Opinie nt. sklepu kadax.pl Dobrej jakości produkt za rozsądną cenę
Pokaż więcej szybko,sprawnie, zgodnie ze specyfikacją
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
Pomocny
Wszystko w najlepszym porządku i czasie
Pomocny
Terminowość, dobrze zapakowany produkt.
Pokaż więcej Szybko dotarło i towar zgodny z opisem.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Dziękujemy za opinię! Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie
Pomocny
Szybka wysyłka na czas jest pozytywem.
Pomocny
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
Pomocny
Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka
Pomocny
Szybka wysyłka, dobry produkt, polecam!
Szybkość realizacji, solidne pakowanie
Pomocny
Wszystko sprawnie i jestem zadowolona
Pokaż więcej Wszysko sztbko i zgodnie z zamówieniem
Pokaż więcej Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.
Pomocny
Super obsługa. towar. Szybka wysyłka.
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie
Szybko sprawnie i bezboleśnie POLECAM
Pomocny
Tanio solidnie i wszystko ok polecam
Pokaż więcej Wszystko jest bardzo dobre gatunkowo
Pokaż więcej dostawa szybka zgodnie z zamówieniem.
Spodziewałam się choinki udekorowanej
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Dziękujemy za pozytywną opinię. Serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów.