8 gru 2023
Bardzo lubię Wasz sklep .Fajne produkty, duży wybór, różnorodność proponowanych produktów i dobra jakość. Ubieracie właściwie całą rodzinę:}
kontakt z Państwem też ok. od zamówienia produktów aż po ich odbiór. Ten proces ułatwia wiele możliwości opłacenia zamówienia i jego odbioru. Trochę długo trzeba czekać na realizację zamówienia ale to już wiem więc zamawiam produkty z odpowiednim wyprzedzeniem ale jeśli dałoby się to poprawić byłoby super:}
Na przesyłkę czekałam ponad dwa tygodnie. Wysyłka miała być w środę. W środę zapytałam sklep (ponieważ nie miałam więcej informacji) czy da radę dostarczyć mi paczkę do weekendu ponieważ w niedzielę opuszczam kraj, otrzymałam wiadomość że oczywiście paczka zostanie wysłana jutro czyli w czwartek. W piątek dopiero dostałam komunikat że jest nadana i nie doszła nawet do soboty.
Napisałam ponownie do sklepu i przypadkowo zostałam poinformowana, że jednak były problemy z dostawą. Więc dlaczego jeśli były takie problemy dostałam wiadomość że paczka będzie wysłana JUTRO?!
Brak organizacji! Nie zamówię już tam nic więcej i nie polecam... To co pisze na stronie i wiadomości od sklepu są niepoprawne.
Bardzo duży asortyment produktów polskich producentów, np. takich marek jak Regina. Piżamy i koszule nocne z BAWEŁNY. Ceny w porównaniu do innych oferentów przystępne - niższe. Szybka dostawa. Zamówiłam dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona.
Pierwszy raz byłam klientem sklepu Rafiolka i na pewno nie ostatni.Napotkalam na problem z kosztami przesyłki.Po kontakcie ze sklepem szybko i sprawiedliwie rozwiązano problem za co właśnie ten sklep zdobył dla mnie wiarę w ludzi i szacunek
22 maj 2024
Robię kolejne zakupy w Rafjolce ze względu na duży wybór produktów z bawełny dobrej jakości. Cały proces zakupów i ewentualnych zwrotów (które też mi się zdarzyły) jest bardzo przyjazny klientowi. Polecam!
6 lis 2023
Brakowało mi aktualizacji statusu zamówienia w trakcie jego realizacji, ale generalnie robota zrobiona. Zamówienie dostarczone. Jestem zachwycona podkolanowkami z wełną tego mi brakowało.
25 lut 2024
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Zamówione artykuły są bardzo dobre jakościowo. Rozmiary zamówione odpowiadały moim potrzebom. Jestem bardzo zadowolona. Nie pierwszy to już raz.
6 lis 2023
Dobry kontakt: klient-sprzedawca, błyskawiczna dostawa, bardzo dobrze zabezpieczony towar. Wszystko jest o'k. Niczego nie trzeba poprawiać, wystarczy trzymać się tego, co jest. Dziękuję.
Bardzo szybka przesyłka. Z zakupów w tym sklepie korzystałam wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam, ani na obsłudze, ani na zakupionych artykułach. Polecam z całą odpowiedzialnością.
23 kwi 2024
Jestem bardzo zadowolona z moich pierwszych zakupów. Były to 2 piżamy i dres. Dobra jakość produktów. Zamówienie przyszło w ustalonym czasie. Produkty dobrze zapakowane. Polecam!
1 lip 2024
Wybrałam waszą Firmę, ponieważ można było zamówić towar z dostawą pod wskazany adres i z opłatą za pobraniem. Jestem zadowolona z zakupu i z szybkiej dostawy.
To nie były moje pierwsze zakupy w Rafjolce. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Bielizna bardzo dobrej jakości. Obsługa szybka i bezproblemowa :)
4 sty 2024
Szybka profesjonalna obsługa. Nie ma problemów z zwrotem i wymianą. Jedynie firma dostarczająca po raz kolejny uszkodziła podczas dostawy przesyłkę.
4 gru 2023
Produkty dobrej jakości
Jestem zadowolony i nie tylko ja, i na pewno skorzystam z kolejnych zakupów w Rafiolka. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
6 lis 2023
koszulka jest z mięciutkiego atłasu ,bardzo dobrze się układa , jest długa więc można ją dopasować do kazdej długości