Bezgluten.pl- Logo - Opinie

Bezgluten.pl

Opinie (875) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1353)

Obejmuje Ochronę Kupującego

21 lut 2024
Podoba mi się szybki termin dostawy szczególnie dostarczenie przesyłki przez kuriera firmy UPS. Kurier jest zawsze uprzejmy i jeśli nie zastanie nikogo w domu zawsze dzwoni. Nie podoba mi się sposób rabatowania. Chodzi o to że trzeba szukać tych kodów a ostatnio nie udało mi się z niego skorzystać mimo że był nie wchodził. Według mnie kody rabatowe powinny być widoczne przy zamówieniu lub byl naliczany rabat automatycznie przy podsumowaniu zamówienia. Korzystam z waszych produktów od lat i jestem bardzo zadowolony niestety ceny produktów są wysokie.

22 lis 2023
Ogólnie, kupowane przeze mnie od wielu lat wyroby są bardzo dobre. Ocenę zaniżyłem świadomie, gdyż wielu produktów, które chciałem zamówić, np. groszek ptysiowy, było niedostępnych. Do tego od kilku dni dostaje informację mailem, że nie dokończyłem zamówieni ( chodzi o zapłatę ): coś poknocili programiści. I to by było na tyle, z poważaniem Roman Buszkiewicz
RB
Roman B.
Goprzów Wlkp.

Opinie nt. sklepu Bezgluten.pl

24 lut 2024
Jest dobrze tylko szkoda że rabatów trzeba szukać w innym miejscu niż jest widoczne zamówienie. Ja ostatnio nie mogłem skorzystać z rabatu na walentynki bo nie wchodził w ogóle tj według mnie minus poza tym jest ok. Proponuję dalej korzystać z kurierów firmy UPS zawsze dostarczy paczkę pod drzwi w razie problemów dzwoni.
28 lut 2024
Dziękujemy bardzo za opinię. Przyjrzymy się działaniu mechanizmowi rabatów. Na tą chwilę kurier UPS jest u nas dostępny i nie planujemy zmian.

Niejadalne gratisy

Uważnie przestudiowałam wegańską ofertę sklepu i zamówiłam różne wegańskie rzeczy. Tymczasem w paczce znalazłam, oprócz mojego zamówienia, jakieś niezamawiane niewegańskie śmieci. Czuję niesmak. Jeśli sklep już koniecznie musi dodawać gratisy, to niechaj do wegańskich zamówień dodaje gratisy też wegańskie.
22 gru 2023
Dziękujemy za opinię i przepraszamy za niedogodność. Na tą chwilę nie jesteśmy niestety w stanie rozdzielać gratisów ze względu na zawartość przesyłki. Prosimy o wyrozumiałość. Pozdrawiamy serdecznie!
17 kwi 2024
Dużo różnorodnych produktów w przystępnych cenach. Szybka realizacja, paczki porządnie zapakowane i zabezpieczone (to moje trzecie zamówienie). Można by obniżyć próg wartości zamówienia dla darmowej dostawy lub wprowadzić jakiś program lojalnościowy, który by ten próg obniżał.
16 cze 2024
Dziękujemy za cenne uwagi i zaufanie, które nam okazujesz składając kolejne zamówienia. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szerokiej oferty produktów, szybkiej realizacji zamówień oraz solidnego pakowania. Zapraszamy do regularnego odwiedzania naszego sklepu, ponieważ często próg dostawy jest u nas czasowo obniżany, w ramach promocji. Zachęcamy również do zapoznania się z naszym programem lojalnościowym który w naszym sklepie obowiązuje. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
22 kwi 2024

Słonecznikowy jest super.

Zamawiam Państwa produkty od kilkunastu lat i jestem z nich zadowolony. Z pieczywa najbardziej smakuje mi chleb słonecznikowy i zwyczajny słonecznikowy. Chleb słonecznikowy jest bardziej elastyczny, a zwyczajny słonecznikowy jest trochę kruchy, ale również smaczny.
16 cze 2024
Dziękujemy za Twoją długotrwałą lojalność oraz cenne opinie na temat naszych produktów! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z chlebów słonecznikowych. Doceniamy Twoją uwagę na różnice w ich konsystencji i smaku. Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i przekażemy je naszemu zespołowi. Jeśli będziesz miała dodatkowe uwagi lub pytania, nie wahaj się skontaktować z nami. Jesteśmy tu, aby służyć pomocą i zapewnić Ci najlepsze doświadczenie zakupowe.
21 gru 2023

Zakupy w sklepie internetowym to sama przyjemność ☺️ A chleb od Bezglutenu to najlepszy chleb bezglutenowy jaki jadłam. Wiadomo, że nie smakuje tak jak pszenny, jednak moim zdaniem smakiem i konsystencją jest najbardziej zbliżony. Szczególnie ten z czarnuszką ❤️
22 gru 2023
Dziękujemy pięknie za opinię! Niezmiernie nam miło, że jest Pani zadowolona z naszych produktów oraz usług. Naszą misją jest tworzenie produktów, które odpowiadają tym tradycyjnym, a taki komentarz to dla nas najlepszy dowód, że Państwo to doceniacie :) Pozdrawiamy serdecznie.
21 cze 2024
Szkoda, że przy zakupie 3 x 300g czyli 15 szt chleba zwyczajnego że słonecznikiem otrzymałam produkt o krótkim terminie do spożycia do 6 .07.24. Proponowałabym sprzedać przynajmniej dwa terminy do spożycia, oprócz krótkiego, dołóżyć drugi dłuższy.
12 sie 2024
Dziękujemy bardzo za opinię oraz za przekazanie uwag dotyczących terminu ważności naszych produktów. Przepraszamy za niedogodności związane z krótkim terminem ważności chleba, który Pani otrzymała. Zrozumiałe jest, że dłuższy termin przydatności do spożycia jest istotny dla zapewnienia optymalnej świeżości i satysfakcji z produktu. Przekażemy Pani sugestię o sprzedaży produktów z różnymi datami ważności do naszego zespołu zajmującego się zarządzaniem zapasami.
14 maj 2024

Przycisk - "Zamów to co ostatnio"

Nie mam pomysłów, może możliwość ponowienia zamówienia? Ostatnim razem zamówiłem x-produktów i ponownie zamawiam klikając przycisk "Ponów ostatnie zamówienie" - przyspieszyło by to nieco i ułatwiło proces zamówienia.
23 cze 2024
Dziękujemy za cenną sugestię! To świetny pomysł, aby umożliwić ponowienie ostatniego zamówienia za pomocą jednego kliknięcia. Przekażemy Twoją propozycję naszemu zespołowi IT i postaramy się wdrożyć taką funkcjonalność, aby ułatwić i przyspieszyć proces zamawiania. Dziękujemy za Twoje zaufanie i wsparcie! Zapraszamy ponownie :)
6 gru 2023
Dostawa eskpresowa, minus tylko taki, że wszystkie opakowania z zewnątrz obsypane mąką. Ogólnie jestem zadowolona z bogatej oferty bezglutenowej. W ofercie mogła by pojawić się mąka z tapioki i mąka z amarantusa.
21 gru 2023
Dziękujemy bardzo za ocenę oraz sugestie. Dokładamy wszelkich starań aby nie dochodziło do uszkodzeń mąk w transporcie. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Pozdrawiamy :)
3 gru 2023
Bardzo umiejętnie zapakowane, kruche produkty i bezkonkurencyjny smak pieczywa. Żadne inne wypieki BG nie smakują tak dobrze, jak te oryginalne, firmowe. Jestem stałą klientką od 11 lat i to się nie zmieni.
22 gru 2023
Dziękujemy bardzo za opinię. Jest nam niezmiernie miło, że jest Pani z nami od tylu lat i docenia nasze produkty oraz obsługę. To nam pokazuje, że nasze starania przynoszą efekty. Pozdrawiamy serdecznie!
25 gru 2023

Ogólnie ok, ale był jeden minus

Zamówienie doszło bardzo szybko. Miło, że dołączony został jeden produkt gratis. Minus i to duży za to, że jedno opakowanie mieszanki do wypieku było uszkodzone i cała paczka była nim zabrudzona.
6 sty 2024
Dziękujemy za podzielenie się opinią i informacją dotyczącą zamówienia. Cieszymy się, że paczka dotarła do Ciebie szybko i że gratisowy produkt był miłym dodatkiem. Przepraszamy jednak za problem z uszkodzonym w transporcie opakowaniem mieszanki do wypieku, co spowodowało zabrudzenie paczki. Staramy się tak zabezpieczać przesyłki, aby takie sytuacje nie miały miejsca. Pozdrawiamy serdecznie :)
25 mar 2024
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia, w szybkim czasie otrzymałam produkty zgodne z zamówieniem. Miłą niespodzianką był dodatkowy gratis w paczce, za który bardzo dziękuję: )
16 cze 2024
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się bardzo, że byłaś zadowolona z realizacji zamówienia! To świetnie słyszeć, że otrzymałaś produkty szybko i zgodnie z zamówieniem. Pozdrawiamy serdecznie :)

Zakup bonów prezentowych

Kupowałam bony prezentowe, trochę na ostatnią chwilę. Bardzo szybki i przyjemy kontakt z obsługą sklepu. Wszytsko załatwione szybko i bez problemu. Jeszcze raz dziękuję bardzo dziękuję!
22 gru 2023
Dziękujemy bardzo za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i na czas. Zapraszamy ponownie :)
18 lis 2023

Przejrzysta, dobrze czytelna strona, zaskakująco szybka dostawa, idealna oblsuga klienta. Zamawiam od Państwa z innego kraju, byłoby cudownie gdyby dostawy były też poza granice Polski.
4 gru 2023
Dziękujemy bardzo za uznanie i pozytywną opinię. Pracujemy właśnie nas tym, aby na naszej stronie pojawi się również opcja wysyłki poza granicę.
26 mar 2024
Dziękuję za gratisy, milo jest coś otrzymać. Bardzo dobrze zapakowane. Uwaga macie platki jaglane kaszę jaglana ,czemu nie ma mąki? Bardzo by się przydała. Zenon Jasiński
16 cze 2024
Dziękujemy bardzo za ocenę oraz komentarz. Cieszymy się, że dołączone gratisy sprawiły Ci przyjemność. Dziękujemy za sugestię na temat mąki jaglanej, przekażemy ją do odpowiedniego działu. Pozdrawiamy serdecznie!
21 kwi 2024
Bardzo miło Mnie zaskoczyły gratisy od Państwa,poraz pierwszy coś dostałam poza zamówionym towarem a zamawiam już dawno z innych stron, dziękuję bardzo i pozdrawiam 😁
16 cze 2024
Cieszę się, że byłaś miło zaskoczona gratisami w Twoim zamówieniu! Dziękujemy za Twoje zaufanie i długotrwałe zamówienia. Często staramy się dodawać coś specjalnego, aby umilić doświadczenie zakupowe naszych klientów. Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania lub sugestie, daj nam znać. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!
19 gru 2023
Krótki termin realizacji zamówienia. Niestety, nie wszystkie produkty były dostępne a potrzebowałam ich pilnie na wyjazd. Przydałaby się garmażerka (pierogi itp. :)
21 gru 2023
Dziękujemy za ocenę. Dokładamy wszelkich starań aby nasza oferta była w pełni dostępna i mamy nadzieję, że podobne sytuacje nie będą miały miejsca w przyszłości. Życzymy Wesołych Świąt!
4 lut 2024
Produkty zawsze dobrą datą ważności , smaczne .Dostawy szybkie zaraz po zamówieniu i co mniej jeszcze przekonuje żeby być stałym klientem cena i jakość.Polecam.
12 lut 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Twoje oczekiwania pod względem daty ważności i smaku. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić szybką dostawę, abyś mogła cieszyć się naszymi produktami jak najszybciej po złożeniu zamówienia. Dziękujemy za polecenie naszej firmy i zachęcamy do ponownych zakupów. Twój entuzjazm jest dla nas najlepszą nagrodą!
20 mar 2024
Samo zamówienie szybko trafiło do domu. Jednak wewnątrz dwie mąki były rozwalone, przez co ich zawartość wysypała się do pudełka. Ostatni raz zamawiam DHL em.
16 cze 2024
Dziękujemy za Twoją opinię. Przepraszamy za problem z uszkodzonymi produktami, dokładamy wszelkich starań aby takie sytuacje nie miały miejsca. Pozdrawiamy!
BK
8 gru 2023
łatwa strona internetowa, Wybor produktów z mąki bardzo duży, duzo słodkich wypieko, a to coś dla mnie. Także szybka realizacja zamówienia i łatwe opakowanie
21 gru 2023
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
5 lis 2023
Super firma, bardzo szybka, sprawna realizacja zamówienia. Na każdym etapie dostawałam maile ze statutem zamówienia. Chętnie wrócę do tego sklepu. Polecam.
17 lis 2023
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię :)