rafjolka.pl/- Logo - Opinie

rafjolka.pl/

Opinie (611) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3801)

8 gru 2023
Bardzo lubię Wasz sklep .Fajne produkty, duży wybór, różnorodność proponowanych produktów i dobra jakość. Ubieracie właściwie całą rodzinę:} kontakt z Państwem też ok. od zamówienia produktów aż po ich odbiór. Ten proces ułatwia wiele możliwości opłacenia zamówienia i jego odbioru. Trochę długo trzeba czekać na realizację zamówienia ale to już wiem więc zamawiam produkty z odpowiednim wyprzedzeniem ale jeśli dałoby się to poprawić byłoby super:}

27 cze 2024
Na przesyłkę czekałam ponad dwa tygodnie. Wysyłka miała być w środę. W środę zapytałam sklep (ponieważ nie miałam więcej informacji) czy da radę dostarczyć mi paczkę do weekendu ponieważ w niedzielę opuszczam kraj, otrzymałam wiadomość że oczywiście paczka zostanie wysłana jutro czyli w czwartek. W piątek dopiero dostałam komunikat że jest nadana i nie doszła nawet do soboty. Napisałam ponownie do sklepu i przypadkowo zostałam poinformowana, że jednak były problemy z dostawą. Więc dlaczego jeśli były takie problemy dostałam wiadomość że paczka będzie wysłana JUTRO?! Brak organizacji! Nie zamówię już tam nic więcej i nie polecam... To co pisze na stronie i wiadomości od sklepu są niepoprawne.

Opinie nt. sklepu rafjolka.pl/

5 lip 2024
4 lip 2024
8 gru 2023
31 mar 2024
Szybka realizacja zamówienia i bezroblemowy zwrot,ponieważ rozmiar nie pasował.Odpowiedz na każdego maila,na bieżąco informacja o realizacji zamówienia, dodatkowo kontakt z producentem w celu uzyskania odpowiedniego rozmiaru,którego nie była w magazynie. Na pewno wrócę do tego sklepu i szczerze polecam zakupy w Rafjolka.❤️❤️❤️
18 cze 2024
Bielizna dobrej jakości. Generalnie wszystko ok, jednak proszę liczyć się z sytuacja iż nie otrzymacie całości zamówienia ponieważ... "Przepraszamy za zaistniałą sytuację, niestety mieliśmy błąd na stronie i nie możemy zrealizować zamówienia w całości..."
20 lis 2023

Towar odebrany

W trakcie zamówienia, z powodu istnienia w moimi mieście dwu ulic o tej samej nazwie, nie mogłam wybrać właściwego paczkomatu. Porozumiałam się ze sklepem telefonicznie, postąpiłam według podanych wskazówek i zamówienie dotarło bez problemu do interesującego mnie paczkomatu. Nie wpłynęło to tez na czas dostarczenia zamówienia.
BK
23 gru 2023
Polecam w 100% ,staniki śliczne, świetnej jakości ,sklep od razu skontaktował się w sprawie jednego ze staników, że nie mają niestety w sprzedaży od razu zaproponowano mi zamianę na inny dobrany przez nich idealnie. Polecam z całego serca,zamawiam od nich już od dłuższego czasu nie zamienię tego sklepu na inny.😊
17 gru 2023
Biustonosze bardzo piękne. Niestety zatrzymuję tylko jeden bowiem dwa są trochę małe. Mam od młodych lat problem z zakupem odpowiedniego biustonosza. Mam duże piersi i do tego jedną pierś większą i w związku z tym trudno mi jest dobrać dobry biustonosz. Wiem, że tutaj zawsze coś dla siebie znajdę. dziękuję.
3 maj 2024

Opis produktu...

Wszystko co jest robione z myślą dla kobiet jest ponadczasowe, zmysłowe i wspaniale. Wszystkie produkty w Rafiolka są najwyższej jakości i zgodne z opisem. Jest to muj ulubiony sklep i będę często do niego zaglądać. Moja opinia : pięć ***** to za mało, ja przyznał bym Rafiolka.pl 10...
16 lut 2024
Piękna bielizna, zmysłowa, bardzo dobra jakość, warta swojej ceny. Zakupiłam dwa biustonosze i na pewno to nie koniec przygody, zamówię za jakiś czas jeszcze kilka. Rozmiarówka zgodna z tym co noszę. Noszę 90 D i takie zamówiłam. Pasują idealnie. Z całego serca polecam.