1 kwi 2024
Całkiem sprawnie poszło z zamówieniem kilku kasków. Kaski dobrze zabezpieczone do transportu. Odejmuje gwiazdkę za brak języka polskiego w niektórych momentach.
Kupiłem z louis.pl ładowarkę Ctek cs free. W zakresie dostawy była 'solidna torba do przechowywania' (screen). Płacąc za towar zawarłem umowę na dostawę produktu zgodnie z zakresem dostawy. Torby nie dostałem w przesyłce... Tłumaczą się błędem i brakiem dostępności. Sorry Louis, ale to nie jest mój błąd... a torba jest dostępna więc kolejny niesmak obsługi:
- sprzedają towar niezgodny z opisem i zawartą umową,
- nie potrafią wywiązać się z umowy i dostarczyć brakujący towar,
- brak obsługi klienta w języku polskim,
- Najlepsza Obsługa Klienta Louis to tylko napis na stronie www,
- nie potrafią przyznać się do błędu i zrekompensować pomyłki.
- do momentu wystawienia opinii nie przesłali brakującej torby mimo iż była
dostępna
TAK NIE DZIAŁA LIDER W BRANŻY!
KLIENCI, CZYTAJCIE OPISY!
Opinie nt. sklepu louis.pl
Opinia
1 lip 2024
Bardzo sprawna logistyka - szybka dostawa towaru; możliwość zwrotu bez dodatkowych opłat. Atrakcyjne ceny oraz zespół nastawiony na zadowolenie klienta.
Co jakiś czas robię zakupy w sklepie internetowym z wysyłką i szczerze polecam. Dokładne opisy, wymiary i jakość produktów na 5. Sklep godny polecenia.
17 lut 2024
Super. Bardzo szybka wysyłka do PL
Zamówiona szyba do kasku Arai Tour X4 Przyszła bardzo szybko w ciągu trzech dni została dostarczona. Zapakowana w sposób bardzo bezpieczny sposób.
25 lis 2023
Zakupy w Waszym sklepie to czysta przyjemność.
Bardzo duży wybór asortymentu, a co najważniejsze ceny niższe niż w innych sklepach nawet po rabacie.
25 mar 2024
Bardzo szbka dostawa, Jeden z zamowionych towarow jest uszkodzony. Reszta w porzadku. Od lat korzystam z tego sklepu i ogolnie jestem zadowolony
15 gru 2023
Kask wysyłałem 2x do naprawy, za pierwszym razem zrobiono niewiele, za drugim razem kask pojechał do fabryki i naprawa została wykonana wzorowo.
19 cze 2024
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, paczka przyszła ładnie zapakowana, wysyłka dotarła szybko. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie
13 kwi 2024
Polecam sklep Louis. Szybko, sprawnie, bez problemów. We wszystkich ustaleniach co do produktu, zawsze szybka reakcja na odpisywanie maili.
14 gru 2023
Super!!!dostawa w 3 dni do Polski mega szybko🙂 zamówienie szyba Mra vario Honda Cb 750 seven fifty najniższa cena na aukcjach internetowych.
15 sty 2024
Kolejne zakupy i kolejny raz ocena nie może być inna niż mocne 5 gwiazdek. Wszystko na najwyższym poziomie, oferta ,obsługa,cena i dostawa.
16 lis 2023
To był mój kolejny zakup. Zawsze dostanę wyczerpującą odpowiedź na pytanie. pomimo, że sklep jest w innym kraju dostawa zawsze ok.
Dziekuję
4 lip 2024
Jestem jak najbardziej zadowolony
Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. Produkt całkiem odpowiada opisowi i zdjęciom. Natychmiastowa wysyłka i dostawa.
Dziękuję!
12 lis 2023
Witam mile zaskoczyła mnie cena .Sami od siebie zrobiliście rabat w wysokości prawie 50 euro super ,na pewno do was wrócę.Pozdrawiam Piotr