https://kluczesoft.pl/- Logo - Opinie

Opinie (1491) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1679)

6 mar 2024
Po krótkiej rozmowie z konsultantem zdecydowałem się na zakup pakietu Office 2019 Home & Student. Po wpłaceniu należności (kod BLIK) błyskawicznie otrzymałem wiadomość z kluczem aktywizacyjnym i danymi do instalacji programu. Bardzo szybka instalacja, wszystko działa zgodnie z moimi oczekiwaniami.

20 mar 2024
Na głównej stronie dużymi literami napisane jest "automat" i "wysyłka w 5 minut". Dostałem od was maila o zaksięgowaniu wpłaty za klucz. Od tego czasu po 3 godzinach klucz nie przyszedł. Wysłałem ochrzan do obsługi klienta, wkrótce potem przyszedł klucz i dostałem zniżkę 20% na następny zakup (dlatego daje 2 gwiazdki zamiast 1). Zrozumcie, jest pierdyliard sklepów w których można kupić klucze produktów. Klient chce je mieć SZYBKO.

Opinie nt. sklepu https://kluczesoft.pl/

7 wrz 2024
5 wrz 2024
2 wrz 2024
30 wrz 2024
Niestety nie da się zainstalować tego programu na laptopie. Otwiera się tylko z przeglądarki Edge.
Odpowiedź ze sklepu https://kluczesoft.pl/
2 paź 2024
Dzień dobry, serdecznie zapraszamy do kontaktu, pod numerem tel: 42 715 8015 lub poprzez email: kontakt@kluczesoft.pl . Natychmiastowo pomożemy w zainstalowaniu i aktywowaniu zakupionego produktu. Pozdrawiamy serdecznie.
30 wrz 2024
Odpowiadać na maile
Odpowiedź ze sklepu https://kluczesoft.pl/
2 paź 2024
Dzień dobry, po sprawdzeniu niestety nie widzimy żadnej wiadomości z Pana adresu email. Próbowaliśmy się z Panem skontaktować, jednak brak odpowiedzi na email i telefon. Serdecznie zapraszamy do kontaktu, pod numerem tel: 42 715 8015 lub poprzez email: kontakt@kluczesoft.pl . Pozdrawiamy serdecznie.