louis.pl- Logo - Opinie

louis.pl

Opinie (1150) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3316)

1 kwi 2024
Całkiem sprawnie poszło z zamówieniem kilku kasków. Kaski dobrze zabezpieczone do transportu. Odejmuje gwiazdkę za brak języka polskiego w niektórych momentach.

24 wrz 2024
Kupiłem z louis.pl ładowarkę Ctek cs free. W zakresie dostawy była 'solidna torba do przechowywania' (screen). Płacąc za towar zawarłem umowę na dostawę produktu zgodnie z zakresem dostawy. Torby nie dostałem w przesyłce... Tłumaczą się błędem i brakiem dostępności. Sorry Louis, ale to nie jest mój błąd... a torba jest dostępna więc kolejny niesmak obsługi: https://www.louis.pl/pl/ctek-cs-free-bag-etui-ochronne-10050584?filter_article_number=10050584 - sprzedają towar niezgodny z opisem i zawartą umową, - nie potrafią wywiązać się z umowy i dostarczyć brakujący towar, - brak obsługi klienta w języku polskim, - Najlepsza Obsługa Klienta Louis to tylko napis na stronie www, - nie potrafią przyznać się do błędu i zrekompensować pomyłki. - do momentu wystawienia opinii nie przesłali brakującej torby mimo iż była dostępna TAK NIE DZIAŁA LIDER W BRANŻY! KLIENCI, CZYTAJCIE OPISY!

Opinie nt. sklepu louis.pl

11 mar 2024