BROWIN- Logo - Opinie

BROWIN

Opinie (1771) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7192)

27 lis 2023
Witam Bardzo Serdecznie . Od dawna korzystam z Państwa urządzeń i są po prostu świetne ! Jestem bardzo zadowolona z ostatniego zakupu - nowość ZESTAW - SZYNKOWAR z płaszczem wodnym - to znakomity sposób na robienie wyrobów we własnym domu .Garnek i urządzenie w jednym , to strzał w 10 kę . Mniej miejsca do przechowania , a jednocześnie pełny komplet w przygotowaniu potrawy nawet w niewielkiej kuchni .Rewelacyjne rozwiązanie , bardzo dziękuję za udany zakup Państwa urządzenia . Małgorzata .

Kupiłem beczkę do kiszenia ...dostałem bajeczkę, z niespodzianką. Ktoś wpakował pół metra sześciennego śmieci. Żeby nie latało w środku, tylko że mój odbiór był jakbym dostał śmietnik. Odpady z taśmy do etykieciarki. A w beczce był drugi zakup, szynkowar. Ten dla odmiany, żeby nie latało, zapakowany był w odpad pudełko po jakimś węglu drzewnym z kokosów czy coś. Syf, wszytko czarne ja też po łokcie. Pełna dyssatysfakcja, gratuluję ekipie w Łodzi, ale już nie będę zamawiał.

Opinie nt. sklepu BROWIN

9 gru 2023