firanygotowe.com- Logo - Opinie

firanygotowe.com

Opinie (993) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (993)

20 wrz 2024
Firany na żywo jeszcze piękniejsze. Zadbano o każdy detal. Wiszą u mnie w kuchni i pięknie się prezentują. Ogromnie polecam!
DT
Dorota T.
Muszaki

22 wrz 2024
Materiał ładny, gruby. Ale z firanki wystaje mnóstwo nitek. Wygląda to bardzo nieestetycznie. Trzeba poprawiać samemu. A nie o to chodzi kupując gotowy produkt. Raczej więcej nie zamówię

Opinie nt. sklepu firanygotowe.com

2 paź 2024

2 komplety firanek z ozdobną gipiurą + zazdroski z gipiurą

Ładnie się prezentują na 2 oknach w kuchni wewnątrz i na zewnątrz, są eleganckie, pasują wymiarowo ( ciekawa gipiura jest dużą ozdobą tych firanek i zadrosek w komplecie )
3 paź 2024
Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie :)
5 paź 2024
Dobra wiadomość jest taka,że komplet jest przepiękny , niestety nie zgodny z opisem , sama zasłona ma długość 241 cm mierzona na płasko , a nie 250 niestety muszę odesłać, z czego nie jestem zadowolona. Dodatkowo firana jest brudna, kropka w widocznym miejscu. Karnisz zawieszony na wysokości 251 cm , Czy jest możliwość zakupu długości zasłon o 250 cm ?
AD
Anna D.
Opatów
14 paź 2024
Witam serdecznie firanki i zasłony piękne. Firany wykonane z bardzo dobrej jakości materiału co widać, są przepiękne po prostu. Zamówiłam dwa zestawy ale na pewno tutaj jeszcze wrócę alby kupić jeszcze inne . Polecam serdecznie
14 paź 2024
15 paź 2024

Piekne firany

Zadowolona jestem z każdego zakupu,a kupiłam sporo firanek w tym sklepie i na pewno jeszcze nie raz kupię.Polecam serdeczni sklep i obsługę dzisiaj zamówione jutro dostarczone.Dziękuję bardzo i pozdrawiam całą ekipę
18 paź 2024
Zachęcam do kupna zestawów firan.. są idealne z opisem i zdjęciem mam już 6 par idealnie leżą pięknie wyglądają w oknie..I po wypraniu nic się z nimi nie dzieje ponadto super się je prasuje . polecam gorąco
Dziękujemy za pozytywną opinie :)
Firany są naprawdę piękne, cudownie się prezentują w oknie i tworzą niesamowity klimat. Bardzo dobre gatunkowo i tutaj ogromny plus. Ja jestem na tak i będę jeszcze zamawiać .
3 paź 2024

Nadaje elegancji wnętrzu, są nowoczesne.

Bardzo ładne firanki, ślicznie wyglądają w oknie, super gruby panel dekoracyjny, starannie zapakowane jako przesyłka. Już upatrzyłam sobie kolejny zestaw 🙂Polecam serdecznie.
3 paź 2024
Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie :)

Mama bardzo zadowolona z prezentu Firanki sliczne ,kolory kwiatow bardzo…

Firanki sliczne ,kolory kwiatow bardzo zywe ,i takie jak mialy być dostawa szybka i bezproblemowa napewno jeszcze tu zamowie bo naprawde warto .dziekuje i polecam
9 godzin temu
Podoba mi się przede wszystkim zakupiona firana. Ale również szybka realizacja zamówienia no i otrzymywane informacje o etapach realizacji zamówionego towaru.
Wszystko zgadza się z opisem, firany mega, kolor ,materiał , super 👍 jestem bardzo zadowolona . Przesyłka ekspresowa, zasługują Państwo na najwyższe noty
Firana przyszła ładnie zapakowana, bez widocznych zaciągnięć. Jest zgodna z opisem na stronie. Prezentuje się bardzo ładnie na oknie. Polecam.
Dziękujemy za pozytywną opinie :)
Towar bardzo ładny, prawie zgodny z tym co przedstawiało zdjęcie,a czemu prawie - bo zdjęcie przedstawiało dwie firanki,a jest jedna
10 paź 2024
Kontakt ,zamówienie, dostawa super!jakość firanek i zasłon również.nie podoba mi się tylko uszyty panel ozdobą doszyta jest krzywo
10 paź 2024
5 paź 2024
Bardzo pięknie prezentują się na oknach. Zamówiłam 2 i jestem mega zadowolona. Już przeglądam kolejne firanki bo efekt jest WOW.

Polecam!!

Szybka wysyłka, firany i zaslony bardzo starannie obszyte, równiutko, super aż miło się zakłada. Materiał bardzo fajny. Polecam
11 paź 2024
Witam jestem bardzo zadowolona. Obsługa SUPERRRR Z DUŻEGO S FIRANKI SUPERRRR SUPPPPEFRRR POLECAM WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ
12 paź 2024
AJ
Artur J.
Wieleń
8 godzin temu
Firanka prezentuje się bardzo ładnie. Jestem zadowolona z jakości i staranności jej obszycia. Firanki godne polecenia.
12 godzin temu
Firanka śliczna. Ale potrzebna jeszcze jedna o wymiarach 700x160cm. Czy jest możliwość zamówienia? Pozdrawiam. Teresa
15 paź 2024
Firanki są przepiękne na żywo bardzo ładnie się prezentują już tydzień po zakupie a ja się nie mogę napatrzeć
8 paź 2024
Firanka pięknie zapakowana przez Panią Paulinę za co bardzo dziękuję.Firamka taka jak na zdjęciu w sklepie.
8 paź 2024
Dziękujemy za pozytywną opinie oraz przesłanie zdjęcia :)