Zakupy w 100% udane. Ale to co sie dzieje po zakupie to skreśla sklep... od zakupu codziennie spam z jakimis ofertami zakupu, przeglądania jakichs ofert. Tak to nie dziala i zniecheca.
1 lis 2023
26 gru 2023
Stop ze spamem
11 sty 2024
Anulowali zamówienie bo się pomylili z cenami na stronie...
Zmówiłem kilka produktów, bo zachęciła mnie reklama w necie. Umowa została zawarta...Dostałem nawet potwierdzenie od firmy kurierskiej z numerem przesyłki. Następnego dnia informacja, że się pomylili i złe ceny zrobili na stronie ... I mogą mi sprzedać, ale trzy razy drożej od tego co wcześniej miałem potwierdzone po złożeniu zamówienia.... No klapa totalna.
21 lut 2024
wada konstrukcji
Mimo wysokiej jakości samego drewna ,konstrukcja produktu pozostawia wiele do życzenia .Dwa elementy taca i podstawa łączone ze sobą śrubą i kawałkiem tekturki tworzą prowizoryczną konstrukcję oraz siedlisko bakterii. Przekonani iż za waszą firmą idzie jakość nie podejrzewaliśmy że wprowadzacie w błąd nas już przy samej nazwie taca,, obrotowa,, .Brak szczegółów elementów konstrukcji wprowadza potencjalnego klienta w błąd
25 gru 2023
Niestety zamówienie nie było w oryginalnym pudełku, część folii było rozerwanych. Zamówienie było prezentem więc słabo to wyglądało niestety
Zamówione dzbanki i doniczki były zgodne z oczekiwaniami. Zakrętki niestety nie- jeden nietypowy rozmiar został zamieniony na inny. Jednak najgorsze było zapakowanie towaru. Masa niepotrzebnej folii i tektury , zbyt wielkie pudło.
11 mar 2024
Nie nękać dodatkowymi ofertami po złożeniu zamówienia ( zamówienie złożone 01.03, w międzyczasie kilka maili zachęcających do kolejnych zakupów). Efekt jest wręcz odwrotny zwłaszcza, że na dostawę trzeba było czekać kilka dni.
8 mar 2024
Tydzień temu zamówienie zostało przyjęte do realizacji i w dalszym ciągu nie otrzymałem zamówionego towaru. Moim zdaniem powinniście Państwo popracować nad terminowością realizacji zamówień lub zmienić firmę kurierską.
14 sty 2024
Pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Zrobili promocję, wysłali jedną z trzech pączek. Firma kurierska nie mogła dostarczyć niekompletnego zamówienia. Strata czasu.
22 mar 2024
Maile od Państwa są zbyt uporczywe, poproszę jeden w tygodniu, wieksza liczba maili działa mi na nerwy. Opakowanie z nasionami trawy było uszkodzone(dziura).