Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych- Logo - Opinie

Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Opinie (1915) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3524)

6 sie 2024
Generalnie jestem zadowolony ale macie kiepski mechanizm wyszukiwania. Po wpisaniu składnika nie działa po nazwie też czasem nie (musi być bardzo precyzyjna). Dostawa była powolną paczką skompletowaną dopiero na drugi dzień. Waszą konkurencją jest sprawniejsza w tej kwestii. System promocji olimp premium jest upierdliwy i nie wszystkie produkty z dostępnych można wymienić za punkty. Punky powinny się same naliczać po zakupach w waszym sklepie. Suplementy spoko nawet bardzo ale obsługa i pomysł na sklep jeszcze wymaga uwagi. Powodzenia

Kupiłem suplementy po założeniu konta,oczywiście suplementy zostały zamówione przez zalogowane konto gdzie dostałem potwierdzenie na maila złożonego zamówienie,suplementy odebrałem osobiście po czym zobaczyłem że punkty nie zostały przyznane po kontakcie na maila konsultant powiedzial mi że najpardopodobniej zamówiłem przez strone ale nie zalogowane konto co jest mylne poniważ zamówienie złożyłem przez zalogowane konto użytkownika,gdy to napisałem i powiedziałem że mam potwierdzenie w postaci maila,odzewu brak Palą pawiana i milczą, WSTYD dla takiej firmy jak Olimp,Stara gwardia z Pytona na pewno się o tym dowie

Opinie nt. sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

9 paź 2024
Robię od lat zakupy w olimpstore bo tanio jest wysyłka, a produkty jakościowe czasami jak się upomnisz o gratisy to Ci dorzucą próbki na przykład 10g BCAA, jak się nie upomnisz w komentarzu to nie dostaniesz. Długo się czeka na realizację, ale to moloch. Nie mniej na zdrowiu się nie oszczędza. Kreatyna to mój numer 1 u nich, bo działa. Reszta to takie macanie
14 paź 2024
Zapraszamy na kolejne zakupy a będzie na pewnie bardzo dobrze i zdecydowanie szybciej otrzyma swoją przesyłkę.
14 paź 2024
Bardzo dobry produkt. Świetnie się przyswaja i nie powoduje problemów żołądkowych. Efekty w postaci szybszej regeneracji oraz większej siły co przekłada się na wzrost mięśni widoczne są już po 2 mc regularnego stosowania codziennie oraz 3 do 4 treningach w tygodniu po 1,5 do 2,5h
15 paź 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię i rekomendację naszej firmy.
2 paź 2024
ZAPAKOWANIE TOWARU NA BARDZO DOBRYM POZIOMIE. CO DO ZMIANY TO MOŻE CZAS WYSYŁKI . ZAMÓWIENIE ZROBIONE I OPŁACONE OKOŁO 10 RANO . WYSYŁKA TOWARU DOPIERO NASTĘPNEGO DNIA. U KONKURĘCJI WYSYŁKA W TEN SAM DZIEŃ.. POZDRAWIAM
2 paź 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Czas dostawy z dnia na dzień ulega u nas poprawie, kiedy tylko pełen asortyment będziemy mogli wysyłać tego samego dnia, na pewno czas wysyłki ulegnie znacznej poprawie.
12 paź 2024
Polecam Szybko mogłam odebrać zamówienie w stacjonarnym, a Pan sprzedający był bardzo sympatyczny. Zależało mi na czasie, więc jestem zadowolona.
14 paź 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko było zgodne z zamówieniem.
9 paź 2024

Produkt łatwo rozpuszcza się w wodzie, wybrałam cytrynowy smak który w pełni mi odpowiada. Zalety ocenie po dłuższym użytkowaniu.
14 paź 2024
Dziękujemy za rekomendację! Życzymy miłego dnia.
16 paź 2024
Zamówienie zrealizowane w 24 h. Jestem naprawdę miło zaskoczony. Gorąco polecam i sklep i odżywki. Jednak co Olimp to Olimp
Przesyłka dotarła bardzo szybko, zgodnie z oczekiwaniami. Wszystko w porządku, produkt zgodny z opisem. Polecam!
15 paź 2024
Po uzupełnieniu witamin i minerałów odzyskałem 100%-wą sprawność a efekty zauważyłem już po pierwszym użyciu.
18 godzin temu
Spoko przeceny ciekawe czy można odebrać osobiście bo mam blisko do nich
Wszystko oki tylko wysyłka po 2 dniach No i mogli by jakieś rabaty dawać
Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych
Dziękujemy za pozytywną opinię, jeśli chodzi o rabaty prosimy w przyszłości o kontakt z naszym biurem obsługi. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Stopniowo zwiększamy asortyment o kolejne pozycje, które będziemy mogli do Państwa wysyłać w 24 godziny. Zapraszamy!
7 paź 2024
Wszystko zgodne z zamówieniem Szybka i sprawna dostawa. Warte polecenia.
14 paź 2024
Dziękujemy za komentarz. Polecamy się na przyszłość.
Zamówienie zrealizowane szybko. Towar się zgadza. Olimp trzyma fason.
3 paź 2024
Produkt spełnił moje oczekiwania. Nie miałam rewolucji żołądkowych.
7 paź 2024
Dziękujemy za Waszą pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z naszej super szybkiej realizacji zamówienia.
Skuteczne, dobry skład, pomocne przy codziennym uprawianiu sportu.
Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych
Dziękujemy za Twój pozytywny komentarz! Cieszymy się, że zakupione przez Ciebie produkty spełniły Twoje oczekiwania.
16 paź 2024
Szybka realizacja, duży wybór suplementów i witamin. Polecam

szybko i profesjonalnie

Zamówienie dostałam bardzo szybko, produkty są bardzo dobre
7 paź 2024
Niezmiernie nam miło, że jesteście zadowoleni z zakupów w naszym sklepie.
7 paź 2024
Szybka wysyłka, dobra komunikacja i zgodność zamówienia;)
14 paź 2024
Dziękujemy za Twój pozytywny komentarz!
LU
Leszek U.
Łukawiec
2 paź 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobra cena produktu.
7 paź 2024
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie.
12 paź 2024
Szybko sprawnie To co chciałem to dostałem pozdrawiam
14 paź 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że byliście zadowoleni z naszych usług.
30 wrz 2024

W pytę !

Co tu pisać. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
2 paź 2024
Dziękujemy za Waszą pozytywną opinię! Cieszymy się, że byliście zadowoleni z naszej szybkiej i sprawnie przeprowadzonej obsługi.