Zakupy w 100% udane. Ale to co sie dzieje po zakupie to skreśla sklep... od zakupu codziennie spam z jakimis ofertami zakupu, przeglądania jakichs ofert. Tak to nie dziala i zniecheca.
Opinie nt. sklepu kadax.pl
10 lip 2024
10 lip 2024
7 lip 2024
3 sie 2024
Skrzynka nie jest stabilna , zamykanie klapy jest niedokładne,brakuje zatrzasku.
12 lip 2024
1 gru 2023
szybciutka realizacja zamówienia. To co chciałam dostałam. Będę korzystała z Waszych usług w miarę potrzeb. Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu kadax.pl
4 sty 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów.
18 sty 2024
Duży wybór artykułów. Szybka wysyłka, w tym bezpłatna po przekroczeniu pewnej kwoty. Jednak jeden z produktów dotarł z odłamaną końcówką. Gdyby nie Pattex klej to produkt wylądowałby zapewne w recyclingu. Niemniej jednak udało się go (uchwyt na papier toaletowy) przywrócić do stanu używalności. Dlatego uważam, iż produkty, które w produkcji nie są pakowane do kartonu, powinny być lepiej zabezpieczone przed wysyłką. Poza tym, wszystko OK.
Odpowiedź ze sklepu kadax.pl
30 sty 2024
Dziękujemy za ocenę i miłą opinię! Cieszymy się, że udało się rozwiązać problem i mamy nadzieję, że nadal będziecie Państwo zadowoleni z naszych usług.