8 mar 2024
Jeszcze nigdy nie zostalam tak szybko sprawnie i profesjonalnie obsłuzona. Sprzęt swietnie dziala instrukcja prosta w j. polskim. Zakupilam juz w SWATT kilka rzeczy wszystko jest ok, Sprzety spełniają moje oczekiwania bardziej niz się spodziewałam bo są bardzo tanie.
Jedyne co podlega ocenie to czas wysyłki. W jaki sposób mam ocenić jakość usługi, jeżeli zamówienie złożyłem tydzień temu a paczka nie została jeszcze wyslana
Sprzedali pompę ciepła której nie mają na stanie. Potem zadzwonili proponując inną ale o wyższej mocy za wyższą cenę.
Odpowiedź ze sklepu Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl
Dziękujemy za Pana opinię. Przykro nam z powodu problemów z dostępnością tej konkretnej pompy ciepła. Mamy nadzieję, że nasza propozycja alternatywnej pompy o wyższej mocy spotka się z Pana zainteresowaniem.
Pozdrawiam
26 wrz 2024
30 wrz 2024
Chcielibyśmy przypomnieć, że w opisie aukcji został podany czas wysyłki wynoszący 3-15 dni, a Pana zamówienie wciąż mieści się w tym przedziale. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania, jesteśmy do dyspozycji. W międzyczasie dokładamy wszelkich starań, aby paczka dotarła do Pana jak najszybciej.
18 wrz 2024
Otrzymałem lampy z demobilu chyba, popękane, klejone silikonem, rozpadające się. Tego się nie da poprawić.
19 wrz 2024
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jeśli od zakupu nie minęło 14 dni, mogą Państwo skorzystać z możliwości zwrotu lub wymiany produktu. Zależy nam na Państwa satysfakcji i dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej rozwiązać tę sprawę. W razie jakichkolwiek trudności ze zwrotem, prosimy o kontakt z naszym działem reklamacji.
Pozdrawiamy,
26 wrz 2024
Czekałem na wysłanie glikolu 5 dni .
30 wrz 2024
Dziękujemy za opinię i przepraszamy za opóźnienie. Sprawdziliśmy tę sytuację i niestety doszło do nieoczekiwanych problemów logistycznych, które opóźniły wysyłkę. Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość. Jeśli będziemy mogli pomóc w jakikolwiek sposób, prosimy o kontakt.
14 wrz 2024
16 wrz 2024
Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie było wystarczająco satysfakcjonujące. Chcielibyśmy zrozumieć, co poszło nie tak. Czy mogliby Państwo podzielić się z nami szczegółami, abyśmy mogli poprawić nasze usługi?
14 sie 2024
Realizacja poza terminem - termin płatności niezgodny z umową , obsługa klienta bardzo słaba - zawsze piszę i mówię prawdę 🤷
19 sie 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Dokładnie przeanalizujemy Pana sytuację i dołożymy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.
4 sie 2024
do dzisiaj nie sie ze mną nie skontaktował w sprawie zamówienia i nie zostało ono zrealizowane.
9 sie 2024
Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za opóźnienie w realizacji Pana zamówienia. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest terminowe dostarczenie zamówień i obiecujemy, że podejmiemy wszelkie kroki, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Dziękujemy za zrozumienie i zaufanie.
17 sie 2024
Całkowita ignoracja klientów prywatnych
19 sie 2024
Chcielibyśmy lepiej zrozumieć Państwa doświadczenia. Czy mogliby Państwo podzielić się z nami szczegółami, abyśmy mogli podjąć odpowiednie działania?
11 sie 2024
Dostarczyć wreszcie zamówienie.
12 sie 2024
Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z opóźnieniem dostawy. Zapewniamy, że robimy wszystko, co w naszej mocy, aby przyspieszyć przesyłkę. Dziękujemy za Państwa cierpliwość, jeszcze raz przepraszamy i liczymy, że uda nam się to szybko rozwiązać.
28 sie 2024
30 sie 2024
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że Państwa doświadczenie z nami było niezadowalające. Chcielibyśmy bardziej szczegółowo zrozumieć, w czym popełniliśmy błąd, abyśmy mogli podjąć odpowiednie kroki naprawcze.
18 sie 2024
19 sie 2024
Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie było satysfakcjonujące. Chcielibyśmy zrozumieć, co poszło nie tak. Czy mogliby Państwo podzielić się z nami szczegółami, abyśmy mogli poprawić nasze usługi?
15 maj 2024
Wysyłka miała być wciągu 1-3 dni a była 8 dni mimo interwencji i tłumaczenie że paczka czeka na kuriera
20 maj 2024
Przepraszamy za wszelkie niedogodności. W związku z problemami technicznymi, zamówienie zostało wysłane z delikatnym opóźnieniem. Do tego wszystkiego kurier nie przyjechał odebrać paczki przed weekendem majowym co bardziej wydłużyło czas oczekiwania. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.
9 sty 2024
pomimo podania nr zamówienia nie otrzymałem żadnej informacji
10 sty 2024
Czy mogę prosić o dodatkowe informacje lub wyjaśnienie na czym polega problem? Z kim się Państwo kontaktowali? Zamówienie zostało złożone 9.01 o godz. 13:18 i 9.01 zostało wysłane o godz. 14:14
26 cze 2024
26 cze 2024
Dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy dowiedzieć się więcej o tym, co się wydarzyło i jakie problemy Pani napotkała, aby móc jak najszybciej rozwiązać sytuację i poprawić Pani doświadczenie z nami.