sportservice.pl- Logo - Opinie

sportservice.pl

Opinie (2286) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2995)

13 gru 2023
Kształt, gęstość gałązek, kolor, wykonanie. Można popracować nad formą materiału jutowego( ciut więcej) żeby można było utworzyć bardziej estetyczną formę okrycia stojaka.

28 kwi 2024
Przesyłka miała dotrzeć na 25.04 i nadal jej nie ma...tragedia nawet nie wiadomo kiedy dotrze... Ciekawa jestem czy ktoś wgl tego pilnuje że towar nie dotarł na czas... Co do jakości zobaczymy, bo chciałam wcześniej zareklamować krzesło które miało gwarancję a po wysłaniu zdjęć okazało się że to nie obejmuje naprawy ani gwarancji... A krzesło było używane rok i tylko jedno złapało wade...i nikt nie chciał uznać reklamacji ani wyjść z propozycją na cokolwiek by klient był jakkolwiek zadowolony lub zaopiekowany. Więc ogólnie 1 * jak na opinie słaba interwencja by klient był zadowolony lub wrócił po zakupy ponownie

Opinie nt. sklepu sportservice.pl

10 kwi 2024
Szybkość i pewność realizacji. Szkoda, że nie widziałam na zdjęciu, że pokrywka ma inny kolor niż reszta kubka.
13 lis 2023
DOBRY POMYŚL NA ODBIÓW W ŻABCE. NIE MUSZĘ CZEKAĆ W DOMU NA KURIERA. sKLEP JEST DŁUGO OTWARTY . JEST SUPER!!!!!
11 mar 2024

Krzesła prezentują się super i są…

Krzesła prezentują się super i są wykonane staranne i solidne ! Jestem mega zadowolona i mogę polecić każdemu.
6 lut 2024
Wiaderka przydatne, szybka wysyłka. Jedyne co można byłoby wprowadzić to pokrywki do tych wiaderek. Pozdrawiam.
28 mar 2024
bardzo szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem, solidne potraktowanie klienta. SUPER! I POLECAM!!!!
22 maj 2024
Bardzo szybka dostawa mimo, że mieszkam w małym miasteczku. Produkt sprawny i spełnia moje oczekiwania
23 sty 2024
Wszystko super Nadane błyskawicznie Szkoda tylko że Pocztexem- szło, szło, szło, aż po 6 dniach doszło🤨
22 lis 2023
Szeroki wybór asortymentu. Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Dobrze zapakowany plus szybka wysyłka.
26 lis 2023
Wszystko super, choinka piękna a dostawa na drugi dzień 😍
15 gru 2023
Szybka dostawa. Towar (choinka) dobrej jakości.
16 lis 2023
ładnie wykonane świeczniki
1 lut 2024
Przesyłka szybką, towar całkowicie zgodny z opisem i dobrej jakości. Wszystko w porządku, polecam.
10 kwi 2024
Pojemniczki do lodówki są mało stabilne po włożeniu jajek zwieszają się,jestem średnio zadowolona.
8 maj 2024

Klatka dla psa

Dostarczona szybko klatka dla zwierząt doskonale się sprawdza, pies korzysta ze swojego azylu.
EG
29 cze 2024
Towar świetnej jakości, w bardzo dobrej cenie i szybką wysyłka - nic dodać nic ująć: polecam
8 lip 2024
Pokrętła duże plastikowe już pękły.Zrobcie wzmocnione metalemr,anie przyślijcie nowe.pozdro
24 maj 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia konkurencyjne ceny. Bardzo dobra komunikacja ze sklepem
15 kwi 2024
Polecam lecz mam drobne uwagi typu w stole przyszły mi niektóre elementy o złych wymiarach
12 maj 2024
Świetnie Zakupy polecam przedmiot doszedł zgodnie z opisem polecam zakupy z tej stronki.
6 mar 2024

Po zmontowaniu regału okazało się że to wyrób solidny i nie musi być mocowany do ściany