olejarnia-gaja.pl- Logo - Opinie

olejarnia-gaja.pl

Opinie (1040) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1303)

5 sie 2024
Jak zwykle przepięknie pachnący, najwyższej jakości olejek, używam do płukania jamy ustnej, aczkolwiek do sałatek byłby wyśmienity.

12 paź 2024
Przesyłka dotarła expresowo, przy rozpakowywaniu okazało się jednak że jedna z butelek oleju z czarnuszki musiała być pęknięta bo rozpadła się, druga butelka ok.

Opinie nt. sklepu olejarnia-gaja.pl

AG
Artur G.
Warzymice

Pełny profesjonalizm

Oleje tłoczone na zimno, zwłaszcza te z olejarni, mogą być świetnym wyborem dla zdrowia. Wysokiej jakości oleje, takie jak olej lniany i wiele wiele innych , zawierają bogactwo składników odżywczych, w tym nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6, które wspierają serce, odporność i zdrowie skóry. Produkty z olejarni są często tłoczone na zimno, co pozwala zachować ich cenne właściwości odżywcze i smak. Profesjonalne pakowanie przesyłek jest kluczowe, zwłaszcza w przypadku delikatnych olejów tak profesjonalnie zapakowana przesyłka przyszła do mnie. Zabezpieczenie przed wyciekami i stłuczeniem (np. odpowiednie opakowanie, dodatkowa kartonowa wkładka) świadczy o dbałości o klienta i pomaga zapewnić, że produkt dotrze do niego w nienaruszonym stanie. Polecam zdecydowanie tego sprzedawcę bo zakupy u niego to czysta przyjemność. Dziękuję i pozdrawiam.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy serdecznie. Najlepszą reklamą dla tego co robimy jest taka opinia :) Miło jest dowiedzieć, że nasza praca jest tak doceniana :) Zapraszamy ponownie!
5 paź 2024
Bardzo ciężko było otworzyć paczkę… Była w kilku warstwach plastikowej czarnej folii oklejonej szczelnie taśma foliowa. Męczyłam się okrutnie… Na koniec to rozerwalam i okazało się ze pomiędzy warstwami folii był paragon i ulotki - oczywiście się zniszczyły. W środku był elegancki pojemnik styropianowy a w nim w bąbelkach olejki. Naprawdę wystarczyłby papierowy kartonik oklejony raz tasma papierowa. Mam wrażenie ze to pakowanie wiąże się z jakaś traumatyczna historia wylanego olejku - ale to przeszłość.
6 paź 2024
Hm, cenna uwaga. Ale sposób pakowania powstała na bazie "doświadczeń" z firmami kurierskimi, z których mamy możliwość korzystać. Niestety musimy przygotować nasze produkty na wszelakie formy "dbania " o przesyłkę, stąd bardzo szczelne zabezpieczanie folią styropianowego opakowania ochronnego. Nie może on być luźny, a jak najbardziej sztywny. Najważniejszy jest produkt w środku - on musi być bezpieczny !!!
13 paź 2024

Przetestowałam wiele olejów z czarnuszki, ale dopiero po oleju Gaja widzę różnicę. Dziecko naprawdę mniej choruje, a jeśli już coś złapie to lekki katar, który szybko przechodzi. Ja jestem zachwycona .Polecam jak najbardziej.
13 paź 2024
Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
5 paź 2024
Polecam !!zamawiam regularnie olej z wiesiołka w sezonie jesienno -zimowym z czarnuszki , a teraz testuję olej z kokosa . To jest już moje kolejne zamówienie i na pewno zostaje z Gają na dłużej . Świetne oleje i kontakt.
6 paź 2024
Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
13 paź 2024
Szybka dostawa, fajna butelka, olej wysokiej jakości. Można poprawić jakość ulotki reklamowej. Dla mnie jako osoby starszej małe literki na czarnym tle były wyzwaniem , nawet w okularach.
13 paź 2024
Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
30 wrz 2024

Olejarnia Gaja - dobry wybór

Zamówienie zrealizowane w expresowym tempie.Wszystkie oleje najwyższej jakości.Tym razem był to prezent dla przyjaciółki , która jest zachwycona produktami z Olejarni Gaja. Polecam.
1 paź 2024
Dziękujemy serdecznie. Polecamy nasze produkty :)
2 paź 2024

Dziękuję

Szybko i sprawnie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona na czas podróży. Do zakupu dołączona dodatkowa informacja o zaletach zamówionych olejów.
2 paź 2024
Dziękujemy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
4 paź 2024
Bardzo fajne opisy każdego oleju, każdego produktu, jego zastosowanie, to ułatwia odjęcie decyzji jaki produkt wybrać.
4 paź 2024
Dziękujemy serdecznie. Cieszymy się, że w ten sposób również możemy pomóc :)

Jesteś tym co jesz

Żeby nie mieć raka trzeba jeść produkty bez substancji dodatkowych - chemii. Jak się żywisz, takie masz ciało.
6 paź 2024
Oj, to prawda. Tak trzymać :)
Jak zawsze super, oleje bardzo dobrej jakości, to już mój kolejny zakup i na pewno będą nastepne. Polecam.
Dziękujemy serdecznie :)
5 paź 2024
Dbałość o każdy szczegół, opakowanie godne zaufania , mega….nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam ☺️
6 paź 2024
Wow, dziękujemy serdecznie. To świadczy, że nasze starania dają efekt i wychodzą na przeciw Waszym oczekiwaniom,.. a nawet czasami zaskakują, oczywiście pozytywnie :)

Super jakość

Długo szukałam tak smacznego oleju rzepakowego. To był bardzo udany zakup. Z pewnością nie ostatni.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy :) Zapraszamy ponownie!
Olej świetnej jakości. Przede wszystkim bardzo smaczny. Dostarczony szybko. Serdecznie polecam.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy serdecznie. Nie pozostaje nam nic innego jak zaprosić ponownie do naszej olejarni :) Jesteśmy pewni, że tak będzie!
13 paź 2024
Oleje mają odpowiedni dla każdego smak, zapakowane termicznie. Jest ok. Dziękuję i pozdrawiam.
13 paź 2024
Dziękujemy, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
7 paź 2024
Bardzo szybka dostawa. Profesjonalnie zabezpieczone oleje przed stłuczeniem w transporcie.
7 paź 2024
Dziękujemy serdecznie :) Jak widać, doceniacie nasze starania :) Bardzo nas to cieszy!
9 paź 2024
Szybko i sprawnie. Produkty rewelacja. Olejek suchy do ciała… petarda cudnie pachnąca :)
10 paź 2024
Dziękujemy serdecznie i zapraszamy ponownie :)

Opinia dla Gaja

W terminie, bardzo dobra jakość. Staranne, profesjonalne opakowanie i oprawa plastyczna.
Dziękujemy serdecznie :)
6 paź 2024
Jestem bardzo zadowolona😊szybka przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczona 😊olej rewelacja 😊
6 paź 2024
Rewelacja, bardzo się cieszymy i zapraszamy na kolejne zakupy :)
Przesyłka starannie zapakowana, produkt bardzo dobry jakościowo i estetycznie wykonany.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
4 paź 2024
Zamówiłam drugą partię oleju makowego i lnianego .Produkty najwyższej jakości polecam👍
4 paź 2024
Dziękujemy i jak sądzimy, to nie ostatni zakup naszych produktów :)