nelastoys.pl

Opinie (477) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (477)

Opinie nt. sklepu nelastoys.pl

29 cze 2024
Wszystko perfekcyjnie zorganizowane, rewelacyjna obsługa. Cała transakcja odbyła się zgodnie z tym, co było napisane na stronie. Rewelacja.
30 cze 2024
Solidne i wytrzymałe opakowanie. Dzięki takiej obsłudze klienta chcę kupować u nich więcej. Polecam jak najbardziej. Szybka przesyłka.
26 cze 2024
Zamówienie przyszło na czas. Nie robią żadnych problemów z reklamacjami i to jest fajne. Jakość opakowania jest naprawdę zadowalająca
25 cze 2024
Obsługa dba o rzetelne informacje na stronie internetowej, stale je aktualizując. Przesyłka naprawdę przykuwa wzrok, pięknie wygląda.
30 cze 2024
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.
16 cze 2024
Pracownicy jasno i klarownie odpowiadali na moje pytania. Ten serwis to moje odkrycie, dawno nie spotkałem się z tak szybką wysyłką.
25 cze 2024
Bardzo sprawnie zrealizowana przesyłka. Obsługa dba o klienta, aż chce się wracać. Zakupy w tym sklepie to był strzał w dziesiątkę.
29 cze 2024
Błyskawiczny odzew obsługi, polecam. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Otrzymałam paczkę w idealnym stanie.
29 cze 2024
Błyskawicznie zrealizowane. Obsługa jest świetnie przygotowana na ewentualne pytania klientów. Porządne zabezpieczenie, super.
29 cze 2024
Nie dość, że dostawa szybka, to jeszcze bez dodatkowych opłat. Rewelacja. Przesyłka pięknie zapakowana, aż żal rozpakowywać.
29 cze 2024
Dobry kontakt z obsługą sklepu. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania. Czas dostawy na medal.
30 cze 2024
Sprawna i miła obsługa klienta. Opakowanie i wygląd przesyłki jest OK. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.
18 cze 2024
25 cze 2024
Świetny kontakt z obsługą, godny pochwały. To naprawdę przyjazny dla klienta sklep z korzystnymi cenami produktów.
26 cze 2024
Przesyłka zapakowana bez zarzutu, odpowiednio do jej zawartości. Zamówienie dotarło piorunująco szybko, polecam.
29 cze 2024
Da się odczuć, że zależy im na kliencie. Przesyłka świetnie zabezpieczona. Bardzo szybko dostarczono mi zakupy.
16 cze 2024
Paczka była tak piękna, że aż szkoda mi było ją rozpakowywać. Bez zastrzeżeń. Bardzo dbają o klienta, polecam.
19 kwi 2024
Szybka realizacja zamówienia. Polecam. Produkt zgodny z opisem. Zapakowany solidnie, przed uszkodzeniem.
25 cze 2024
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Wszystko godne naśladowania. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.