ski24.pl- Logo - Opinie

ski24.pl

Opinie (682) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2017)

Opinie nt. sklepu ski24.pl

30 gru 2023
Firma bardzo solidna i godna polecenia. Kupiłam tanio nowe narty dobrej jakiści. Przesyłka była ekspresowa, narty bardzo dobrze zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Pewnie jeszcze kupię tu buty narciarskie. Pozdrawiam
15 sty 2024

Polecam ten sklep internetowy

Expresowa wysyłka, narty mogłby być nieco lepiej zabezpieczone do transportu. Ogółem atrakcyjna cena, dobry opis produktów, łatwa filtracja oczekiwań. Jestem bardz zadowolony ze sklepu ski24.
1 gru 2023
Że wszystkich sklepów narciarskich tutaj obsługa była najbardziej rzeczowa i cierpliwa. Dziękuję za dobre rady. Sam jedną dam, super gdybyście mieli większy wybór produktów premium :)
29 sty 2024

Profesjonalna obsługa

Bardzo szybka, profesjonalna reakcja na zakup, towar zgodny z opisem, sprawna i przejrzysta informacja. Polecam ski24pl. jako profesjonalnego sprzedawcę sprzętu narciarskiego
8 sty 2024
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, mimo okresu poświątecznego. Żadnych rozbieżności zamówienia z informacjami na stronie sklepu, strona sklepu w pełni profesjonalna
14 sty 2024

polecam .super

polecam . dobry opis produkt w porównaniu z innymi sprzedawcami . czytelna strona internetowa w porównaniu z innymi . super tak trzymać . dostawa tak jak obiecali .
26 lis 2023

Profesjonalnie. Szybko. Przystępnie cenowo.

Bardzo miła i szybka obsługa! Doradzili z prędkością światła… cierpliwie odpowiedzieli na każde pytanie. Genialnie ! Profesjonalnie. Szybko. Przystępnie cenowo.
10 lut 2024
Świetna obsługa klienta i doradztwo w sprawie wyboru sprzętu. Bardzo miło i sympatycznie. Szczerze dziękuję i polecam. Mąż mega zadowolony z prezentu.
4 lut 2024
Jestem bardzo zadowolona. Ekspresowa wysyłka, skarpety zdążyłyśmy przyjść przed wyjazdem na narty, chodź zamówiłam je na ostatnią chwilę:-))
6 gru 2023
Świetna obsługa , szybka dostawa,miła i pomocna obsługa,sprzęt wzorowo zapakowany do wysyłki,polecam ten sklep,to nie pierwszy był mój zakup
16 gru 2023
Bardzo szybka realizacja zamówienia. W ciągu 24 godzin od zamówienia, artykuł był w paczomacie. Dziękuję bardzo za dodatkowy prezent.
21 lis 2023

Narty i wiązania

Wiązania ustawione i skalibrowane do podanej wagi i buta. Zamówione narty dotarły idealnie zabezpieczone pianką, folią i w kartonie.
18 sty 2024
Kupiliśmy narty dla córki, cieszyliśmy się z doskonałego kontaktu, wsparcia i profesjonalnej obsługi. Polecam ten sklep do zakupów.
MK
17 sty 2024
Kupiłam kijki narciarskie Salomon ARCTIC blue, są piękne. Zakupy i szybka przesyłka bez jakich kolwiek problemów. Gorąco polecam :)
3 gru 2023

Super sklep, polecam.

Polecam zakupy w tym sklepie. Błyskawiczna obsługa, narty, które kupiłem, były bardzo dobrze zapakowane. Transakcja bez zastrzeżeń
14 gru 2023

Polecam ten sklep

Blyskawiczna wysyłka, dobry towar w przecenionej cenie, sporo kuponów rabatowych w przesyłce. Przesyłka dobrze była spakowana.
21 lis 2023

Szybkosc wysyłki i dobrze zabezpieczone

Szybkosc wysyłki i bezpiecznie pakowanie, ustawienie wiazan. Chociaz można by było dodac komplet strapów a nie tylko jeden :)
21 gru 2023
Kupywałem narty z kijkami,wszystko okej, szybka dostawa, zapakowane solidnie, ale jakiś mały drobny gadżet by sie przydał :)
6 gru 2023
Szybko i wygodnie. Fajnie że można dobrać ustawienia wiązań. Narty przychodzą gotowe do użycia. Sprzęt też dobry. Polecam
1 gru 2023

Polecam ski24

To są moje kolejne zakupy w ski24 (w przeciągu kilku lat kupiłem 3 x narty, buty,…) z których jestem bardzo zadowolony.