10 wrz 2024
Polecam firmę Gajka z całego serca. Świetna jakość produktów. To nie pierwsze moje zamówienie. Obie moje córki śpią w pościelach od Gajki. Dla młodszej zamawiałam kokon, którego żałuję, że się pozbyłam, bo teraz w trzeciej ciąży zamówiłam taki sam + rożek z motywem przepięknych piwonii. Firma do każdego zakupu dodaje gratis, co jest bardzo miłe.
Opinie nt. sklepu gajka.pl
Opinia
3 lip 2024
1 lip 2024
15 lip 2024
Po pierwszym praniu rzeczy już zmechacone. Za taką cenę można znaleźć lepsze jakosciowo produkty. Nie polecam.
Odpowiedź ze sklepu gajka.pl
16 lip 2024
Pani Dorotko to nie jest zmechacenie, muślin tak wygląda to naturalne włókno Bardzo mi przykro, że nie udało nam się sprostać pani oczekiwaniom
24 mar 2024
Kocham całym sercem i polecam!
Wszystkie produkty, które mamy od Gajki (a mamy już trochę tego w swojej kolekcji) to perełki! Jakość tkanin, dbałość o każdy szczegół, genialne doradztwo, świetny kontakt, szybka realizacja i mogłabym tak wymieniać bez końca! Nie znam osoby, która byłaby niezadowolona z „gajkowych” produktów! Moja ocena to 11/10! Ogromnie polecam!
13 cze 2024
Beautiful
I am absolutely in love with the store's work. The items are beautiful and very high quality. The customer service is great and very helpful if you have any questions or need advice. There was also a very cute cushion as a free gift. I would order again and again
27 maj 2024
Indywidualne podejście do klienta , chęć pomocy w doborze materiałów , wysyłka próbek materiałów . Dobry kontakt , bardzo miła obsługa. Szybka wysylka , towar piekny wart swojej ceny . Jestem ogromnie zadowolona z zakupu .
1 kwi 2024
Wszystko super! 😻
Bardzo szybka realizacja zamówienia, jesteśmy baldachimem oczarowane z córeczką. Nie spodziewaliśmy się a dostaliśmy do zamówienia piękny prezent.
Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami.
Polecam ❤️
27 mar 2024
Produkty od PracowniaGajka to produkt wysokiej jakości, wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe. Gdy kupisz jeden produkt, wrócisz po więcej. Bardzo miła obsługa! Wszystko na 6+ ❤️❤️❤️
26 maj 2024
Cudowne produkty wykonane z niesłychaną starannością. Pięknie zapakowane. Widać, że liczy się tu każdy klient. Dziękuję za dodatek do zamówienia. Za odpowiedzi na moje pytanie.
15 maj 2024
Poprostu magia
Bardzo miła obsługa klienta , wysokiej jakości materiały ciekawy design , który spełnia marzenia każdego rodzica i pomaga stworzyć magiczny pokój dla dzieci
10 cze 2024
Przecudowna baldachim tiulowy, jakość materiału jest rewelacyjna.
Śliczne kokardki załączone w zamówieniu, które dodają uroku.
Polecam serdecznie
27 cze 2024
Świetny kontakt ze sklepem. Spełnienie oczekiwań klienta na 100 % :), piękne i jakościowe dodatki do pokoiku dziecięcego. Bardzo szybka wysyłka!
18 maj 2024
Naprawdę świetna jakość! Jestem ogromnie zadowolona, że zdecydowałam się na zakup. Piękne wykonanie i miękkie materiały, wszystko idealne!
19 sty 2024
Polecam 😊mily kontakt, realizacja zamówienia ekspresowa, jak i zarówno wysyłka. Jestem mega zadowolona i napewno wrócę tam ponownie 🫶🏻
31 maj 2024
Kolejny raz zamówiłam i jesteśmy super zadowolone z małą Julcia. Dziękujemy za mały prezent ,to bardzo miłe z Państwo strony
27 maj 2024
Cudo ! Idealnie uszyte i jakość materiałów jestem mega zadowolona :) Dziękuję za gratis poduszkę ! Mile zaskoczenie ! <3
3 mar 2024
Zachwycające produkty, wysoka jakość, dbałość o każdy szczegół i bardzo sprawna obsługa oraz wysyłka 👍 Gorąco polecam !
1 kwi 2024
Bardzo szybki i mily kontakt, realizacja zamówienia sprawnie i szybko a produkty są przecudowne. Polecam serdecznie.
10 kwi 2024
Przepiękna pościel i dodatek w postaci podusi 🥰 Rzeczy najwyższej jakości i pięknie zapakowane, bardzo dziękuję 😊
6 cze 2024
Piłeczki piękne 😍 starannie wykonane, gratis dostaliśmy uroczą, małą poduszeczkę. Bardzo dziękuję i polecam 🫶