Wanapix Poland

Opinie (473) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (846)

5 sty 2024
Świetny pomysł że stworzeniem możliwości wykonania indywidualnych kostek, w dodatku czterech różnych. Znakomity prezent, który bardzo spodobał się obdarowanemu. Jednak inny pisali, że dostali paczuszkę z Haribo i tu zawód, że ja żadnego bonusika :-( na minus sposób zapakowania paczki - moim zdaniem powinnyście pakować w folie babelkową, a nie samą kopertę - nasza ramka ucierpiała niestety przez taki sposób zapakowania. Długi i drogi transport. Lepiej gdyby nadruk był dwustronny lub choćby jednokolorwy, ale nie biały rewers. Ale ogólnie sagę kostki wyszły super - prosty sposób projektowania na duży plus. Zdjęcia niestety nie mam, bo prezebt już podarowany :-)

24 lut 2024
Moja opinia wynika wyłącznie z dostawy realizowanej przez firmę GLS. Zakup był prezentem urodzinowym i zależało mi na terminowej dostawie. Paczka wyjechała z magazynu docelowego do miejsca odbioru w piątek rano i taka informacja pojawiła się w systemie śledzenia paczek. Niestety do końca dnia nie dotarła a w systemie pojawiła się informacja że zostanie doręczona w nowym terminie uzgodnionym z odbiorcą, co było nieprawdą. Nikt do mnie nie zadzwonił, nie było żadnego uzgodnienia. W sobotę na infolinii GLS otrzymałem informację że kurier musiał wcześniej zakończyć trasę i nie doręczył wszystkich paczek. Na pytanie dlaczego nie zostałem poinformowany od razu dostałem odpowiedź że nie są w stanie do wszystkich zadzwonić. Na pytania dlaczego oszukują że uzgodnili ze mną nowy termin nie uzyskałem odpowiedzi. Niestety firma GLS nie dostarcza przesyłek w soboty, co robią już inne firmy kurierskie. Chciałem sam pojechać do magazynu GLS w Strykowie i odebrać przesyłkę ale nie było takiej możliwości. Potrzebowałem zakupionego towaru na sobotę a odebrałem go dopiero w sobotę z winy firmy GLS, która potraktowała mnie bardzo nieładnie.

Opinie nt. sklepu Wanapix Poland

Bardzo mały zegarek

Zamówiłam zegarek damski, niestety nie zwróciłam uwagi na wymiary, gdybym zwróciła, to wiedziałabym, aby bardziej celować w zegarek męski. Zegarek damski jest bardzo mały. Wykonany został starannie, ale przez to, ze jest tak mały, że aby odczytać godzinę musiałabym zbliżać rękę do oczu, to go nie będę używać. Szkoda.
16 paź 2024
Szybka realizacja, co prawda musiałam dopłacić, żeby przesyłka była szybciej zrealizowana, ale jestem zadowolona bo doszła na czas. Zamówiona gra zgodna z oczekiwaniami.
2 paź 2024

Zamówiłam breloczek ze zdjęciami, wszystko przyszło w bardzo dobrym stanie ,zgodne z opisem. Dodatkowo dostałam gratis w postaci małej paczki żelek haribo. Polecam
6 paź 2024
Wizualizacja projektu w 100 procentach odzwierciedla rzeczywiste wykonanie. Łatwość i przejrzystość w tworzeniu projektu, nawet dla osób średnio zaawansowanych.
30 wrz 2024
Świetna jakość, bardzo szybka realizacja. Do poprawy kreator który uniemożliwia umieszczenie grafiki na samej górze z tyłu koszulki. Proszę poprawcie ten błąd.
9 paź 2024
Serdecznie polecam:) Personalizowane kostki do gitary to swietny pomysl, super ze ktos na to wpadl. Obdarowany gitarzysta byl bardzo zadowolony

Kieliszek do ginu z personalizowaną dedykacją - prezent idealny!!!

Koleżanka obdarowana tym prezentem nie mogła ukryć zachwytu!!! Bardzo dziękuję za piękny grawer na solidnym szkle. Pozdrawiam
1 paź 2024
idealne na prezent!!! pięknie zapakowane, za każdym razem patrząc na te personalizowane piórka do gitary to się wzruszam 🥹🥹
Polecam naprawdę polecam wykonanie naparstka , jak i przesyłka bardzo szybka. Jeszcze kiedyś skorzystam .
10 paź 2024
Bardzo dobra jakość wydruku, profesjonalna obsługa, dostawa w czasie przewidzianym przez sprzedawcę

Fajny gadżet

Naprawdę fajny gadżet, zdjęcia wyglądają super, breloczek był zapakowany od razu jak na prezent ☺️
7 paź 2024
Łatwość składania zamówienia, kreator tworzenia własnego wzoru, szybki czas realizacji.
DW
Daniel W.
Waarland
7 paź 2024
Bardzo szybka wysyłka, dobra jakość produktu, możliwość stworzenia własnego produktu.
14 paź 2024
Świetny produkt, szybka wysyłka. Na pewno kupię tutaj ponownie!
15 paź 2024
Super jakość, szybka wysyłka, ładnie zapakowane. Polecam.
8 paź 2024

Świetne produkty

Duży wybór, troszkę czeka się na przesyłkę ale warto.
4 paź 2024
Jak zawsze tatuaże wyglądają perfekcyjnie.
11 paź 2024

Dostałam dokładnie taki jaki zamówiłam.
16 paź 2024
fajne porządne wykonanie, polecam