8 mar 2024
Jeszcze nigdy nie zostalam tak szybko sprawnie i profesjonalnie obsłuzona. Sprzęt swietnie dziala instrukcja prosta w j. polskim. Zakupilam juz w SWATT kilka rzeczy wszystko jest ok, Sprzety spełniają moje oczekiwania bardziej niz się spodziewałam bo są bardzo tanie.
Jedyne co podlega ocenie to czas wysyłki. W jaki sposób mam ocenić jakość usługi, jeżeli zamówienie złożyłem tydzień temu a paczka nie została jeszcze wyslana
9 wrz 2024
Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie było wystarczająco satysfakcjonujące. Chcielibyśmy zrozumieć, co poszło nie tak. Czy mogliby Państwo podzielić się z nami szczegółami, abyśmy mogli poprawić nasze usługi?
13 sie 2024
Jakość wykonania zakupionego przeze mnie bojlera/podgrzewacza wody bez najmniejszych uwag.
Bojler wyglądem przypomina dużo dużo droższe renomowanych mare takich jak Ariston czy Electrolux.
13 sie 2024
Dziękujemy za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych produktów i usług. Satysfakcja klienta jest dla nas najważniejsza :)
22 sie 2024
Szybko ,sprawnie,dobrze zabezpieczony towar dostarczony w dwa dni.
23 sie 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoimi pozytywnymi wrażeniami! Cieszymy się, że zakupy przebiegły pomyślnie. Zapraszamy ponownie :)
Żarówki z akumulatoem
Szybka wysyłka, odpowiednią jakość, dobry stosunek ceny /jakości
8 sie 2024
terminowa dostawa, dobry kontakt z dostawca. pozdrawiam
9 sie 2024
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zapraszamy do ponownych zakupów! :)
polecam 100%
super sprzedawca szybka wysyłka dobra jakość towaru
18 sie 2024
Wszystko jak trzeba obsługa konkretna ceny ok.
19 sie 2024
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia nas ponownie :)
2 sie 2024
Szybka wysyłka, a sprzęt był zgodny z opisem.
9 sie 2024
Dziękujemy za cudowną opinię i zaufanie! Zapraszamy serdecznie na ponowne zakupy :)
17 sie 2024
Godna polecenia jest szybkość i jakość usługi
19 sie 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Pana pozytywna opinia jest dla nas ogromnym motywatorem do dalszej pracy. Cieszmy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Zapraszamy na ponowne zakupy :)
Ekspresowa dostawa pomimo Święta 15.08
26 sie 2024
szybka profesjonalna obsługa
27 sie 2024
21 sie 2024
Szybka dostawa i dobre ceny
23 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! To dla nas ogromna motywacja do dalszego doskonalenia. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu :)
Produkt zgodny z opisem.
23 sie 2024
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z swoich zakupów. Zapraszamy ponownie :)
25 sie 2024
31 sie 2024
2 wrz 2024
2 wrz 2024
30 sie 2024
Dziękujemy za wspaniałą ocenę 5/5 gwiazdek! Serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy :)