francuskieperfumy.pl- Logo - Opinie

francuskieperfumy.pl

Opinie (3821) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (16 084)

1 sty 2024
1. Zapach - zamówiłam 4 perfumy, każdy miał dokładnie te same nuty zapachowe i świetnie oddawał klimat oryginalnego zapachu. Zapach trochę dziwnie się kształtuje, na początku pachnie całkiem inaczej, potrzeba ok. 3 minut, żeby ładnie rozkwitł. Ale to nic. 2. Trwałość - na ubraniach utrzymuje się bardzo dobrze, na ciele średnio, co i tak jest lepiej niż się spodziewałam. 3. Sklep - organizacja sprawna i szybka, rzetelnie przygotowana paczka. Urocza karteczka z podpisami pracowników - to bardzo miły gest. Za tą cenę, otrzymałam więcej niż się spodziewałam. Uwielbiam myśl, że mogę testować różne zapachy, mieć ich całą półkę i nie stresować się, że wydałam duży pieniądz, a zapach się źle nosi i z chęcią bym się go pozbyła :-) będę do was z przyjemnością wracać.

22 sty 2024
zamówiłam 3 zapachy, wszystkie w jakości premium - bynajmniej taka była informacja na stronie . 1- Hugo boss - zbliżony do oryginału, 2- dior - również podobne nuty zapachowe. 3- zapach good girl- porażka. W perfumach w środku pływają ,,jakieś kawałki czegoś..." Ten zapach jest w ogóle nie trwały, woda która spływa po ciele. Myślałam, że może ja nie czuję, dlatego pokazałam próbkę innym osobom, aby sprawdzić trwałość i jakość. Niestety oni również potwierdzili, nietrwałość próbki. Po kilku chwilach zapachu nie było czuć. Miał być zachwyt, a jest rozczarowanie

Opinie nt. sklepu francuskieperfumy.pl

24 gru 2023
Wszystko super. Perfumy pięknie pachną, wysyłka bardzo szybka. Na pewno tu wrócę po inne zapachy
23 gru 2023
Гарні парфуми. Але доставку потрібно чекати цілий тиждень. Курʼєри вчасно не приносять замовлення.
27 gru 2023
Шановний клієнте, Дякуємо вам за відгук та ваш вибір наших парфумів. Ми розуміємо ваше занепокоєння та вибачаємося за будь-які незручності, які ви зазнали через затримку в доставці. Наш регламент передбачає, що оформлення замовлення може зайняти до 3 робочих днів, а далі йде час на доставку, який може займати ще 1-3 робочі дні. Ми робимо все можливе для того, щоб надати вам ваші улюблені парфуми якнайшвидше. Щодо затримок у доставці, ми вже співпрацюємо з нашими кур'єрами, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому та поліпшити сервіс. Нажаль, не все залежить від нас. Будь ласка, будьте впевнені, що ми робимо все можливе для вас, і ваші відгуки важливі для нас. Якщо у вас є додаткові питання чи зауваження, будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів Дякуємо за ваше розуміння та терпіння. З найкращими побажаннями, French Perfumes
17 gru 2023
Piękne zapachy szybka wysyłka. Może jakieś próbki losowo. Ale i tak jestem zadowolony. Pozdrawiam
15 gru 2023

kupuje tu juz od lat i zawsze jestem…

kupuje tu już od lat i zawsze jestem mega zadowolona, z obsługi i jakości perfum. Polecam każdemu
12 lis 2023
Perfum super zapach kropka w kropkę jak oryginał jestem bardzo zadowolona i napewno będę zamawiać
14 lis 2023
26 sty 2024
Firma jest naprawdę super, duży wybór produktów, perfum, trwałość jest zależna, ale nie narzekam.
29 sty 2024
18 sty 2024
Wszystko poszło sprawnie i perfumki są bardzo trwałe i zapachy niemal identyczne jak oryginał :-)
19 sty 2024
14 gru 2023
Zapach fajny, opakowanie eleganckie, cena atrakcyjna, szybka dostawa, niczego nie trzeba zmieniać
1 gru 2023
Bardzo szybka dostawa. Perfumy zbliżone do oryginalnych. Dlugo utrzymujący się zapach . Polecam.
5 gru 2023
29 lis 2023

Perfumy godne polecenia

Bardzo polecam perfumy z tej strony są zbliżone do oryginału, w miarę trwałe i niewiele kosztują.
30 lis 2023
28 lis 2023
Jak zawsze super transakcja, super produkty, jestem jak zawsze zachwycona. Pozdrawiam i dziękuję.
28 lis 2023
7 sty 2024
Szybka dostawa; paczka dobrze przygotowane do transportu. Szukam perfumu inspirowanego YSL Opium
8 sty 2024
Dziękujemy ❤️Zapraszamy do odkrywania pełnego katalogu naszych wyjątkowych kompozycji zapachowych oraz skorzystania z zaawansowanej wyszukiwarki. Proszę wprowadzić nuty kwiatowe, ulubione nazwy perfum, a znajdzie Pani idealny aromat dopasowany do własnych upodobań.
25 gru 2023
Zapach dość intensywny i w miarę długo się utrzymuje dziękuję dziewczynom które go przygotowały.
22 gru 2023
Zamawiam tylko u nich juz od kilku lat perfumy do złudzenia zgodne z oryginalami. Polecam w 100%
10 gru 2023

Super!!

Perfumy przypominają oryginały nie do złudzenia i długo się utrzymują. Polecam z całego serca!!
11 gru 2023
3 gru 2023
Wszystko ok. Dostawa zgodnie z zamówieniem. Zapachy bardzo podobne i wydają się trwałe. Polecam
5 gru 2023
18 lis 2023
Świetna obsługa,zamowienie zgodne z oczekiwaniami,sprawdzone,cudowne zapachy,jestescie najlepsi🙂
20 lis 2023
MM
16 lis 2023

Dobra jakość

Atrakcyjna cena, szeroki asortyment, zapachy bardzo zbliżone do oryginałów, bardzo dobra jakość
17 lis 2023
8 lis 2023

PRODUKTY I DOSTAWA

Dzień dobry, chyba już nic nie może być lepiej - dostawa w tempie błyskawicznym, produkty super.
9 lis 2023
3 lis 2023
Perfumy piękne, super odwzorowane zapachy. Szybka wysyłka i świetne ceny za tak trwałe zapachy.
6 lis 2023