21 lut 2024
Podoba mi się szybki termin dostawy szczególnie dostarczenie przesyłki przez kuriera firmy UPS. Kurier jest zawsze uprzejmy i jeśli nie zastanie nikogo w domu zawsze dzwoni. Nie podoba mi się sposób rabatowania. Chodzi o to że trzeba szukać tych kodów a ostatnio nie udało mi się z niego skorzystać mimo że był nie wchodził. Według mnie kody rabatowe powinny być widoczne przy zamówieniu lub byl naliczany rabat automatycznie przy podsumowaniu zamówienia. Korzystam z waszych produktów od lat i jestem bardzo zadowolony niestety ceny produktów są wysokie.
Ogólnie, kupowane przeze mnie od wielu lat wyroby są bardzo dobre. Ocenę zaniżyłem świadomie, gdyż wielu produktów, które chciałem zamówić, np. groszek ptysiowy, było niedostępnych. Do tego od kilku dni dostaje informację mailem, że nie dokończyłem zamówieni ( chodzi o zapłatę ): coś poknocili programiści. I to by było na tyle, z poważaniem Roman Buszkiewicz
Opinie nt. sklepu Bezgluten.pl
Opinia
13 mar 2024
Bardzo dobry kontakt z klientem.
21 mar 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :) Cieszymy się, że nasza obsługa spełnia Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
18 sty 2024
Polecam pyszne produkty
Bardzo szybka dostawa . Gratisy
26 sty 2024
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię oraz polecenie. Staramy się zawsze sprostać oczekiwaniom naszych klientów. Dziękujemy za Twój zakup i zapraszamy ponownie,
28 lis 2023
Polecam, produkty bardzo smaczne
4 gru 2023
Dziękujemy bardzo za opinię.
17 lis 2023
Szybko, sprawnie i bez zarzutów
4 gru 2023
dziękujemy bardzo za opinię :)
12 cze 2024
Dostawa plus jakość produktów.
1 lip 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona zarówno z dostawy, jak i jakości naszych produktów. Zapraszamy ponownie :)
27 lut 2024
Wszystko zgodne z zamówieniem.
28 lut 2024
Dziękujemy bardzo za opinię :)
1 sty 2024
Polecam gorąco
Szybka dostawa
6 sty 2024
Dziękujemy bardzo za ocenę oraz polecenie :)
24 kwi 2024
Szybka dostawa, dobre jedzenie
16 cze 2024
Cieszymy się bardzo, że byłeś zadowolony z naszej szybkiej dostawy i jakości produktów! Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość.
14 lut 2024
Bardzo ucieszyły mnie gratisy.
29 lut 2024
Dziękujemy bardzo za ocenę :)
29 cze 2024
Szybkość i rzetelność dostawy
8 sie 2024
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Pozdrawiamy!
25 cze 2024
Krótka data ważności produktu
12 sie 2024
Dziękujemy bardzo za ocenę oraz przepraszamy za problem z datą ważności produktu.
Staramy się, aby takie sytuacje nie miały miejsca.
Przekażemy Pana uwagę do naszego zespołu zarządzania zapasami aby przyjrzał się tematowi.
Pozdrawiamy!
28 maj 2024
Szybką bezproblemowa dostawa
23 cze 2024
Dziękujemy za Twój komentarz! Cieszymy się, że byłaś zadowolona z szybkiej i bezproblemowej dostawy. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
5 maj 2024
Jak zawsze sprawnie i szybko!
17 cze 2024
Dziękujemy bardzo za opinię :)
12 lut 2024
Szybko i sprawnie. Polecam.
29 lut 2024
Dziękujemy bardzo za ocenę oraz polecenie :)
17 sty 2024
Sprawna realizacja zamówienia
18 sty 2024
Dziękujemy bardzo za opinię.
15 gru 2023
zawsze macie to co potrzebuję
15 gru 2023
Dziękujemy za opinię :)
29 lis 2023
Super Wszystko ok i sprawniej
21 gru 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię :)
6 cze 2024
PAKOWANIE TOWARU JEST SŁABE
1 lip 2024
Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że pakowanie towaru nie spełniło Twoich oczekiwań. Ciągle staramy się ulepszać nasze usługi, więc każda uwaga jest dla nas bardzo cenna. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli lepiej zrozumieć problem i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.
3 cze 2024
szybka realizacja zamowienia
23 cze 2024
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że byłaś zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie :)
13 maj 2024
szybka realizacja zamówienia
23 cze 2024
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)