5 cze 2024
Firma 100% OK.
Porządnie traktuje klienta...wysyłka od ręki...na drugi dzień była paczka.
Spełnia przyrzeczenie dyskrecji. Gdy przyszła paczka sam tylko przypuszczałem co to jest.
Trochę lepsze opisy ofert mogły by być. Głównie w przypadkach gdzie wchodzą w grę wymiary, Owszem można w gwarancji zwrócić ale czy o to chodzi by zwracać po zakupie. Taka furtka jest ok. ale w ostateczności.
.... drugie to koszt przesyłki ale cóż...jest szybko i dyskretnie
Zamówienie złożone zostało 12 lutego. 16 lutego pierwszy telefon (z mojej strony) w związku z brakiem zmiany statusu zamówienia (produkt nie został wysłany). Kolejny telefon 22 lutego - status zamówienia wciąż bez zmian. Zaproponowano zwrot środków.
Rozumiem absolutnie wszystko, ale w związku z jakimikolwiek trudnościami, uważam że po Państwa stronie jest chociaż poinformowanie, że zamówienie zostanie dostarczone z opóźnieniem (mam na myśli informację OD PAŃSTWA, bez potrzeby telefonowania aby dowiedzieć sie o co właściwie chodzi). Przy potwierdzeniu zamówienia przewidywana data doręczenia była wskazana na 15 grudnia. Do 22 absolutnie żadnego kontaktu z Państwa strony. Zdecydowanie nie zamówię już więcej produktu i z żalem, ale nie poleciałbym nikomu.
Aktualnie czekam na zwrot środków i mam nadzieję, że to odbędzie się terminowo.
Pozdrawiam
Opinie nt. sklepu easytoys.pl
3 wrz 2024
2 wrz 2024
31 sie 2024
19 wrz 2024
Sklep oszukuje i wprowadza w błąd zarówno w opisie produktów jak i szczególnie promocji. Kody rabatowe też są oszukiwane w praktyce nie mozna ich uzyć od kwoty deklarownej - trzeba zrobić większe zakupy.
Wysyłka wyłącznie kurierem do Polski jest również słaba - choć tu duża wina firmy kurierskiejj i wysokiej ceny za usługę.
Odpowiedź ze sklepu easytoys.pl
20 wrz 2024
Zapraszamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta, aby wyjaśnić to, co Pan twierdzi. Prosimy o wskazanie, który opis produktu według Pana jest niezgodny, oraz jakie warunki promocji są niejasne. Chcemy lepiej zrozumieć Pana zastrzeżenia, aby móc pomóc i wyjaśnić wszelkie nieporozumienia.
Z poważaniem,
Alan
10 wrz 2024
6 sie 2024
Produkt okazał się hitem, to była moja pierwsza taka zabawka a wybór był ogromny. Wzięłam ten trochę dlatego że był ładny a trochę też dlatego że podobały mi się funkcje jak na początek. I był to strzał w 10. Polecam serdecznie nadale się idealnie do stymulacji wewnątrz jak i zewnętrznej jako gra wstepna.
28 sie 2024
Szybka wysyłka. Paczka nie miała żadnej etykietki z nazwą sklepu (odbierała mi koleżanka z pracy więc dyskrecja była 👍)
19 sie 2024
jeżeli chodzi o produkt, to wszystko jest super. Ale fajnie by było gdyby dostawa była realizowana przez inpost