francuskieperfumy.pl- Logo - Opinie

francuskieperfumy.pl

Opinie (3821) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (16 084)

1 sty 2024
1. Zapach - zamówiłam 4 perfumy, każdy miał dokładnie te same nuty zapachowe i świetnie oddawał klimat oryginalnego zapachu. Zapach trochę dziwnie się kształtuje, na początku pachnie całkiem inaczej, potrzeba ok. 3 minut, żeby ładnie rozkwitł. Ale to nic. 2. Trwałość - na ubraniach utrzymuje się bardzo dobrze, na ciele średnio, co i tak jest lepiej niż się spodziewałam. 3. Sklep - organizacja sprawna i szybka, rzetelnie przygotowana paczka. Urocza karteczka z podpisami pracowników - to bardzo miły gest. Za tą cenę, otrzymałam więcej niż się spodziewałam. Uwielbiam myśl, że mogę testować różne zapachy, mieć ich całą półkę i nie stresować się, że wydałam duży pieniądz, a zapach się źle nosi i z chęcią bym się go pozbyła :-) będę do was z przyjemnością wracać.

22 sty 2024
zamówiłam 3 zapachy, wszystkie w jakości premium - bynajmniej taka była informacja na stronie . 1- Hugo boss - zbliżony do oryginału, 2- dior - również podobne nuty zapachowe. 3- zapach good girl- porażka. W perfumach w środku pływają ,,jakieś kawałki czegoś..." Ten zapach jest w ogóle nie trwały, woda która spływa po ciele. Myślałam, że może ja nie czuję, dlatego pokazałam próbkę innym osobom, aby sprawdzić trwałość i jakość. Niestety oni również potwierdzili, nietrwałość próbki. Po kilku chwilach zapachu nie było czuć. Miał być zachwyt, a jest rozczarowanie

Opinie nt. sklepu francuskieperfumy.pl

29 gru 2023
Pierwszy raz zamówiłam. Ale warto,perfumy pięknie długo pachną a zapachy nie odbiegają od oryginału.
29 gru 2023
16 gru 2023
Polecam. Wszystko zgodne z opisem. No i myślę że można znaleźć coś dla siebie. Gama zapachów ogromna.
18 gru 2023
9 gru 2023

Zakup i dostawa: szybko, sprawnie i bez problemów. Perfumy: bardzo dobra jakość w odpowiedniej cenie.
11 gru 2023
11 lis 2023

Szybka wysyłka, inspiracje zapachu odwzorowane idealnie. Polecam i na pewno jeszcze dokonam tu zakupu
14 lis 2023
7 lis 2023
Realizacja zgodnie z przewidywanym terminem. Wszystko ładnie spakowane, bardzo dobrze zabezpieczone.
8 lis 2023
13 gru 2023

!!! POLECAM !!!

Kolejne moje zamówienie i kolejny pozytywny komentarz. POLECAM ! PERFUMY IDENTYKO DŁUGO TRZYMAJĄ !!
14 gru 2023
1 gru 2023
Zamówiłam dwa perfumy w ciemno i są przepiękne , szybka wysyłka , towar zgodny z opisem - polecam !
5 gru 2023
21 lis 2023
Witam jestem jak zawsze mega zadowolona z zakupu 😃 miła, szybka i profesjonalna obsługa 👏😀 dziękuję
21 lis 2023
12 lis 2023
Perfumy zamawiam od ponad dwóch lat i jestem bardzo zadowolona z perfum i obsługi klienta.Pozdrawiam
14 lis 2023
6 lis 2023
Panstwa perfumy kupuje od kilku lat. Jak zawsze nie zawiodłam się co do zapachu. Serdecznie polecam
6 lis 2023
DS
Darek S.
Szadłowice
24 sty 2024
Bardzo duży wybór, super zapachy i niska cena.
25 sty 2024
19 gru 2023

Zamówione perfumy zgodne z opisem

Wszystko zgodne z opisem
24 mar 2024
Jako zamienniki polecam
25 mar 2024
23 sty 2024
Bardzo dobra jakość, mega zbliżony zapach do oryginału, żałuję że dopiero teraz odkryłam tę stronę
15 sty 2024
Bardzo trwały zapach, wszystko zgodnie z opisem i zamówieniem. Dziękuję i do następnego zamowienia!
16 sty 2024
23 lis 2023
Szybka realizacja zamówienia, wszystko bardzo bezpiecznie zapakowane. Perfumy mają piękne zapachy.
24 lis 2023
22 lis 2023
Wspaniałe jak zwykle, po prostu nie mam żadnych wątpliwości, że dobrze trafiłam. Dziękuję. Grażyna
23 lis 2023
22 sty 2024
perfumy okej. perfumy mogły by być napisane jakie to są orginalne aby sugerować sie do orginalnych
23 sty 2024
Dziękujemy ❤️ niestety nie mamy takiej możliwości