21 lut 2024
Podoba mi się szybki termin dostawy szczególnie dostarczenie przesyłki przez kuriera firmy UPS. Kurier jest zawsze uprzejmy i jeśli nie zastanie nikogo w domu zawsze dzwoni. Nie podoba mi się sposób rabatowania. Chodzi o to że trzeba szukać tych kodów a ostatnio nie udało mi się z niego skorzystać mimo że był nie wchodził. Według mnie kody rabatowe powinny być widoczne przy zamówieniu lub byl naliczany rabat automatycznie przy podsumowaniu zamówienia. Korzystam z waszych produktów od lat i jestem bardzo zadowolony niestety ceny produktów są wysokie.
Ogólnie, kupowane przeze mnie od wielu lat wyroby są bardzo dobre. Ocenę zaniżyłem świadomie, gdyż wielu produktów, które chciałem zamówić, np. groszek ptysiowy, było niedostępnych. Do tego od kilku dni dostaje informację mailem, że nie dokończyłem zamówieni ( chodzi o zapłatę ): coś poknocili programiści. I to by było na tyle, z poważaniem Roman Buszkiewicz
Opinie nt. sklepu Bezgluten.pl
13 maj 2024
produkty bezglutenowe są bardzo smaczne
przesyłki kurierskie bardzo starannie opakowane
wszystko bardzo mi się podoba
jestem bardzo zadowolona
polecam
23 cze 2024
Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasze bezglutenowe produkty Ci smakują oraz że doceniasz staranne opakowanie przesyłek kurierskich. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze i bardzo cenimy Twoje polecenie. Pozdrawiamy :)
2 lut 2024
Szybka dostawa, ceny nie są zawyżone, towar dobrze zabezpieczony i był też miły gratisik (zaskoczenie bo zamówienie nie było zbyt duże) super polecam
29 lut 2024
Dziękujemy za Twój pozytywny komentarz! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona zarówno z szybkiej dostawy, jak i z cen naszych produktów. Cieszymy się również, że zauważyłaś nasze starania w zapewnieniu bezpiecznego zapakowania przesyłki. Dodatkowo, miło nam, że nasz gratisik okazał się dla Ciebie przyjemnym zaskoczeniem! Doceniamy, że polecasz nasz sklep :)
6 gru 2023
Szybko, sprawnie, w terminie, co można zrobić, jak zwykle obniżyć ceny. Dziękuję za promocję pakietową, można by ją utrzymac dla stałych klientów.
21 gru 2023
Dziękujemy bardzo za ocenę :)
2 maj 2024
Wszystko ok
Wszystko z zamówieniem w porządku.
Fajnie że dajecie w gratisie coś jak kończy się termin. Nie zmarnuje się a ktoś może zawsze wykorzystać :)
23 cze 2024
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko z zamówieniem było w porządku. Staramy się, aby nasze produkty się nie marnowały, dlatego chętnie dodajemy gratisy z krótszym terminem ważności. To wspaniale, że znajdują one u Ciebie zastosowanie! Pozdrawiamy :)
24 mar 2024
Wszystko bardzo dobre, zgodne z moimi preferencjami. Dziękuję za miłą niespodziankę w postaci babeczki do koszyczka świątecznego. Pozdrawiam
16 cze 2024
Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania i że niespodzianka sprawiła Ci radość. Pozdrawiamy!
19 gru 2023
Zamówienie przyjechało w ekspresowym tempie i oprócz produktów które zamówiłam otrzymałam próbki gratisowe do spróbowania, córka zachwycona.
21 gru 2023
Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło pomyślnie i jest Pani zadowolona z naszej obsługi. Życzymy Wesołych Świąt!
29 lut 2024
Obsługa bez zarzutu. Szybko, bez problemów. Polecam sklep z dużym asortymentem. Korzystam od lat. Polecam.
Pozdrawiam, stała klientka.
21 mar 2024
Dziękujemy serdecznie za opinię oraz polecenie. Bardzo się cieszymy, że doceniasz nasze starania ❤️ Pozdrawiamy również!
11 gru 2023
Szybka realizacja. Produkty bardzo dobrze zapakowane. Nic nie uległo zniszczeniu. Kalendarz książkowy gratis mnie zachwycił! Dziękuję!
21 gru 2023
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa spełnia Pani wymagania :) Zapraszamy ponownie.
6 lut 2024
Dziękuję za gratis. Nie mam żadnych uwag. Można byłoby poszerzyć ofertę o np. Ryż ( to tylko jedna mała uwaga , a raczej sugestia)
12 lut 2024
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię oraz sugestię. Pozdrawiamy!
Generalnie lubię Państwa ofertę. W szczególności ciemny chleb szlachecki i mufinki Keto. Może więcej wyrobów cukierniczych Keto?
16 cze 2024
Dziękujemy za Twój komentarz oraz za miłe słowa na temat naszej oferty! Cieszymy się, że lubisz nasz ciemny chleb szlachecki i mufinki Keto. Twoja sugestia dotycząca większej różnorodności wyrobów cukierniczych Keto jest bardzo cenna i przekażemy ją naszemu zespołowi odpowiedzialnemu za rozwój asortymentu. Staramy się ciągle poszerzać naszą ofertę, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów. Pozdrawiamy :)
22 mar 2024
Produkty są ok bardzo starannie zapakowana paczka i szybki czas dostawy. Godny polecenia dla osób zmagających się z celiakią.
16 cze 2024
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów, starannego pakowania i szybkiej dostawy. Twoje polecenie dla osób z celiakią jest dla nas bardzo ważne i daje nam motywację do dalszej pracy. Pozdrawiamy!
1 lip 2024
Szybka dostawa, wszystko okej poza tym, że tortilla była spleśniała, mimo daty przydatności do października tego roku.
12 sie 2024
Dziękujemy za ocenę oraz przepraszamy za tę sytuację i dziękujemy za zgłoszenie. To dla nas bardzo ważne, aby produkty zawsze docierały w nienagannym stanie. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli rozwiązać ten problem i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Dziękujemy za zrozumienie i przepraszamy za wszelkie niedogodności.
3 lut 2024
Zakupiłam wieeeeeele produktów. Wszystkie mi się przydają w przygotowywaniu zdrowych posiłków w diecie bezglutenowej.
29 lut 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz oraz polecenie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
18 gru 2023
Szybka przesyłka, podziękowania za gratisy, super że można spróbować produkty dostając od was darmowe próbki. Polecam
21 gru 2023
Dziękujemy bardzo za ocenę, pozytywną opinię oraz polecenie :) Pozdrawiamy!
31 sty 2024
Szybka i profesjonalna dostawa - towar zapakowany tak, by nie uległ uszkodzeniu podczas transportu. Z serca polecam
29 lut 2024
Bardzo dziękujemy za Twój pozytywny komentarz! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkiej i profesjonalnej dostawy oraz starannie zapakowanych przesyłek. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
29 sty 2024
Bardzo duży wybór towaru, wszystko przyszło szybko i starannie zapakowane,zawsze będę do was wracać i polecam innym
29 lut 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Jesteśmy zachwyceni, że jesteś zadowolona z naszego szerokiego wyboru produktów oraz z szybkiej i starannej dostawy. Cieszymy się, że możemy liczyć na Twoją lojalność i wsparcie, oraz że polecasz nasz sklep innym. Pozdrawiamy :)
5 mar 2024
Regularnie kupuje I polecam
Towar zawsze dostępny, dobra cena
i szybkawysyłka. Wszytko idealnie. Robię tu zakupy regularnie i bardzo polecam!
21 mar 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię oraz zaufanie :) Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze, dlatego staramy się zapewnić Ci jak najlepsze doświadczenie zakupowe. Pozdrawiamy ❤️
25 kwi 2024
Jak zawsze super szybka dostawa, a towar najwyższej jakości. Plus za bogaty asortyment, jest w czym wybierać.
16 cze 2024
Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie szybkiej dostawy oraz wysokiej jakości naszych produktów. Bogaty asortyment to dla nas ważny punkt, więc bardzo się cieszymy, że spełniamy Twoje oczekiwania pod tym względem.
Jeśli będziesz potrzebował dodatkowej pomocy czy masz pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji.
19 lis 2023
Jestem bardzo zadowolona, produkty świeże, z długim terminem ważności. Duży plus za bardzo szybką dostawę.
4 gru 2023
Dziękujemy bardzo za opinię!
15 gru 2023
Dziękuję za próbki które otrzymałem. Cała dostawa bardzo dobrze spakowana. Wszystko dotarło bez uszkodzeń.