21 lut 2024
Podoba mi się szybki termin dostawy szczególnie dostarczenie przesyłki przez kuriera firmy UPS. Kurier jest zawsze uprzejmy i jeśli nie zastanie nikogo w domu zawsze dzwoni. Nie podoba mi się sposób rabatowania. Chodzi o to że trzeba szukać tych kodów a ostatnio nie udało mi się z niego skorzystać mimo że był nie wchodził. Według mnie kody rabatowe powinny być widoczne przy zamówieniu lub byl naliczany rabat automatycznie przy podsumowaniu zamówienia. Korzystam z waszych produktów od lat i jestem bardzo zadowolony niestety ceny produktów są wysokie.
Ogólnie, kupowane przeze mnie od wielu lat wyroby są bardzo dobre. Ocenę zaniżyłem świadomie, gdyż wielu produktów, które chciałem zamówić, np. groszek ptysiowy, było niedostępnych. Do tego od kilku dni dostaje informację mailem, że nie dokończyłem zamówieni ( chodzi o zapłatę ): coś poknocili programiści. I to by było na tyle, z poważaniem Roman Buszkiewicz
28 lut 2024
Dziękujemy za Twój szczery komentarz i za to, że podzieliłeś się swoimi spostrzeżeniami. Cieszymy się, że doceniasz szybki termin dostawy i profesjonalizm kurierów UPS, jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z kodami rabatowymi. Rozumiemy Twoje sugestie dotyczące ułatwienia procesu rabatowania i z pewnością weźmiemy je pod uwagę w naszych dalszych działaniach.
Jesteśmy wdzięczni za Twoją lojalność i długoletnie korzystanie z naszych produktów.
19 gru 2023
Bardzo lubię kupować w sklepie internetowym Bezgluten. Pieczywo zawsze przychodzi na czas, jest zawsze świeże, pachnące i smaczne.
W razie potrzeby zapytania, czy wyjaśnienia Panie zawsze odbiorą telefon, i chętnie odpowiedzą na pytanie czy problem.Skep ma także wiele promocji, co cieszy szczególnie teraz kiedy wszystko jest drogie, a chleb trzeba jeść codziennie. Miłe są również drobne gratisy po otwarciu paczki:)Jednym słowem dobrze, że jesteście.
21 gru 2023
Dziękujemy bardzo za tak pozytywną opinię. Nie moglibyśmy sobie wymarzyć lepszej przed Świętami :) Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt!
27 cze 2024
Jestem bardzo zadowolona z waszych produktów, które u was zamówiłam, te produkty są bardzo dobrej jakości oraz są rownie smakowite i dobre dla mojego zdrowia ! Przesyłka doszła szczelnie zapakowana i nie czekałam długo na jej dostawę. Do tego ucieszył mnie fakt z otrzymania od was dwóch gratisów w postaci mufinek keto które są bardzo smaczne. Z pewnością będę do was wracać częściej!😊
8 sie 2024
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości i smaku, a także że szybka i bezpieczna dostawa była dla Pani satysfakcjonująca. Cieszy nas również, że gratisowe muffinki keto przypadły Pani do gustu! Z przyjemnością będziemy gościć Panią ponownie. Zapraszamy do dalszych zakupów i życzymy wielu pysznych chwil!
27 cze 2024
Polecam !!! Na prawdę od kiedy córka ma diagnozę celiakii, firma ratuje nam życie! Produkty na prawdę smakowo są bardzo podobne do pszennych. Najlepsze chleby, wafelki do lodów, paluszki, mieszanki mąk, cukierki i chipsy !!!! Polecam z czystym sercem. Gdy jest jakiś problem z paczką bardzo szybko reagują aby go naprawić !!! Radość córki przy odbiorze zamowień bezcenna !!!
8 sie 2024
Bardzo dziękujemy za tak serdeczną opinię! To dla nas ogromna radość, że nasze produkty sprawiają tyle przyjemności Pani córce i ułatwiają życie z celiakią. Staramy się, aby każdy z naszych produktów jak najlepiej zastępował tradycyjne wypieki i przekąski, dlatego cieszy nas, że smakują tak dobrze! Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi – zawsze staramy się reagować szybko i skutecznie. Życzymy Pani i córce samych pysznych chwil z naszymi produktami i zapraszamy do kolejnych zakupów! ❤️