26 maj 2024
Sprawna i profesjonalna obsługa, wzbudzająca zaufanie oraz dobrze działająca strona internetowa. Produkty są dobrze zabezpieczone. Brakowało mi jednak podglądu czasu oczekiwania na produkty, które są kompletowane z zewnętrznego magazynu. Musiałem zaplanować zakup innych części i była to dla mnie kluczowa informacja. Problem udało się jednak rozwiązać poprzez skorzystanie z czatu dostępnego na stronie, a odpowiedź dostałem w około 20 minut. Niemniej, przydatnym byłoby dodanie podglądu, na który produkt się czeka, na jakim etapie jest i jaki jest przewidywany czas dostarczenia.
Dzwoniłem pytałem czy dobrze pakują, nawet mówie że dopłacę za super pakowanie - wszystko robimy super. No to kupiłem, przyszło. Pudełko malutkie takie patrze dysk owinięty ze trzy razy folią bombelkową i tak położony w kartonie - wypełniacze były obok. Dotarło jest całe i działa ale folia od producenta przyszła rozerwana - gdyby była zima i wilgoć by weszła to już po dysku mogło by być. Takie pakowanie to żadna ochrona przed rzucaniem paczki przez kuriera. Działa ale drugi raz nie kupie bo się boję.
Opinie nt. sklepu esus-it.pl
30 cze 2024
Wszystko OK.
Towar zgodny z zamówieniem, sprawny.
15 lip 2024
Dziękujemy za opinie, cieszymy się, że wszystko działa jak należy, pozdrawiamy! :)
8 lut 2024
Szybko sprawnie i merytorycznie. Świetny kontakt
12 lut 2024
Dziękujemy za pozytywną opinie, nasi doradcy chętnie służą pomocą. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
31 mar 2024
Normalna, profesjonalna realizacja zamówienia.
19 kwi 2024
Dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie! :)
2 mar 2024
Wszystko ok. Sprawnie i zgodnie z zamówieniem
4 mar 2024
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
18 sty 2024
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia!
24 sty 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Cieszymy się, że zamówienie przebiegło bezproblemowo. Nasza firma dokłada wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
9 gru 2023
Super sprzedawca. Z czystym sumieniem polecam
15 gru 2023
Dziękujemy za polecenie, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
13 mar 2024
Elegancko
Pomoc z dobraniem ramu i sprawna wysylka na 5
22 mar 2024
Miło nam to słyszeć, dziękujemy za opinie, pozdrawiamy! :)
29 sty 2024
Bardzo szybka realizacja i wyśmienity kontakt
31 sty 2024
Dziękujemy za pozytywną recenzję! Cieszymy się, że nasze zamówienie zostało szybko zrealizowane i że nasza obsługa klienta była wyjątkowa. W naszej firmie staramy się zapewnić najlepszą możliwą obsługę i cieszymy się, że był Pan zadowolony ze swojego doświadczenia. Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią!
21 mar 2024
Fachowe doradztwo i szybka wysyłka
22 mar 2024
Dziękujemy za 5 gwiazdek, pozdrawiamy! :)
29 lut 2024
Moduł pamięci pasuje, bardzo szybka wysyłka
1 mar 2024
Dziękujemy za pozytywną opinie, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
14 sty 2024
Dyski EXOS 18T
Szybka realizacja zamówienia, miła obsługa.
15 sty 2024
Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że był Pan zadowolony z szybkiej realizacji zamówienia i przyjaznej obsługi klienta. W naszej firmie staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia i doceniamy Pana opinię.
28 cze 2024
Dziękuję za doradztwo i szybkość obsługi.
15 lip 2024
Dziękujemy za uznanie, służymy pomocą, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
6 gru 2023
Polecam. Szybko, tanio i profesjonalnie.
15 gru 2023
Dziękujemy za polecenie i ocenę, pozdrawiamy serdecznie! :)
4 maj 2024
Wyszukiwarka dobór po modelu urządzenia.
6 maj 2024
Dziękujemy za pozytywny feedback, cieszymy się, że wyszukiwarka spełnia zadanie. :)
12 lut 2024
Podobał mi się czas realizacji zakupu.
15 lut 2024
Dążymy do zapewnienia szybkiej i sprawnej obsługi wszystkim naszym klientom i cieszymy się, że udało nam się to z Państwem osiągnąć. Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiamy ESUS IT! :)
11 mar 2024
Szybka, profesjonalna obsługa
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
12 mar 2024
Cieszymy się, że współpraca z nami przebiegła szybko, sprawnie i profesjonalnie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
7 lut 2024
Elastyczność i pomoc w kłopocie.
12 lut 2024
Dziękujemy, że podzielił się Pan z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że mogliśmy Panu pomoc, nasi eksperci oferują pomoc zarówno przed zakupem jak i po zakupie. Pozdrawiamy serdecznie! :)
17 lis 2023
Bardzo sprawna obsługa. Dziękuję
15 gru 2023
Dziękujemy za poświęcony czas i pozytywną opinie, pozdrawiamy! :)
25 kwi 2024
HDD zapakowany dobrze. Polecam.
6 maj 2024
Dziękujemy za pozytywny feedback, dokładamy wszelkich starań, aby dyski były w 100% zabezpieczone, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)