lyko.com/pl- Logo - Opinie

lyko.com/pl

Opinie (1748) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2302)

12 gru 2023
Polecam sklep i to bardzo. W sklepie trzy razy składałam zamówienie . Z zamówieniem pierwszym i trzecim nie miałam żadnego problemu, przesyłka przyszła o czasie, zawartość była dobrze zabezpieczona, zamówienie w całości do mnie dotarło. Niestety jeśli chodzi o drugie zamówienie przesyłka przyszła o czasie, ale niestety uszkodzona, od razu napisałam do obsługi klienta. Byłam bardzo mile zaskoczona z bardzo szybkiej odpowiedzi i szybkim załatwieniu sprawy. Jeszcze z taką miłą i dbającą o klienta obsługą klienta nie spotkałam się.

12 lis 2023
NIE POLECAM! LYKO pomyliło adres wysyłki zamówienia. Ktoś odebrał moja paczkę pod innym adresem, takim który nie istnieje.. Nie wiem gdzie jest moja paczka, stracone pieniądze. Wysłałam już kilka e-maili, będę wysyłać kolejne, udają ze nie widzą e-maili i wymijająco odpisali na jednego.. Żądam zwrotu pieniędzy i proszę omijać szerokim łukiem tego sprzedawcę!

Opinie nt. sklepu lyko.com/pl

13 paź 2024
kupiłam kolejny produkt i jak zawsze zakup przebiegał bardzo sprawnie towar zgodny z opisem na każdym etapie byłam informowana o zmianie statusu przesyłki
8 paź 2024
Produkty super bardzo ładnie pachną jestem bardzo zadowolona z wyboru.Kup a sam się przekonaj i powiesz faktycznie tak jak napisała kobieta recenzje 100%
8 paź 2024
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z LYKO są tak pozytywne 💕 Pozdrawiam! / Gosia, Customer Relations
Perfum oryginalny, trwaly . Cena atrakcyjna porównując inne sklepy internetowe.Obsługa na najwyższym poziomie.Zrobie zakupy ponownie .Polecam
18 godzin temu
Ekspresowa przesyłka.Przyjemnie byłoby otrzymać jakąś próbeczkę kremu załączoną do zakupów ☺️ Ogólne jestem zadowolona
21 godzin temu
Wysyłka bardzo szybka. Przesyłka wysłane ze Szwecji, dotarła w 5 dni roboczych. Kalendarz idealny. Mega cena.
Obsługa klienta na najwyższym poziomie!. Szybka dostawa i wszystko zgodnie z zamówieniem
12 paź 2024
Doskonały wybór perfum. Profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Błyskawiczna dostawa.
14 paź 2024
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka obsługa. Produkt zgodny z opisem. Polecam!
2 paź 2024
Szybka wysyłka zamówienia. Atrakcyjna cena. Komunikacja ze stroną zawsze obecna.
3 paź 2024
Paczka przyszła szybciej niż deklarowana dostawa , oryginalny produkt , polecam
8 paź 2024
Zamówienie przyszło na czas, bez komplikacji. Polecam i serdecznie pozdrawiam
Szybka realizacja zamówienia, paczka dobrze zabezpieczone - polecam :)
8 paź 2024
Świetny wyglad i mocne wykonanie - nega jestem zadowolona z zakupu
7 paź 2024
Doskonała obsługa oraz świetnej jakości produkty, z chęcią powrócę!
14 paź 2024
Przesyłka była dobrze zapakowana. Nic się nie uszkodziło. Polecam.
12 paź 2024

Szybka realizacja, jak najbardziej trafiony wybór zapachu.
14 paź 2024
Przesyłka zgodna z opisem,przed czasem.Dziękuję bardzo.
4 paź 2024
Szybko i atrakcyjne ceny do tego przemiłe maile. 😉

Polecam :)

Szybkie zakupy i bardzo szybka dostawa, polecam!
Bardzo sprawna dostawa, rewelacyjne produkty.