roborock-poland.pl- Logo - Opinie

roborock-poland.pl

Opinie (418) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (807)

10 cze 2024
Przesyłka dotarła w jednym kawałku w oryginalnym opakowaniu. Robot sprząta świetnie i bez zacięć. Aplikacja do sterowania robotem też nie jest zbyt skomplikowana i każdy w 2 dni ogarnie ją "od deski, do deski". Na duży plus, możliwość włączenia sprzątania w każdym miejscu z dostępem do internetu. Podłogi po sprzątaniu są czyste a samo sprzątanie nie zajmuje wiele czasu (50m² ok 35min, odkurzanie i mopowanie). Póki co jestem bardzo zadowolony z jakości, prostoty obsługi i efektów pracy robota. Z czystym sumieniem mogę polecić go znajomym (sam też kupiłem roborocka po przychylnej opinii kolegi z pracy). Oby tak dalej

26 sie 2024
Wysyłacie e-mail z prośbą o wystawienie oceny, a towar do dnia dzisiejszego jeszcze do mnie nie dotarł (to już 2 tygodnie od złożenia zamówienia). Do najdroższego i najbardziej zaawansowanego Waszego odkurzacza (S8 maxV Ultra) powinny być dostępne od ręki akcesoria i części eksploatacyjne, a przynajmniej na stronie powinna być informacja o dostępności i ewentualnym czasie oczekiwania. Obsługa klienta zdecydowanie do poprawy.

Opinie nt. sklepu roborock-poland.pl

28 sty 2024
Jestem bardzo zadowolona spełnia moje oczekiwania. Aplikacja łatwa w obsłudze. Mopowanie moim zdaniem fajna sprawa oczywiście nie oczekujmy mycia szorowania brudnej podłogi, jest to na zasadzie ścieranie kurzu.Funkcja której używam zawsze to mopowanie z odkurzaniem.
9 kwi 2024
Bardzo miła i pomocna obsługa, realizacja terminowa. Sam sklep internetowy natomiast trochę archaiczny, brak możliwości płatności kartą (być może z powodu dużej kwoty), kategoryzacja mogła być dużo lepsza. Ciężko również znaleźć akcesoria do wybranego produktu.
24 kwi 2024

Pełny profesjonalizm w obsłudze klienta

Bogata oferta sklepu internetowego w konkurencyjnych cenach. Pelny profesjonalizm w obsłudze klienta. Szybka i (przed) terminowa realizacja zamówienia. Zakupiony produkt, wpełni zgodny z ofertą i należycie zabezpieczony na okoliczność transportu.
18 kwi 2024
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego odkurzacza. Jest to oczywiście początek eksploatacji i mam nadzieję, że zadowolenie się utrzyma w przyszłości. Myślę, że firma będzie dbała o serwis i możliwość zakupu niezbędnego wyposażenia.
17 cze 2024

Rewelacyjny kontakt, oraz bardzo szybka realizacja.

Bardzo polecam współpracę. Odkurzacz został wysłany bardzo szybko, kontakt z firmą bezproblemowy. Na prawdę warto skorzystać z usług, nie spodziewałam się tak profesjonalnego podejścia do klienta. Bardzo ale to bardzo polecam :)
19 lut 2024
sprawna realizacja zamówienia, bieżące informacje o terminie dostawy, urządzenie solidnie zapakowane. Słaba czytelność załączonej instrukcji - blady wydruk tekstu i zbyt mała czcionka oraz mikroskopijna wielkość grafiki
10 lis 2023
Odebrałem osobiście w firmie S7 max ultra bardzo miła i pomocna obsługa, a odkurzacz przerósł moje oczekiwania do codziennego sprzątania idealny, dzięki stacji z suszeniem mopa prawie bezobsługowy
28 kwi 2024
Wszystko było na medal. Jeśli chodzi o odkurzacz to flexi arm działa zbyt słabo i krótko a robót jest wyższy o parę mm od S7 i nie wjeżdża pod część szafek. Oprócz tego to jest super odkurzacz
20 mar 2024
Powiedzieć, że dostawa expresowa to nic nie powiedzieć. Jeszcze nigdy nie dostałem towaru w dniu, w którym złożyłem zamówienie. Chyba jedyny dostawca w RP oryginalnych części do roborock-ów
24 lut 2024
Obsługa zamówienia 10/10, jakość towaru 10/10, dostawa 10/10. Meczenie mailami o opinie 1/10 !!! Wydaje mi się że jeden mail z prośbą o wystawienie opinii powinien być maksymalnie.....
16 mar 2024
Akcesoria oryginalne, w oryginalnych opakowaniach, jakość pierwotnie zamontowanych. Pełne zadowolonie. Cena warta zakupu, odkurzacze odzyskały swoją sprawność.
8 kwi 2024
Kupiłem czwarty już egzemplarz robota S7 ze względu na jego cechy Zakupu dokonałem w Jamicon .Szybka dostawa dobra obsługa sprzedażowa i posprzedażowa
29 lut 2024

S8 Pro Ultra

Pierwsze kilkanaście dni użytkowania wskazuje że to bardzo dobry produkt (S8 pro ultra). Jeśli będzie tak jak jest to jest to produkt godny polecenia.
29 mar 2024

Zamówienie zrealizowane w expresowo

Zamówienie zrealizowane w expresowym tempie, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam w całym zakresie realizacji zamówienia robota Roborock S8.
4 mar 2024
Regularnie zaopatruję się w akcesoria robota sprzątającego tej firmy. Zamówienia realizowane są szybko i zgodnie ze specyfikacją. Polecam.
MM
MAREK M.
Kłodawa
14 lut 2024

Sprzęt jak na razie sprawuje się dobrze. Obsługuje go żona i jest zadowolona. dostawa szybka i bezproblemowa. Kontakt z firma dobry.
7 lut 2024
Bardzo sprawny zakup i dostawa. Urządzenie S8 sprawuje się bez zarzutu, a efekty jego pracy zaskakująco pozytywne
11 lut 2024
Wszystko OK .Przesyłka przyszła b. szybko, kompletna, dobrze zapakowana nie ma do czego się przyczepić POLECAM
2 maj 2024
Odkurzacz generalnie spełnia swoją funkcję, niestety nie sprząta narożników, które w zasadzie zostają nietky.
16 kwi 2024
Polecam serdecznie, bardzo szybka wysyłka, na każdym etapie człowiek wie co się dzieje z zamówieniem