rzezbyzbrazu.pl- Logo - Opinie

rzezbyzbrazu.pl

Opinie (194) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (542)

Obejmuje Ochronę Kupującego

6 wrz 2024
Tablo wykonane bardzo dobrze. Pierwsze przesłane uległo uszkodzeniu w trakcie transportu. Bardzo szybkie zalatwiienie wymiany. Bardzo dobry kontakt, niezmiernie miła obsługa. Polecam

5 paź 2024
Filc w szachach bardzo niskiej jakosci.

Opinie nt. sklepu rzezbyzbrazu.pl

25 kwi 2024
23 maj 2024
Dziękujemy za pozytywny komentarz! 🌟🌟🌟🌟🌟 Twoje słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów/usług. Jeśli będziesz mieć jakiekolwiek pytania lub sugestie, zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół rzezbyzbrazu.pl 🤗
18 kwi 2024
14 kwi 2024
11 kwi 2024
4 kwi 2024
25 mar 2024
22 mar 2024
6 mar 2024
20 mar 2024
Serdecznie dziękujemy za ocenę naszego sklepu ! Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i ciągłego ulepszania naszej oferty. Mamy nadzieję, że będziemy mogli dostarczyć Ci jeszcze więcej pozytywnych doświadczeń w przyszłości. Dziękujemy za zaufanie i wsparcie! Zespół rzezbyzbrazu.pl ♥️
13 lut 2024
20 mar 2024
Serdecznie dziękujemy za ocenę naszego sklepu na 🌟🌟🌟🌟🌟 gwiazdek! Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i ciągłego ulepszania naszej oferty. Mamy nadzieję, że będziemy mogli dostarczyć Ci jeszcze więcej pozytywnych doświadczeń w przyszłości. Dziękujemy za zaufanie i wsparcie! Zespół rzezbyzbrazu.pl ♥️
12 lut 2024
26 sty 2024
23 sty 2024
16 sty 2024
19 sty 2024
"Witamy 🌟🌟🌟🌟🌟 Z całego serca dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę! 💫 Jest to dla nas niezwykle ważne i motywujące. Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania i że nasza ciężka praca przynosi tak pozytywne rezultaty. Dziękujemy za zaufanie i wsparcie. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości. Serdeczne pozdrowienia od Zespołu rzezbyzbrazu.pl 😊👋"
16 sty 2024
11 sty 2024
19 gru 2023
26 gru 2023
🌟🌟🌟🌟🌟 Dziękujemy za Twoje wspaniałe 5-gwiazdkowe ocenienie! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Naszym priorytetem jest oferowanie produktów i usług najwyższej jakości. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność obsługiwać Cię ponownie w przyszłości! Z najlepszymi życzeniami, Zespół rzezbyzbrazu.pl 💖✨ Wesołych Świąt!