8 mar 2024
Jeszcze nigdy nie zostalam tak szybko sprawnie i profesjonalnie obsłuzona. Sprzęt swietnie dziala instrukcja prosta w j. polskim. Zakupilam juz w SWATT kilka rzeczy wszystko jest ok, Sprzety spełniają moje oczekiwania bardziej niz się spodziewałam bo są bardzo tanie.
Jedyne co podlega ocenie to czas wysyłki. W jaki sposób mam ocenić jakość usługi, jeżeli zamówienie złożyłem tydzień temu a paczka nie została jeszcze wyslana
19 sie 2024
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia nas ponownie :)
15 sie 2024
16 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! To dla nas ogromna motywacja do dalszego doskonalenia. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu :)
13 sie 2024
16 sie 2024
Dziękujemy za cudowną opinię i zaufanie! Zapraszamy serdecznie na ponowne zakupy :)
13 sie 2024
Dziękujemy serdecznie za świetną ocenę! Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania. Zapraszamy na ponowne zakupy :)
8 sie 2024
9 sie 2024
Dziękujemy za fantastyczną ocenę! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych produktów i usług. Satysfakcja klienta jest dla nas najważniejsza :)
3 sie 2024
9 sie 2024
Dziękujemy za wspaniałą ocenę 5/5 gwiazdek! Serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy :)
2 sie 2024
14 sie 2024
Realizacja poza terminem - termin płatności niezgodny z umową , obsługa klienta bardzo słaba - zawsze piszę i mówię prawdę 🤷
19 sie 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Dokładnie przeanalizujemy Pana sytuację i dołożymy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.
4 sie 2024
do dzisiaj nie sie ze mną nie skontaktował w sprawie zamówienia i nie zostało ono zrealizowane.
9 sie 2024
Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za opóźnienie w realizacji Pana zamówienia. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest terminowe dostarczenie zamówień i obiecujemy, że podejmiemy wszelkie kroki, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Dziękujemy za zrozumienie i zaufanie.
17 sie 2024
Całkowita ignoracja klientów prywatnych
19 sie 2024
Chcielibyśmy lepiej zrozumieć Państwa doświadczenia. Czy mogliby Państwo podzielić się z nami szczegółami, abyśmy mogli podjąć odpowiednie działania?
11 sie 2024
Dostarczyć wreszcie zamówienie.
12 sie 2024
Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z opóźnieniem dostawy. Zapewniamy, że robimy wszystko, co w naszej mocy, aby przyspieszyć przesyłkę. Dziękujemy za Państwa cierpliwość, jeszcze raz przepraszamy i liczymy, że uda nam się to szybko rozwiązać.
28 sie 2024
30 sie 2024
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że Państwa doświadczenie z nami było niezadowalające. Chcielibyśmy bardziej szczegółowo zrozumieć, w czym popełniliśmy błąd, abyśmy mogli podjąć odpowiednie kroki naprawcze.
18 sie 2024
19 sie 2024
Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie było satysfakcjonujące. Chcielibyśmy zrozumieć, co poszło nie tak. Czy mogliby Państwo podzielić się z nami szczegółami, abyśmy mogli poprawić nasze usługi?
22 lip 2024
Szybko, sprawnie i na temat
Błyskawicznie dodzwoniłem się do Was a to bynajmniej nie jest normą, mało tego, od razu uzyskałem interesuje mnie informacje.
Samo zamówienie zostało dostarczone mi już następnego dnia. Brawo! Takie działanie jest godne naśladowania
23 lip 2024
Dziękujemy za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych produktów i usług. Satysfakcja klienta jest dla nas najważniejsza :)
29 lip 2024
O czym tu pisać?Zakup zgodny z opisem ,kontakt ze sprzedawcą ,wzorowy.
Transport w określonym czasie,wszystko OK!
6 sie 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoimi pozytywnymi wrażeniami! Cieszymy się, że zakupy przebiegły pomyślnie. Zapraszamy ponownie :)
25 lip 2024
Szybka realizacja zamówienia i profesjonalne przygotowanie przesyłki. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.
5 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko jet w porządku i nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania :)
15 lip 2024
Szybka transakcja, towar w magazynie. Nic więcej nie potrzeba jak się wie czego się szuka.
16 lip 2024