo - Opinie

lanomeble.pl

Opinie (826) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1191)

5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.

30 maj 2024
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera

Opinie nt. sklepu lanomeble.pl

15 maj 2024
16 maj 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy zaszczyceni, że mogliśmy przyczynić się do Państwa zadowolenia podczas zakupów. Pozdrawiamy serdecznie!
14 maj 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy podziękować za Waszą pozytywną recenzję! To dla nas niezwykłe wyróżnienie i dowód, że nasze wysiłki przynoszą oczekiwane rezultaty. Dziękujemy za zaufanie i serdeczne pozdrawiamy!
14 maj 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy podziękować za Waszą pozytywną ocenę! To dla naszego zespołu ogromne wyróżnienie i dowód, że nasze starania nie idą na marne. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy!
14 maj 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy podziękować za Waszą cudowną opinię! To dla nas ogromne wyróżnienie i dowód, że nasza praca przynosi pozytywne efekty. Dziękujemy za zaufanie i wysyłamy gorące pozdrowienia!
14 maj 2024
Dzień dobry! Wasza pozytywna opinia to dla naszej załogi prawdziwy zastrzyk energii! Dziękujemy za docenienie naszej pracy i zaufanie, jakim nas obdarzyliście. Pozdrawiamy Was serdecznie!
13 maj 2024
Dzień dobry! Chcemy serdecznie podziękować za Waszą pozytywną opinię. To dla nas ogromne wsparcie i motywacja do dalszego doskonalenia naszych produktów i usług. Pozdrawiamy serdecznie!
13 maj 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wybór naszych usług i za możliwość dostarczenia satysfakcji z zakupu. Pozdrawiamy serdecznie!
13 maj 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za tak wysoką ocenę. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu :) Staramy się, aby nasze produkty były najwyższej jakości, a dzięki takim oceną wiemy, że tak właśnie jest. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!
10 maj 2024
13 maj 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy bardzo podziękować za maksymalnie wysoką ocenę. Jest to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i wielka nagroda. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania. Jesteśmy wdzięczni za zaufanie, tak więc dziękujemy raz jeszcze i serdecznie pozdrawiamy!
8 maj 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy podziękować za Waszą pozytywną opinię, która naprawdę dodaje nam skrzydeł. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że spełniliśmy Wasze oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
7 maj 2024
Dzień dobry! Bardzo nas cieszy, że nasza praca owocuje tak pozytywnymi rezultatami. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy!
7 maj 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wspaniałą recenzję! Takie opinie są dla nas cenne i inspirują nas do dalszych sukcesów. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
7 maj 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i wsparcie! Pozdrawiamy!
3 maj 2024
6 maj 2024
Dzień dobry! Państwa pozytywna opinia sprawiła nam wiele radości. Dziękujemy za wsparcie! Pozdrawiamy serdecznie!
3 maj 2024
6 maj 2024
Dzień dobry! Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem. Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii!
2 maj 2024
6 maj 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że nasz produkt przypadł Wam do gustu. Dziękujemy za wyrażenie swojej satysfakcji! Pozdrawiamy!
2 maj 2024
6 maj 2024
Dzień dobry! Jesteśmy wdzięczni za Państwa pozytywne wrażenia. Dzięki temu czujemy się docenieni! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia!
6 maj 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za Waszą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do Waszego zadowolenia poprzez realizację zamówienia. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego!
30 kwi 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy serdecznie podziękować za podzielenie się z nami swoją opinią. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy przyczynić się do Państwa zadowolenie poprzez realizację zamówienia. Dziękujemy raz jeszcze i życzymy miłego dnia!
29 kwi 2024
30 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wysoką ocenę po zrealizowaniu zamówienia. Wasze wsparcie motywuje nas do ciągłego doskonalenia. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!