8 mar 2024
Jeszcze nigdy nie zostalam tak szybko sprawnie i profesjonalnie obsłuzona. Sprzęt swietnie dziala instrukcja prosta w j. polskim. Zakupilam juz w SWATT kilka rzeczy wszystko jest ok, Sprzety spełniają moje oczekiwania bardziej niz się spodziewałam bo są bardzo tanie.
Jedyne co podlega ocenie to czas wysyłki. W jaki sposób mam ocenić jakość usługi, jeżeli zamówienie złożyłem tydzień temu a paczka nie została jeszcze wyslana
25 mar 2024
Dziękujemy bardzo za miłe słowa! Staramy się zawsze działać sprawnie i profesjonalnie, aby zapewnić naszym klientom jak najlepszą obsługę. Jeśli będą Państwo mieć jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt. Dziękujemy za wybór naszych usług!
14 mar 2024
Szybka wysyłka
19 mar 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zakupy były udane. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu :)
27 lis 2023
4 gru 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, które mogą przyczynić się do jeszcze lepszego doświadczenia zakupowego w przyszłości :)
18 sty 2024
polecam
22 sty 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! Jesteśmy dumni, że mogliśmy przyczynić się do Państwa satysfakcji. Serdecznie zapraszamy ponownie :)
10 maj 2024
14 maj 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! To dla nas ogromna motywacja do dalszego doskonalenia. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu :)
5 kwi 2024
OK
8 kwi 2024
Cieszymy się, że nasz produkt przyczynił się do Państwa satysfakcji. Zapraszamy na kolejne zakupy w przyszłości :)
22 lut 2024
26 lut 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Jest to dla nas bardzo ważne, aby nasi klienci byli zadowoleni. Zapraszamy serdecznie do ponownych zakupów i odkrywania więcej fantastycznych produktów :)
4 lut 2024
5 lut 2024
Dziękujemy za wyrażenie swojej satysfakcji! Zapraszamy na ponowne zakupy :)
2 paź 2024
4 paź 2024
Dziękujemy za wspaniałą ocenę 5/5 gwiazdek! Serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy :)
4 lip 2024
4 lip 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko jest w porządku i nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania :)
3 lip 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Zapraszamy serdecznie na ponowne zakupy :)
3 lip 2024
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas kluczowe, dlatego niezmiernie cieszy nas, że spełniliśmy Państwa oczekiwania :)
3 lip 2024
Dziękujemy za fantastyczną ocenę! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych produktów i usług. Satysfakcja klienta jest dla nas najważniejsza :)
30 cze 2024
1 lip 2024
Serdecznie dziękujemy za Pana pięciogwiazdkową opinię! Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania. Zapraszamy na ponowne zakupy :)
1 lip 2024
Dziękujemy za świetną ocenę! Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania. Zapraszamy na ponowne zakupy :)
27 cze 2024
28 cze 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoim pozytywnym doświadczeniem! Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia nas ponownie :)
26 cze 2024
26 cze 2024