8 mar 2024
Jeszcze nigdy nie zostalam tak szybko sprawnie i profesjonalnie obsłuzona. Sprzęt swietnie dziala instrukcja prosta w j. polskim. Zakupilam juz w SWATT kilka rzeczy wszystko jest ok, Sprzety spełniają moje oczekiwania bardziej niz się spodziewałam bo są bardzo tanie.
Jedyne co podlega ocenie to czas wysyłki. W jaki sposób mam ocenić jakość usługi, jeżeli zamówienie złożyłem tydzień temu a paczka nie została jeszcze wyslana
22 lis 2023
Miło nam, że nasza obsługa klienta przyczyniła się do Państwa satysfakcji! Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią :)
16 lis 2023
22 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię. Serdecznie zapraszamy na ponownie zakupy :)
15 lis 2023
9 lis 2023
14 lis 2023
Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie do zakupów na naszym sklepie :)
14 lis 2023
Serdecznie dziękujemy za Pani pozytywną opinię! Zapraszamy ponownie :)
7 lis 2023
8 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zakupy były udane. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu :)
6 lis 2023
8 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną ocenę! Zapraszamy serdecznie na ponowne zakupy :)
15 maj 2024
Wysyłka miała być wciągu 1-3 dni a była 8 dni mimo interwencji i tłumaczenie że paczka czeka na kuriera
20 maj 2024
Przepraszamy za wszelkie niedogodności. W związku z problemami technicznymi, zamówienie zostało wysłane z delikatnym opóźnieniem. Do tego wszystkiego kurier nie przyjechał odebrać paczki przed weekendem majowym co bardziej wydłużyło czas oczekiwania. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.
9 sty 2024
pomimo podania nr zamówienia nie otrzymałem żadnej informacji
10 sty 2024
Czy mogę prosić o dodatkowe informacje lub wyjaśnienie na czym polega problem? Z kim się Państwo kontaktowali? Zamówienie zostało złożone 9.01 o godz. 13:18 i 9.01 zostało wysłane o godz. 14:14
26 cze 2024
26 cze 2024
Dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy dowiedzieć się więcej o tym, co się wydarzyło i jakie problemy Pani napotkała, aby móc jak najszybciej rozwiązać sytuację i poprawić Pani doświadczenie z nami.
4 lip 2024
15 lip 2024
Dziękujemy za opinię! Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, które mogą przyczynić się do jeszcze lepszego doświadczenia zakupowego w przyszłości :)
23 kwi 2024
30 kwi 2024