Dokładność zamówienia, ekspresowa przesyłka. Towar pierwszej klasy. To było moje kolejne zamówienie z lampami i jestem niesamowicie zadowolony z jakości. Będą za niedługo robił kolejne zamówienia na przednie lampy i czekam z niecierpliwością aż je w końcu odpalę i będę na nich pracował w polu.
Opinie nt. sklepu agraled.pl
4 lip 2024
Dzień dobry, dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych produktów :) Jeśli pojawią się pytania, serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami! Pozdrawiamy, Agraled.pl
19 cze 2024
18 cze 2024