roborock-poland.pl- Logo - Opinie

roborock-poland.pl

Opinie (418) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (807)

10 cze 2024
Przesyłka dotarła w jednym kawałku w oryginalnym opakowaniu. Robot sprząta świetnie i bez zacięć. Aplikacja do sterowania robotem też nie jest zbyt skomplikowana i każdy w 2 dni ogarnie ją "od deski, do deski". Na duży plus, możliwość włączenia sprzątania w każdym miejscu z dostępem do internetu. Podłogi po sprzątaniu są czyste a samo sprzątanie nie zajmuje wiele czasu (50m² ok 35min, odkurzanie i mopowanie). Póki co jestem bardzo zadowolony z jakości, prostoty obsługi i efektów pracy robota. Z czystym sumieniem mogę polecić go znajomym (sam też kupiłem roborocka po przychylnej opinii kolegi z pracy). Oby tak dalej

26 sie 2024
Wysyłacie e-mail z prośbą o wystawienie oceny, a towar do dnia dzisiejszego jeszcze do mnie nie dotarł (to już 2 tygodnie od złożenia zamówienia). Do najdroższego i najbardziej zaawansowanego Waszego odkurzacza (S8 maxV Ultra) powinny być dostępne od ręki akcesoria i części eksploatacyjne, a przynajmniej na stronie powinna być informacja o dostępności i ewentualnym czasie oczekiwania. Obsługa klienta zdecydowanie do poprawy.

Opinie nt. sklepu roborock-poland.pl

5 sie 2024
26 sie 2024
24 sie 2024
17 lip 2024
Pełen profesjonalizm, jedyny mankament że osoba mieszkająca za granicą nie może zapłacić bezpośrednio za produkt na stronie kartą bankową
23 lip 2024
Jeszcze krótko jest użytkowany, ale do tej pory działa bez zastrzeżeń
8 lip 2024
Bardzo dobry kontakt. Zamówienie zostało sprawnie przesłane.
30 lip 2024
S7 Max daje radę zobaczymy jak po dłuższym użytkowaniu.
RK
10 lip 2024