6 mar 2024
poduszka genialna - dokupuję dla całęj Rodziny. Natomiast prześcieradło ok, ale nie wiedziałam że jest też na 30 cm gł. ...wzięłam 25 cm i brakuje paru cm :(
Opinie nt. sklepu softimi.pl
14 cze 2024
19 cze 2024
Dziękujemy za wystawioną ocenę! Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna. Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona/y z użytkowania naszych produktów. :)
14 cze 2024
19 cze 2024
Dziękujemy za wystawioną ocenę! Cieszymy się, że zamówiony produkt w pełni spełnia Pani/Pana oczekiwania. Życzymy samych przespanych nocy! ❤️
13 cze 2024
12 cze 2024
Dziękujemy za zaufanie! ❤
9 cze 2024
19 cze 2024
Dziękujemy za przesłaną ocenę! Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona/y z naszych produktów. Życzymy samych przespanych nocy! :)
3 cze 2024
3 cze 2024
1 cze 2024
5 cze 2024
Dziękujemy za wystawioną ocenę! Cieszymy się, że zakupiony produkt w pełni spełnia Pani/Pana oczekiwania. Życzymy samych przespanych nocy! :)
31 maj 2024
5 cze 2024
Bardzo dziękujemy za ocenę i cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania! :)
30 maj 2024
29 maj 2024
5 cze 2024
Bardzo dziękujemy za ocenę i cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania! ❤️
28 maj 2024
25 maj 2024
22 maj 2024
23 maj 2024
Dziękujemy za przesłaną ocenę! Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona z naszych produktów. Życzymy samych przespanych nocy!
21 maj 2024
23 maj 2024
Dziękujemy za wystawioną ocenę! Pani opinia jest dla nas niezwykle ważna. Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z użytkowania naszych produktów!
21 maj 2024
23 maj 2024
Dziękujemy za przesłaną ocenę! Bardzo nam miło, że jesteś zadowolony z naszych produktów. Życzymy samych przespanych nocy!
20 maj 2024
23 maj 2024
Dziękujemy za przesłaną ocenę! Cieszymy się, że Pan zadowolony z wyglądu i jakości naszych produktów! Życzymy samych przespanych nocy i poranków pełnych energii :)
20 maj 2024
23 maj 2024
Dziękujemy za zaufanie! Życzymy samych przespanych nocy i poranków pełnych energii!
18 maj 2024
17 maj 2024
23 maj 2024
Dziękujemy za wystawioną ocenę! Bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona z naszych produktów, to dla nas niezwykle ważne!