5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera
Opinie nt. sklepu lanomeble.pl
Opinia
24 wrz 2024
Dzień dobry! Państwa pozytywna opinia to dla nas wielka radość. Dziękujemy za docenienie naszych starań! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia!
24 wrz 2024
Dzień dobry! Ogromne podziękowania za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że możemy spełniać Wasze oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
22 wrz 2024
24 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za przekazaną wysoką ocenę. Jednak zależy nam na tym, aby zadowolenie osób, które decydują się na zakup w naszym sklepie było na najwyższym poziomie, dlatego jeśli mają Państwo jakieś uwagi lub sugestie, będziemy za nie wdzięczni. Są one dla nas niezwykle ważne dla naszego ciągłego rozwoju. Chcielibyśmy poinformować, że skontaktujemy się z Państwem, aby poznać szczegóły, które wpłynęły na brak pełnego zadowolenia. Można być pewnym, że Państwa opinia będzie dla nas cenna w procesie doskonalenia naszych usług. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
21 wrz 2024
23 wrz 2024
Dzień dobry! Miło nam, że nasz produkt przyczynił się do Państwa zadowolenia. Dziękujemy za pozytywną opinię! Pozdrawiamy serdecznie!
21 wrz 2024
23 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy Państwu za opinię! Cieszymy się, że łóżko piętrowe oraz dostawa spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy do ponownych zakupów! Pozdrawiamy serdecznie!
20 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wyjątkowo pozytywną opinię! Państwa zadowolenie jest dla nas niesamowicie inspirujące. Pozdrawiamy serdecznie!
20 wrz 2024
Dzień dobry! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasz produkt sprostał Państwa oczekiwaniom. Dziękujemy za podzielenie się opinią i serdecznie pozdrawiamy!
20 wrz 2024
Dzień dobry! To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasz produkt przyczynił się do Państwa zadowolenia. Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią! Pozdrawiamy serdecznie!
18 wrz 2024
20 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wyjątkowo pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do Państwa zadowolenia. Pozdrawiamy serdecznie!
18 wrz 2024
17 wrz 2024
Dzień dobry! Jesteśmy bardzo wdzięczni za tak miłą opinię! To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie!
17 wrz 2024
Dobry dzień! Chcielibyśmy podziękować za pozytywną recenzję! Państwa opinia jest dla naszej firmy niezwykle ważna i dodaje nam energii do dalszego rozwoju. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy!
17 wrz 2024
Dzień dobry! Bardzo nas cieszy, że nasz produkt przyczynił się do Państwa satysfakcji. Dziękujemy za pozytywną recenzję! Pozdrawiamy serdecznie!
15 wrz 2024
17 wrz 2024
Dzień dobry! Jesteśmy niezwykle wdzięczni za Państwa pozytywną opinię. To dla nas ważne potwierdzenie, że nasza praca ma sens. Dziękujemy za poświęcony czas i zaufanie. Serdeczne pozdrowienia!
15 wrz 2024
17 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za fantastyczną recenzję! Wasze wsparcie motywuje nas do ciągłego doskonalenia. Serdecznie pozdrawiamy!
14 wrz 2024
17 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wyrażenie tak miłej opinii! Wasze zadowolenie sprawia, że nasza praca nabiera sensu. Pozdrawiamy serdecznie!