15 paź 2024
Jestem bardzo zadowolona z mojego zamówienia. Moje produkty wybrałam na podstawie analizy potrzeb mojej skóry, wybrałam tylko kilka innych firm. Pielęgnacja wielowarstwowa wydawała mi się bardzo skomplikowana, ale poczytalam porady na waszej stronie i powoli rozumiem które produkty można ze sobą łączyć a które lepiej nie. Po kilku dniach widać już pierwsze efekty, skóra jest pełniejsza i dostała naturalny glow. Dostawa do Niemiec była bardzo szybka, aż byłam pozytywnie zaskoczona.
Opinie nt. sklepu skinwisdom.pl
Opinia
Zamówienie wysłane następnego dnia od zakupu, jestem bardzo zadowolona z efektu jakie dają zakupione kosmetyki.
Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona zarówno z szybkości realizacji zamówienia, jak i efektów naszych kosmetyków. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas priorytetem.😁 Mamy nadzieję, że kontynuacja pielęgnacji przyniesie jeszcze więcej pozytywnych rezultatów w postaci pięknej i zdrowej skóry. Zapraszamy ponownie!
14 paź 2024
Pełen profesjonalizm, szybka wysyłka, estetyczna i dobrze zabezpieczona paczka. Uwielbiam skin wisdom.
15 paź 2024
Dziękujemy za tak miłe słowa. 🥰Cieszymy się, że nasza troska o detale – od estetyki po zabezpieczenie paczki – została doceniona. To dla nas ogromna motywacja, by dalej dostarczać nie tylko świetne produkty, ale i wyjątkowe doświadczenia zakupowe. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!
16 paź 2024
Zamówienie wysłane bardzo szybko. Olejek BHL jest cudny a nowy retinal dopiero w testach.
17 paź 2024
Cieszymy się, że termin realizacji zamówienia spełnił Pani oczekiwania, a nasz olejek BHL zrobił świetne wrażenie! 😊 Mamy nadzieję, że retinal również przyniesie znakomite efekty. Dziękujemy za pozytywny komentarz i zapraszamy ponownie!
11 paź 2024
Szybka realizacja zamówienia. I ten napis imienia na pudełku wywołał uśmiech na twarzy :)
14 paź 2024
Dziękujemy za miły komentarz! 😊 To wspaniale słyszeć, że personalizacja pudełka sprawiła Pani radość. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy na kolejne zakupy ✨
2 paź 2024
To już mój kolejny zakup. Jak zwykle. szybka realizacja zamówienia. Dziękuję i pozdrawiam.
3 paź 2024
Dziękujemy za ponowny zakup i zaufanie! Cieszymy się, że jest Pani z nami i że nasza obsługa spełnia Pani oczekiwania. Do zobaczenia !🥰
15 paź 2024
Szybka wysyłka i dobrze zabezpieczone produkty, przy okazji wygląda to bardzo ładnie.
16 paź 2024
Dziękujemy za ciepłe słowa🥰 Miło nam słyszeć, że zarówno tempo realizacji zamówienia, jak i jego prezentacja spełniły Pani oczekiwania. Staramy się, by każdy element – od samego produktu po sposób pakowania – był dopracowany. Mamy nadzieję, że będzie Pani do nas wracać po kolejne zakupy! Zapraszamy!
Szybka dostawa
Sprawdzone produkty, dobre opakowanie zabezpieczające paczkę w czasie podróży
15 paź 2024
Dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Pani oczekiwaniom. Zapraszamy ponownie😊
Wspaniale kosmetyki .Wchlaniaja Sie bardzo dobrze ,skora jest gladka.Calusy
3 paź 2024
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że kosmetyki spełniają Pani oczekiwania i przynoszą widoczne efekty😁. Pozdrawiamy serdecznie!
6 paź 2024
😘
Produkty sprawdzone. Jestem zawsze spokojna o jakość. Szybka dostawa.
7 paź 2024
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania.😊Zapraszamy ponownie!
13 paź 2024
Zamówienie wysłane zgodnie z opisem. Paczka dobrze zabezpieczona.
14 paź 2024
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Pani zgodnie z oczekiwaniami.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie! ✨
Bardzo dobre jakościowo kosmetyki. Warte swojej ceny. Polecam
Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl
Dziękujemy za pozytywny komentarz. Miło nam słyszeć, że produkty, które starannie wyselekcjonowała nasza ekspertka, spełniły Pani oczekiwania. Cieszymy się, że możemy być częścią Pani pielęgnacyjnej rutyny. ☺️ Zapraszamy ponownie!
Rzetelna informacja na kazdym etapie dostawy. Szybka dostawa.
Odpowiedź ze sklepu skinwisdom.pl
Dziękujemy za miłe słowa. 🥰 Miło nam słyszeć, że jest Pani zadowolona z przebiegu realizacji zamówienia. Mamy nadzieję, że zamówione produkty również spełniają Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
11 paź 2024
Super dobrany zestaw kremów, doskonały kontakt i obsługa.
14 paź 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że zestaw pielęgnacyjny spełnił Pani oczekiwania oraz że była Pani zadowolona z naszej obsługi. Takie słowa motywują nas do dalszej pracy! Zapraszamy ponownie! ✨
7 paź 2024
Produkty zgodne z opisem, sprawnie przesłane, polecam -;)
8 paź 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że produkty spełniły oczekiwania, a przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Zapraszamy ponownie! 😊
11 paź 2024
bardzo szybko wysłane, z zamówieniem wszystko w porządku
14 paź 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że przesyłka szybko trafiła w Pani ręce. Serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy! ✨
6 paź 2024
Sxybka i sprawna realizacja zamowienia. Super promocję!
7 paź 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona, a nasze promocje przypadły Pani do gustu. Zapraszamy ponownie!
8 paź 2024
Szybka realizacja zamówienia, pomoc w domu kosmetyków.
9 paź 2024
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia spełniła Pani oczekiwania i że mogliśmy pomóc w doborze kosmetyków. Zapraszamy ponownie🥰
10 paź 2024
Działanie produktu i opis szczegółowy jak użyć.
11 paź 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!
5 paź 2024
Znakomity
Super ceny, szybka dostawa, znakomite produkty.
7 paź 2024
Dziękujemy za przemiłe słowa. Do zobaczenia następnym razem!🥰
8 paź 2024
Szybko i sprawnie! Kremik pierwsza klasa
9 paź 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i że krem spełnił Pani oczekiwania. To dla nas ogromna radość! Zapraszamy ponownie!😊