6 mar 2024
Po krótkiej rozmowie z konsultantem zdecydowałem się na zakup pakietu Office 2019 Home & Student. Po wpłaceniu należności (kod BLIK) błyskawicznie otrzymałem wiadomość z kluczem aktywizacyjnym i danymi do instalacji programu.
Bardzo szybka instalacja, wszystko działa zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Na głównej stronie dużymi literami napisane jest "automat" i "wysyłka w 5 minut". Dostałem od was maila o zaksięgowaniu wpłaty za klucz. Od tego czasu po 3 godzinach klucz nie przyszedł. Wysłałem ochrzan do obsługi klienta, wkrótce potem przyszedł klucz i dostałem zniżkę 20% na następny zakup (dlatego daje 2 gwiazdki zamiast 1). Zrozumcie, jest pierdyliard sklepów w których można kupić klucze produktów. Klient chce je mieć SZYBKO.
Opinie nt. sklepu https://kluczesoft.pl/
24 cze 2024
Całość zakupu przebiegła bardzo sprawnie! Przejrzysta instrukcja instalacji, dobry kontakt. Jestem bardzo zadowolony. A samego offica nie trzeba chyba reklamować!
Pozdrawiam
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny. Szczegółowe instrukcje pobrania oraz instalacji zakupionego oprogramowania.
Polecam zakupy w sklepie.
Wiarygodna firma , wszystko co dotyczy zakupu i zgodności towaru jest rzetelne i prawidłowe . System rejestruje sie jest wystawiony certyfikat i faktura . Polecam
18 kwi 2024
Pierwszy klucz nie działał i trochę zbyt długo czekałem na nowy, który zadziałał bez problemu. Dlatego tylko cztery gwiazdki, bo cała reszta bez zastrzeżeń...:-)
10 lut 2024
Jestem mega zadowolony, takich firm jak ta obecnie na naszym rynku brakuje profesjonalna pomoc szybki kontakt naprawdę szybki i szybka reakcja.
Polecam w 1000%
18 cze 2024
Dobrze przygotowany proces instalacji
Dołączona do zakupu instrukcja z linkami wszystko wyjaśnia, nie ma żadnych problemów ze zgraniem instalki, instalacją oraz aktywacją licencji. Polecam ten Sklep
12 lut 2024
Wszystko podane - jak na tacy i działa prawidłowo
Jest i instrukcja instalacji i link do pobrania wersji instalacyjnej, warto się zastosować, a wszystko przebiega prawidłowo. Oczywiście wszystko działa, Polecam