softimi.pl- Logo - Opinie

softimi.pl

Opinie (655) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (819)

6 mar 2024
poduszka genialna - dokupuję dla całęj Rodziny. Natomiast prześcieradło ok, ale nie wiedziałam że jest też na 30 cm gł. ...wzięłam 25 cm i brakuje paru cm :(

10 cze 2024
Kolor prześcieradła w rzeczywistości nie jest szary jak w opisie czy na zdjęciach tylko szaro błękitny, dość nieładny kolor.

Opinie nt. sklepu softimi.pl

17 godzin temu
Rewelacyjny sklep wszystko szyte z dokładnością Polskie produkty jakość szybkość wysyłki i rewelacyjna obsluga klienta a także ceny produktów polecam i zrobię zamowienie kolejny raz 🙂

Polecam firmę i jej produkty 😊

Jakość topperu oraz kołdry całorocznej super 😊 producent godny polecenia. Szybka wysyłka oraz obsługa. Dziękuję za lepsza jakość snu 😊
1 paź 2024
Jak dla mnie za śliski materiał wierzchni , preferuje mieszanki bawełny , mam nadzieję że będzie oddychający, na razie w testach
4 paź 2024
Dziękujemy za wystawioną ocenę! Zdajemy sobie sprawę, że każdy ma inne preferencje i wymagania, ale mamy nadzieję, że mimo pierwszego wrażenia, nasz produkt spełni Państwa oczekiwania i poprawi jakość snu ❤️
7 paź 2024

Godny polecenia!

Jest to już drugi mój zakup i ponownie nie zawiedliście. Szybka obsługa zamówienia, dostawa, bezpiecznie zapakowane. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu softimi.pl
Dziękujemy za poświęcony czas i przekazanie tak wspaniałej oceny! Nasz zespół każdego dnia dba o każdy detal i stara się, aby stworzone produkty posiadały najwyższą jakość wykonania. Cieszymy się, produkty SOFTIMI mogą towarzyszyć Ci każdego dnia!❤️
8 paź 2024

Dziękuję.

Obsluga,informacja ,czas dostawy i jakość produktów -wszystko na najwyższym poziomie. Pozdrawiam pracowników i dziękuję.
Odpowiedź ze sklepu softimi.pl
Dziękujemy za poświęcony czas i przekazanie tak wspaniałej oceny! Nasz zespół każdego dnia dba o każdy detal i stara się, aby stworzone produkty posiadały najwyższą jakość wykonania. Cieszymy się, że produkty SOFTIMI mogą towarzyszyć Ci każdego dnia! Pozdrawiamy cieplutko ❤️
Bardzo szybka wysyłka i oczywiście zestaw kołdry całorocznej z poduszką bardzo miły a przede wszystkim ciepły polecam 🫶🏽
Zamówione rzeczy przyszły bardzo szybko, ładnie zapakowane i pachnące. Są przepiękne. Dziękuję
11 paź 2024
Pokrowiec wykonany starannie. Kolor zgodny ze zdjęciem. Kanapa pięknie odnowiona dzięki niemu.
Odpowiedź ze sklepu softimi.pl
Dziękujemy za Twoją opinię i wybór SOFTIMI! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z wyglądu i jakości naszych produktów ❤️
Nie zliczę ile razy zamawiałam w tym sklepie. Za każdym razem jestem w pełni zadowolona. :)
Bardzo szybka dostawa. Poduszki wyglądają na bardzo dobre. Zobaczymy za parę m-cy:)
2 paź 2024
Posiadam wiele produktów Państwa firmy. Ze wszystkiego jestem zadowolona.
4 paź 2024
Dziękujemy za wystawioną opinię! Twój komfortowy sen to dla nas największa nagroda! Cieszymy się, że możemy być częścią Twoich codziennych rytuałów 🧡
Cudowne poduchy! Świetnie utrzymują swój kształt. Czego chcieć więcej :)

Gorąco polecam!

Materiał dobrej jakości. Ekspresowo zrealizowane zlecenie. Polecam.
4 paź 2024
Uwielbiam prześcieradła softimi, piękne kolory i przyjemne w dotyku
4 paź 2024
Dziękujemy za wystawioną ocenę! Nasze prześcieradła szyjemy z ogromną starannością o każdy, nawet najmniejszy detal. Cieszymy się, że spełniły Pani oczekiwania ❤️
Szybka realizacja zamówienia, przesyłka świetnie zapakowana.
Wszystko super sprawnie o czasie towar bez zastrzeżeń polecam
12 paź 2024
Polecam produkt.W pelni jestem zadowolona poska,dyn wzgledem.
Odpowiedź ze sklepu softimi.pl
Dziękujemy za ocenę i zaufanie! ❤️
Bardzo szybka dostawa i super jakość nakładki na materac
16 paź 2024
Super jakość. Obsługa klienta na najwyższym poziomie!
18 godzin temu
wysyłka szybka, wszystko zgodnie z zamówieniem