5 cze 2024
Firma 100% OK.
Porządnie traktuje klienta...wysyłka od ręki...na drugi dzień była paczka.
Spełnia przyrzeczenie dyskrecji. Gdy przyszła paczka sam tylko przypuszczałem co to jest.
Trochę lepsze opisy ofert mogły by być. Głównie w przypadkach gdzie wchodzą w grę wymiary, Owszem można w gwarancji zwrócić ale czy o to chodzi by zwracać po zakupie. Taka furtka jest ok. ale w ostateczności.
.... drugie to koszt przesyłki ale cóż...jest szybko i dyskretnie
Zamówienie złożone zostało 12 lutego. 16 lutego pierwszy telefon (z mojej strony) w związku z brakiem zmiany statusu zamówienia (produkt nie został wysłany). Kolejny telefon 22 lutego - status zamówienia wciąż bez zmian. Zaproponowano zwrot środków.
Rozumiem absolutnie wszystko, ale w związku z jakimikolwiek trudnościami, uważam że po Państwa stronie jest chociaż poinformowanie, że zamówienie zostanie dostarczone z opóźnieniem (mam na myśli informację OD PAŃSTWA, bez potrzeby telefonowania aby dowiedzieć sie o co właściwie chodzi). Przy potwierdzeniu zamówienia przewidywana data doręczenia była wskazana na 15 grudnia. Do 22 absolutnie żadnego kontaktu z Państwa strony. Zdecydowanie nie zamówię już więcej produktu i z żalem, ale nie poleciałbym nikomu.
Aktualnie czekam na zwrot środków i mam nadzieję, że to odbędzie się terminowo.
Pozdrawiam
Opinie nt. sklepu easytoys.pl
14 paź 2024
Świetna obsługa i realizacja
Szybki termin realizacji, zamówienia zgodne z opisem, sprawna wysyłka 100% anonimowości oraz korzystna cena.
🐧 jest doskonałym towarzyszem jest dobrze wykonany, z przyjemnego materiału, idealnie dopasowuje się do dłoni. Polecam każdemu;)
14 paź 2024
Jestem zadowolona z obsługi klienta, jeden z zakupów okazał się być niesprawny, bez problemu wysłali nowy, z którym już jest wszystko w porządku. Poleceń
9 paź 2024
Obsługa konsumenta na wysokim poziomie, reklamacja rozpatrzona pozytywnie, szybka wymiana produktu na nowy w ramach gwarancji.
30 wrz 2024
Zabawki są dobre. Jednak wyniknął problem z doręczeniem, było by dobrze gdy by uzupełniało się czas do stay.🤗
Dobre produkty, w niezłej cenie. Trudny kontakt telefoniczny w celu doradztwa, pytań i rozmowy.
Bardzo mi się podobało opakowanie w jakim została dostarczona przesyłka.
Wszystko przebiegło doskonale, szybko i bez zbędnych komplikacji
Odpowiedź ze sklepu easytoys.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, szybko i bez komplikacji. Do zobaczenia następnym razem! 😊
Z poważaniem,
Ellen
Szybka wysyłka. Nie we wszystkich produktach są opisy rozmiaru
Ekspresowa wysyłka, towar działa wyśmienicie :P
Odpowiedź ze sklepu easytoys.pl
Dziękujemy za świetną opinię! Ekspresowa wysyłka i zadowolenie z produktu – cieszymy się, że wszystko przebiegło doskonale! 😄
Ellen