Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (6425) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (29 776)

24 lut 2024
Wbrew wielu opiniom - sklep na 5 gwiazdek. począwszy od asortymentu na obsłudze klienta skończywszy. Bałem sie o zwroty - nie ma żadnych problemów tak ze zwrotem gotówki, jak i z wymianą na inny rozmiar. Czas oczekiwania do 2 tygodni (kpl proces) czyli zdecydowanie do przyjęcia. Pomocne - zwracajcie uwagę na dobór rozmiarów - szybko rozkminicie o co chodzi - jest to bardzo pomocne - przykładem moje ostatnie dwa zamówienia - ok. 15 pozycji asortymentowych - 0 wymian, O zwrotów. Podsumowując zdecydowane tak, wady można poszukać ale ja takich specjalnie nie znalazłem. Mariusz

13 mar 2024
Dzień dobry, zamówiłam u Państwa dresy i bezrękawnik dla męża. Dokonaliśmy zwrotu zamówienia ponieważ mąż wykonał złe pomiary. Obecnie mieszkamy w innej miejscowości. Na taki adres wysłałam zwrot nadając paczkę na paczcie!!!! Ku mojemu zdziwieniu wczoraj otrzymuję tel. od kuriera, który mnie informuje z Kłodzka że ma dla mnie przesyłkę. Ja jak wspomniałam przebywam w innej miejscowości gdzie mieszkamy. Dopiero dzisiaj miałam dostęp do komputera i piszę do Państwa w tej sprawie. Dzwoniłam dzisiaj tj. 13.03. marzec do Państwa co graniczyło z cudem piszę o czasie oczekiwania na odebrania konsultanta. Pani odebrała tel. i oznajmiła mi, że musiałam najpierw dokonać zmiany adresu wysyłki u Państwa w systemie. Dla mnie jest to rzecz niewyobrażalna jeżeli wypełniam kwit wysyłki zwrotny towaru za którą płacę i podaję adres drugi!!!!! do wysyłki to dzieje się to z automatu, że ktoś to czyta. Pytam czy ja mam teraz pojechać do Kłodzka po odbiór tej przesyłki??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Halina Bugla
HB
Halina B.
Kłodzko

Opinie nt. sklepu Atlas For Men Polska

13 maj 2024
Zły kontakt z klientem brak zwrotu pieniędzy za nie zrealizowane zamówienie z 18 . 04.2024.Ciągle zbywanie .Zamówienie z 29.04.2024 będę wymieniać zawyżony rozmiar .Zobaczymy jak zakończy się temat .Bedę interweniować u rzecznika konsumentów.
13 maj 2024
Droga klientko, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pani zaufanie do naszych usług. W celu wyjaśnienia sprawy skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej.
27 kwi 2024
Wszyskko musicie zmienic a szczegolnie podejscie klienta..Bardzo slaby kontakt z kupujacymczelalem trzy dni na informacje o zwrociei zamianie.Nigdy wiecej nic u was nie kupea jak otrzymam zamiane to wykasuje konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 kwi 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Prosimy o kontakt z naszym działem posprzedażowym pod numerem: 222 069 972 lub przez zakładkę "skontaktuj się z nami" na naszej stronie internetowej, z informacją jak możemy podnieść Pana zadowolenie z zakupów w naszej firmę. Za wszystkie przekazane sugestie będziemy dozgonnie wdzięczni. Pozdrawiamy serdecznie.
11 mar 2024

Zakupy będą do wymiany.

Kolejny raz musiałem odesłać przesyłkę ze względu na zbyt duży rozmiar. Tym razem kurtka. Poprzednio zamawiany towar przychodził coraz większy pomimo takiego samego rozmiaru. Kupując bez przymiarki - raczej będzie do wymiany.
12 mar 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Wymiary podane w tabeli to wymiary ciała, na które artykuły powinny pasować. Naturalnym w takim przypadku jest, że sam artykuł musi być większy, ponieważ nie może przylegać bezpośrednio do skóry. W sytuacji, gdy został dobrany nieodpowiedni rozmiar, może go Pan wymienić. Pozdrawiamy serdecznie.
2 maj 2024

Zamówiłem produkty przez…Kradzież obiecanego prezentu!!!

Zamówiłem produkty przez internet.przyszła paczka ale bez prezentu.który był wpisany na fakturze/głośnik z radiem/.Paczka była za pobraniem.Dlaczego nie dajecie pokwtowania za pobraną kwotę pieniędzy!!!!
2 maj 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie.
5 lut 2024

Dwa nowe bezrękawniki po reklamacji dotarły już do Mnie !

Dwa nowe czy inne bezrękawniki po reklamacji dotarły już do Mnie ! Żółty po oględzinach jest całkowicie OK nie doszukałem się żadnych mankamentów na szczęście dla Mnie ! Natomiast zielony owszem usterki ma ... jednak z tych wszystkich usterkowych egzemplarzy tego bezrękawnika a jest to TRZECI egzemplarz w rozmiarze 3XL jaki od Was otrzymałem ( jeden był w rozmiarze XXL też z usterką ślepego przeszycia ) jest to egzemplarz najbardziej możliwy do przyjęcia ! Co prawda posiada on kilka poziomych ślepych przeszyć na podobieństwo tego żółtego bezrękawnika który wam dopiero co odesłałem ale te ślepe przeszycia dotyczą na szczęście strony bordowej tej drugiej którą Ja zamierzam przede wszystkim a może i zawsze traktować jako wewnętrzną ! Gdyby te poziome ślepe przeszycia dotyczyły zielonej strony byłby 100 % zwrot ! Aaaa i jeszcze na bordowej stronie jest jeden kawałek sprucia nitki na tym jednym poziomym przeszyciu ale to prucie da się zatrzymać ! Natomiast na stronie zielonej jest na plecach takie jedno miejsce doskwierające wizualnie wielkości ok. 1.5 cm X 0.5 cm ... nie jest to przetarcie ani rozdarcie ( gdyby była dziura byłby zwrot ) ale nazwałbym to lekkim przytarciem takim delikatnym skaleczeniem ale mam nadzieję że z tego w trakcie użytkowania żadne rozdarcie czyli dziura się nie zrobi i dlatego zostawiam ten bezrękawnik ! Na kołnierzu na zielonej stronie są jeszcze po obu stronach prawej i lewej takie niewielkie ślepe przeszycia ale to nie jest aż taki duży fragment pokłutego igłą materiału jak miało to miejsce w poprzednim bezrękawniku ! Chciałoby się aby oba te bezrękawniki były idealne bez zarzutu tak na 100 % ! Ten żółty nowy taki jest ! Ale ... gdybym odesłał wam raz jeszcze ten zielony bezrękawnik jaką mam gwarancję że kolejny który mi przyślecie będzie w idealnym stanie albo jeszcze lepszym od tego ? Obecnie przysłaliście mi ten zielony bezrękawnik ale na stronie bordowej z tym samym dokładnie mankamentem - ślepe przeszycia tuż przy poziomych liniach nici gdzie jest on przeszyty - jaki miał ten poprzedni żółty który wam odesłałem tylko że ten żółty miał te przeszycia ślepe na stronie żółtej czyli tej frontowej, pierwszej, numer 1 ! Czy można zaufać osobom które przyjmują daną reklamację z dokładnie opisanym felerem odzieży a potem przysyłają drugi bezrękawnik z dokładnie tym samym felerem ? Dla Mnie na szczęście ten feler dotyczy strony bezrękawnika którą uważam za wewnętrzną i tylko dlatego zostawiam ten bezrękawnik ! Ja już to zaufanie do was straciłem ! Chciałoby się aby i ten zielony bezrękawnik podobnie jak ten żółty był w 100 % bez zarzutu ale ponieważ jest to już 4 egzemplarz tego bezrękawnika który nie jest bez zarzutu ( tylko z usterkami ) ale mimo wszystko najbardziej możliwy do przyjęcia więc ponieważ ta zielona strona jest tak na 98 % akceptowalna więc już żadnego zwrotu robić nie będę ! Bo wy swoim postępowaniem nie dajecie gwarancji że kolejny przysłany egzemplarz może być w 100 % wolny od usterek a nie chciałbym dostać kolejnego egzemplarza w stanie gorszym od tego obecnego przede wszystkim po stronie zielonej ! Aaaaaaaaaa i czekam jeszcze na jeden zwrot kosztów przesyłki zwrotnej w kwocie 18.20 zł i mam nadzieję że się doczekam ! I to będzie już koniec ... Za wszystko co dobre i bardzo dobre od Was DZIĘKUJĘ !
5 lut 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro, że nie jest Pan w pełni zadowolony z naszych usług, w przyszłości postaramy się poprawić ich jakość. Zapewniamy, że nasze produkty są wykonane ze starannie wyselekcjonowanych materiałów, celem zadowolenia naszych klientów. Wszelkie Pana uwagi zostaną przekazane do odpowiedniego działu. Przepraszamy za niedogodności. Pozdrawiamy serdecznie.
13 sty 2024

Mam pytanie o zwrot !!!!?!!!!

Mam pytanie o zwrot !!!!!!!! Dlaczego uzależniacie zwrot naliczonych i przyznanych Mi już pieniędzy za zwróconą odzież i poniesione także w związku z tym koszta przesyłek zwrotnych od tego czy odbiorę wcześniej przesyłkę z wymienionym na inny bezrękawnikiem ? I dlaczego poczta tak długo zwleka z potwierdzeniem odebranej przeze Mnie przesyłki która nie była związana z żadnym pobraniem ode Mnie pieniędzy ? To była po prostu wymiana / zamiana tej samej odzieży na inną nie uszkodzoną i w innym rozmiarze ! Dlaczego trzeba czekać ze zwrotem pieniędzy dla Mnie do momentu odbioru przez Mnie bezrękawnika za którego te pieniądze nie są zwracane ? Po co ta zwłoka ? Mało tego warunek został spełniony czyli przesyłkę odebrałem a pieniądze nadal są zablokowane bo ... poczta zwleka z potwierdzeniem faktu odbioru przesyłki przeze Mnie ! Co ma ten wymieniony bezrękawnik do zwracanych pieniędzy za kurtkę ? A poczcie polskiej dedykuję w związku z tą zwłoką - potwierdzenia Mojego odbioru - która już trwa kilka niepotrzebnych dni takie znane powiedzenie: NIE ODKŁADAJ NA JUTRO TO CO MOŻESZ ZROBIĆ DZIŚ !
13 sty 2024
Drogi Panie Pawle , dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie
28 sty 2024

OPINIA do Zamówienia z 27.01.24

Witam Do zamówienia składanego tym razem przez internet nie dołączono żadnego zwyczajowego gratisu bo nie był zamieszczony na stronie internetowej. 2.dostawca ( kurier ) paczki z zamówieniem i pobraniem 31 zł nie dotarł tym razem do domu - a zawsze był - mimo , że czekaliśmy na niego zgodnie z sms-em i pozostawił niedoręczoną paczkę w Urzędzie Pocztowym co jest dla mnie bardzo niedogodne bo mam protezy obu kolan no i ok. 3km !! 3.Jestem Waszym stałym klientem od dawna i liczę na jakąś rekompensatę i zwrócenie ostrej uwagi kurierowi bo tak się nie robi . Z poważaniem , Wiesław Krymuza , Wrocław
29 sty 2024
BD
BOGDAN D.
TUCHÓW
10 mar 2024

Rozczarowanie

PRZED 3 TYGODNIAMI ZAMÓWIŁEM U WAS SPODNIE I ZGODNIE Z WASZĄ OFERTĄ W PREZENCIE MIAŁ BYĆ "OKULAR DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA", JEDNAK W DOSTAWIE GO NIE BYŁO. JEST TO KOLEJNE WASZE OSZUSTWO. PREZENTY NIE ZAWSZE SĄ DOŁANCZANE DO ZAMÓWIEŃ, A JEŻELI SĄ TO PRZEWAŻNIE NIEKOMPETNE I NIESPRAWNE - BEZ JAKIEJKOLWIEK INSTRUKCJI. WASI NIEUCZCIWI "PAKOWACZE" ROBIĄ WAM KRECIĄ ROBOTĘ. PONIEWAŻ SYTUACJA SIĘ POWTÓRZA PORAZ KOLEJNY /5/ - NIE CHCĘ JUŻ WIĘCEJ WASZYCH OFERT I ŻĄDAM NATYCHMIASTOWEGO USUNIĘCIA MOICH DANYCH Z "ATLAS FOR MEN" !
11 mar 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. W celu wyjaśnienia sprawy skontaktujemy sie z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie.
22 maj 2024
Moja opinia o Waszej firmie jest tak niska ponieważ nie traktujecie poważnie klientów .Były to moje pierwsze i ostatnie zakupy w waszym sklepie. Za zwrot produktu toczyłam walkę o przelew moich pieniążków od 19 IV .Pisałam e-maile, telefonowałam wiele razy, za każdym razem konsultantka zapewniała mnie że dokonano już przelewu ,żebym sprawdziła konto .Pieniążki otrzymałam dopiero 22V .to bardzo przykre że tak lekceważąco traktuje się klientów.Napewno już nie skorzystam z zakupów w waszej firmie. C.Strug
22 maj 2024
Droga Pani Celino, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pani zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie

Ocena zamówienia zarejestrowanego dn.15.05.2024

14 maja otrzymałem na moja pocztę Atlasforwomen z okazji Dnia Matki. Złożyłem zamówienie które zarejestrowaliście dn.15 maja (01-2405151031002602) 17 maja w rozmowie telefonicznej wyjaśniono mi, że zamówione towary będą u Was po 15 czerwca. Taki jest ten Wasz ekstra Atlasforwomen z okazji Dnia Matki. Nadmieniam, że od kilku lat jestem Waszym stałym klientem. Zamówienia były zawsze realizowane w ciągu 2-3 dni roboczych. Również zamówienie z dnia 7 maja oceniam na 5. Roman Chrapowicki Nr.K: 0017 2453 89
20 maj 2024
Drogi Panie Romanie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie
19 lis 2023
Możecie wywiązać się z ostatniej umowy / zlecenia i przysłać Mi zamówiony jakiś czas temu i zapłacony też jakiś czas temu przeze Mnie bezrękawnik ale wpierw zgodnie z waszym regulaminem wypada zwrócić mi pieniądze za moje koszta przesyłki zwrotnej w której zwróciłem wam uszkodzony bezrękawnik ! Ten bezrękawnik już by Mi się przydał jako docieplenie mojego ciała pod obie wasze kurtki zimowe które u was zakupiłem w tym roku ! Więcej ten bezrękawnik już bym nosił gdybyście byli fair - play ...
20 lis 2023
Drogi kliencie, Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań, dotyczących artykułu. Postaramy się, w przyszłości podnieść Pana zadowolenie z naszych usług. Nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panem, w celu ustalenia szczegółów reklamacji.
6 gru 2023
Sklep chwali się sukcesem ale w praktyce nie radzi sobie z nim o czym świadczą braki w dostawach zamówionych i zapłaconych towarów. Wręcz fatalnie sklep organizuje dostawy. Ostatnio, od momentu poinformowania mnie o wysyłce czekałem na dostarczenie towaru aż 8 dni!!!. Sklep powinien natychmiast zmienić firmę kurierską. Dla przykładu mogę podać, że ostatnio kupowałem w innym sklepie który korzystał z innego kuriera - czekałem od zamówienia do odbioru 18 godzin.
6 gru 2023
Drogi Panie Karolu, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie.
10 cze 2024

Koszty zwrotów

Na stronie sprzedawcy funkcjonują zdublowane rozmiary w tabelach, które różnią się między sobą. Naraża to klienta na dodatkowe koszty zwrotu towaru, bo nigdy nie wiadomo jakie wymiary w cm będzie miał zamówiony produkt. Załączam np. obraz tabeli dla spodni bojówek. Jeżeli zamówię XL, to który konkretnie rozmiar otrzymam? W tabeli występuje on dwukrotnie z różnymi wymiarami, a rozbieżność to aż 9 cm. Z tego powodu nie raz poniosłem dodatkowe koszty wymiany.
10 cze 2024
Drogi kliencie, Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań, dotyczących tabeli rozmiarów. Postaramy się, w przyszłości podnieść Pana zadowolenie z naszych usług. Nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panem, w celu ustalenia szczegółów reklamacji.
17 maj 2024
Podawane wymiary w " tabelach rozmiarów " drastycznie różnią się od tego, co otrzymałem. Zamówiłem kilka razy kurtki w rozmiarze XXL, bo tak wynikało z tabeli, otrzymałem towar, który był kilkanaście centymetrów za duży, był skrajnie niezgodny z tym, co podawano w tabeli. Fakt ten powoduje, że tylko podkoszulki mogę u WAS kupować , bo w tym przypadku rozmiar zgodny jest z tym, co podaje tabela rozmiarów.
18 maj 2024
Drogi Panie Tadeuszu, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie
26 lis 2023

Boże Narodzenie tuż tuż ... bądźcie ludźmi !

Przez podaną przez Was nieprawdziwą informację na temat kaptura przy parce kod J2184 dokonałem w swoim czasie złego wyboru i złego zakupu ! Chłodny zimowy czas zweryfikował okrutnie Mój niezawiniony przez Mnie wybór - chłód głowy pomimo czapki bo przy złym kapturze bez podszycia polarowego ! Gdybym znał prawdę o tej parce w momencie zakupu wybrałbym pikowaną kurtkę Góry Skaliste kod K9158 która w momencie zakupu była zdajsie w tej samej bliźniaczej cenie ! Na pewno teraz jest w tej samej promocyjnej cenie ! Podaliście nieprawdę której poniosłem teraz chłodne konsekwencje i dlatego chcę a nawet proszę BĄDŹCIE LUDŹMI Boże Narodzenie tuż tuż ... zamieńcie Mi rozpatrywane kurtki ... parkę na pikowaną kurtkę Góry Skaliste w rozmiarze 4XL ! Tak będzie uczciwie i myślę sprawiedliwie ! Niech te Święta Bożego Narodzenia będą dla Mnie radośniejsze o tę pomyślnie dla Mnie rozwiązaną sprawę z Waszej strony ... pikowana kurtka Góry Skaliste zamiast oszukanej parki która jak dla Mnie nie nadaje się na warunki zimowe bez odpowiednio ocieplonego kaptura ! Nie chcę już tej parki bo się nie sprawdziła i nie sprawdzi w zimie a może i podczas chłodnej wiosny również !
28 lis 2023
Szanowny kliencie, Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań, dotyczących zamówienia. Postaramy się, w przyszłości podnieść Pana zadowolenie z naszych usług. Nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panem, w celu ustalenia szczegółów reklamacji.
JK
28 kwi 2024
Numeracja jest zaniżona. To znaczy, że gdy w sklepach polskich kupowałam na rozmiar 52 lub 54, do w atlasformen muszę kupować 48 - 50. Pierwszy raz, jak kupowałam w atlasformen w.g polskiej numeracji, to musiałam wszystko odesłać, bo było dużo za duże. Dlaczego nie podajecie polskiej numeracji, skoro produkty są sprzedawane w Polsce? To generuje dla kupującego dodatkowe koszty, jeśli musi zwracać towar z powodu niewłaściwej numeracji. Na wszytych oznaczeniach są podane numeracje innych państw, a polskiej brak. Tak szanujecie polskie klientki??? Opis poszczególnych towarów też jest bardzo skąpy. Nie podaje szczegółów. Przykład - Tunika w etniczne wzory, kod 20905. Nie podano, że karczek z wzorem jest odcięty, gdzie pod karczkiem jest marszczenie przymocowane do gumki. Gumka jest dość rozciągliwa, przez co mocno poszerza. Zeszycie karczku z dołem nie jest niczym obszyte, przez co drapie skórę i podrażnia. Tego brakuje w opisie.
29 kwi 2024
Droga klientko, dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro, że nie jest Pani w pełni zadowolona z naszych usług, w przyszłości postaramy się poprawić ich jakość. Pani uwagi zostaną przekazane do odpowiedniego działu, a nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panią w celu ustalenia szczegółów reklamacji.
9 gru 2023
Zamówiłem ubrania w czasie trwania sprzedaży promocyjnej. Ponieważ niektóre były w nieodpowiednim rozmiarze, zmuszony byłem dokonać zwrotu. W formularzu zwrotnym dopisałem nowe zamówienie które na stronie internetowej oznaczone było jako wyprzedaż ,z niższą ceną z atrakcyjnym rabatem. Formularz został wysłany pocztą ze zwrotem. Jednak (niestety) firma Atlas for men nie wzięła pod uwagę daty wysłania następnego zamówienia składanego w czasie obniżek cenowych i przysłała mi kurteczkę w dużo wyższej już nie promocyjnej cenie która widniała na stronie internetowej w momencie zamawiania . Widać że-- tylko przez stronę i w danym czasowo momencie można liczyć na daną cenę. Uważam ,że firma powinna na stronie jasno informować o dacie do której obowiązuje dany cennik . Gdybym to wiedział z pewnością nie wysyłał bym zamówienia pocztą tylko przez stronę internetową.
9 gru 2023
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. W wiadomości prywatnej skontaktujemy się z Panem .
13 lut 2024
Generalnie jestem zadowolony, jednakże nawiązując również do poprzednich zrealizowanych zamówień: - niektóre koszulki typu T-shirt (60%bawełna, 40%poliester) mechacą się dość widocznie, - kurtka zimowa miała wyjątkowo zawyżony rozmiar i musiałem wymienić na mniejszy, - do paska skórzanego zmuszony byłem dorobić kilka dziurek, a szlufka nie jest ze skóry - generalnie dołączane "prezenty" są po prostu kiepskiej lub beznadziejnej jakości (zegarki nie są zbyt punktualne, stacja pogodowa to tylko gadżet, a radiobudzik to totalna porażka, który pomimo zmian baterii działał zaledwie kilka godzin - oba trafiły do kosza. Deska do krojenia niby ok. ale wkręt czy raczej gwóźdź z małym gwintem mocujący uchwyt od razu wypadł. No cóż, zapewne to odrzuty z rynku chińskiego kupowane na wagę lub dołączane przez nich również gratis). Z poważaniem RS
14 lut 2024
18 maj 2024
Do ostatniego zamówienia, nie mam zastrzeżeń, ale do poprzedniego tak. Oto ono:Złożyłem zamówienie numer 02-2403041449007840 na kwotę 136zł88... A otrzymałem (z wyjątkiem kapci) zupełnie inne przedmioty i inne rozmiary niż te złożone w zamówieniu: Zamówiłem : zestaw 2 półgolfów w rozmiarze M kod M4130 M, a otrzymałem: zestaw 2 polo z dżerseju w rozmiarze XL kod M4118 . Tak duża różnica (błąd) w odczycie i realizacji zamówienia nie może się skończyć tylko na odesłaniu przedmiotów zgodnie z formularzem zwrotu. Jestem już w podeszłym wieku i nie dla mnie firma, która potrafi wywijać takie "numery" ze złożonym zamówieniem. Albo sami to jakoś wyprostujecie, albo świat się o tym dowie. (Nie straszę...). Mam problemy z chodzeniem, ale pisać potrafię... Czekam na odpowiedź z sensem... A tyle razy korzystałem ... M. Gromek
18 maj 2024
Drogi Panie Mieczysławie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie
29 wrz 2024

Brak w przesyłce zamówionego i opłaconego towaru.

Zamówiłam 16.09 kapcie welurowe i polarową bluzę męską podszytą kożuszkiem Sherpa Winter. Tę bluzę miałam wręczyć w prezencie znajomemu w sobotę na jego urodziny. Moje rozczarowanie było wielkie, kiedy w dniu 20.09 listonosz przyniósł mi od was przesyłkę i po jej otwarciu stwierdziłam brak w niej bluzy polarowej, mimo, że listonoszowi opłaciłam za dwie zamówione pozycje. W sobotę nie miałam prezentu urodzinowego dla mojego znajomego. Oczywiście od razu zadzwoniłam do Państwa i na skutek mojej reklamacji, zamówioną i opłaconą pozycję otrzymałam dopiero w następnym tygodniu. Spodziewałam się jakiegoś prezentu od Państwa na przeprosiny, ale oczywiście nic takiego w przesyłce nie było. Wszystko to bardzo przykre i ciekawe, kto w tym zawinił.
30 wrz 2024
Droga klientko, dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro, że nie jest Pani zadowolona z naszych usług, w przyszłości postaramy się poprawić ich jakość. Dodatkowo skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Pozdrawiamy serdecznie.